AcaS 11 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ovako posto sam vozio neko vreme(skoro 3 sezone) skuter od 250ccm dosla je zelja za necim drugim,vecim... E sada interesuje me nesto do 50-60konja nebih isao preko toga jer da kazem da bi mi to bio prvi motor i bolje ici korak po korak. Nebih nikako zujalicu jer bi bilo "leti covek,nema motora" jer sa svojih skoro 190 i 110kg bi bilo zaista tako , tako da to otpada. Motor bi mi sluzio i vozio bih ga najvise u okolini sela,do grada,kupanje(bela crkva) znaci vise bi bilo medju gradskog i gradske voznje,ne toliko otovorenog puta,mada ako ima volje i mogucnosti i za dalje,sto da ne,volja bi ubila i neudobnost . I najvise me da kazem privlaci neki sportski izgled motora.np: Supermoto Nadam se da sam rekao dovoljno,tako da ako neko ima neki savet,predlog bio bih zaista zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neki KTM http://forum.bjbiker..._1#entry1481460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da budem subjektivan, mozda poslednja generacija KLE-a? http://www.motorcycl...2005%20%201.jpg Velik je i visok, sediste je mozda neudobno, ali se resi sa 100e, kod majstor Bobana, posle je milina. Malo trois, i odlican je za grad, a meni se ni na putu nije zalio. 45ks, ili ako izvadis katalizator, 50. Ja sam prezadovoljan, tako da moja apsolutna preporuka. Dobro, ovaj KTM je:O. Jedino sto je jdan cilindar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan KTM je prica za sebe i nema sta mislim da bih svako zeleo da ima bar nesto od ktm-a ali trenutno nebih bar ja,bar ovaj model,jer iskreno motor nekada sluzi i za dvoje Iskren da budem KLE je i meni padao na pamet,a pored njega XTX mada sa novcem sam na teskoj granici,a i koliko sam citao i cuo da treba izbegati modele pre 2007 zbog navodno nekih mada nedostataka..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dupli post Izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jun 5, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan A AcoS koliki ti je budzet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam mislio sam da sam napisao ,max do 3400e MladenV -znao sam da sam rekao ali sam gledao 1 post i nisam video a naslov izostavio,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan do 3400e, pise u naslovu teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan vise bi bilo medju gradskog i gradske voznje,ne toliko otovorenog puta za ovakve ture ne treba neka posebna udobnost da se razumemo taj ktm sto sam naveo nije moj niti znam coveka ili tako nesto, nego mi je zapao za oko kao oglas sa dobrom cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan To jeste,ali sam takodje rekao da bih rado nekada povezao jos nekoga na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jun 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio da pogledas Hondu CBF600(S). Veoma pitom motor,lako se vozi po gradu,polozaj sedenja ne opterecuje ruke,a na S verziji, koju sam imao priliku da vozim,poluoklop pruza sasvim zadovoljavajucu zastitu od vetra cak i pri 140km/h. Npr: http://www.polovniautomobili.com/oglas3450133/honda_cbf_s/ ili http://www.polovniautomobili.com/oglas3115031/honda_cbf_600/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan v-strom jedini motor zbog kojeg sam se pokajao što sam ga prod'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo ali prelazi cenu tolika mi je mogucnost i nikako vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 5, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ... 45ks, ili ako izvadis katalizator, 50... Otkud KLE-u katalizator? A i za te pare bi mogao da gleda Versys-a, ako mu ne smeta izgled prednjeg fara XTX jedan cilindar, mnogo izrazenije vibracije nego kod dvocilindrasa, a i cuo sam od nekoliko vlasnika da je ultra-mega-giga neudoban za neka dalja putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nikako se neuklapam u Versys-a ,koliko sam video svi preko 4000... A to je doosta vise nego sto imam da odvojim za neki dvotockas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 5, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Taj KTM je otišao. TI si krupan i izgledao bi čudno na njemu, a verujem da bi ti i osećaj u vožnji bio čudan ... ti 110kg, a motor ispod tebe 150kg. Nije baš balans dobar A za dvoje ni u ludilu. Mi smo putovali 450km u danu od Beograda preko Novog Pazara do Uvca... meni bilo loše, suvozačici zlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadosavKV 0 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sledece oglase: http://www.polovniautomobili.com/oglas3466256/ktm_lc4_duke_ii/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3435298/ducati_multistrada_620/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3086850/bmw_f650cs/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3264069/kawasaki_kle_500/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3462112/aprilia_pegaso/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Od svih 5 simpaticno mi izgleda KLE a malo vise Aprilia. Pegaso koristi od yamahe agregat,neke mozda poznate mane na njoj? Bilo sta malo vise o njoj ako neko moze reci,neki savet..... Citao sam u rubrici ko je sta vozio,ali ako neko ima za reci jos nesto bilo bi lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadosavKV 0 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pronasao sam ovo: http://www.motosvet.com/okusili-smo-aprilia-pegaso-650-trail.html Jeste da je na slovenackom ali ima dosta informacija o ovom modelu, imas i Google translate, snacices se. Nisam vozio ovaj model, niti znam ista vise o njemu, Znam da noviji koristi Yamahin, (valjda Minarelli), a ne ROTAX kao stariji model. Ubrizgavanje elektronsko, Menjac 5 brzina, 16L rezervoar, po jedan disk napred i pozadi, visina sedista 820mm (ako te zanima). To je to sto ja mogu da ti kazem o tom modelu. Neko ko ga ima ili ga je vozio ti sigurno vise moze reci, pa raspitaj se, u svakom slucaju dobar je to motor sigurno, a i ovaj iz oglasa je preso samo 12000 km, a to se prelazi za bolju sezonu, tako da je skoro nov. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to sto kazes ta km koja stoji u oglasu se prolazi za malo jacu sezonu,dok sam vozio skuter sam skoro to pravio za sezonu... A ovaj iz oglasa kao da je isao za sve ove godine samo po hleb do pekare,mada i tada bi vise napravio. Ako je zaista ta km motor bi trebao biti bukvalno kao nov... Zvacu danas da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan ... 45ks, ili ako izvadis katalizator, 50... Otkud KLE-u katalizator? Otud sto se prodaje u Evropi, tj, prodavao se, pa moraju da se ispune neki tamo standardi sa euro 3 normama. Imaju samo poslednje generacije, zato su skresane na 45ks. EDIT: Ovaj KLE moze i jeftinije, ja sam svoj platio toliko a mladji je 2 godine, i sa vise opreme, mada sredjeno je sediste koliko vidim, tako da ti tu ne bi imao vise ulalganja. Jos ako idu bocne torbe s njim A Pegaso ima dobro cenu, i deluje bas lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadosavKV 0 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos bolji Pegaso. http://www.polovniautomobili.com/oglas2170575/aprilia_pegaso_650/ Za svaku preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam tog Pegasa. Za istu cenu ovaj sa placa i onaj beli koji je postavljan pre par postova ne mogu ni da se porede. Dosta dugo stoji, vidi se na njemu. Plastike izbledele, ali lepo radi. I gume su mu u finom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Taj plavi stoji od prosle godine,koliko me secanje sluzi... Bio da bacim malo oko na Apriliju Manu crvenu iz oglasa,cisto bio u prolazu pa svratio... motor je bar meni zaista lep kao model,e sad da je ostavio onako jak utisak mooozda bih video sa mojima pa da pozajmim nesto para(jer cena moze doosta da se spusti),ali motor ima nekoliko ogrebotina,koje i nisu malo jasne,navodno presao nesto preko 3000milja,nema servisnu,vec 2 set guma je na njoj a treba da se menja zadnja pod hitno...ogreban oko fara,prednji desni amortizer takodje(zaista cudno ogreban mada prodavac tvrdi da je on nosaca blatobrana,sto je nemoguce da toliko plastika oguli),oko rezervoara,auspuh udubljen na par mesta.... A inace kao nov,sedi i vozi tako bilo meni receno Gledao sam oglase svaki dan ujutru i uvece i zaista ni sam neznam sta gledati(jer sam totalno nov u svetu motora) tako da ako neko ima da ponudi nesto i preko pomenute cifre(do 4200e) rad sam saslusati savet,predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...