Disko Nindža 10505 Napisano Jun 4, 2013 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan trebale bi mi one gumice prasinarke sto idu na kocione klipove, u pitanju je zadnja kocnica, klesta su sa dva klipa, odgovara mi i od starijih Bandita 600-1200 i GSXR 750-1100 1989,1990,1991 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da nema u "sigurnost", pogledaj na ovaj site: http://www.wemoto.com/bikes/suzuki/rf_600_rt_rv/96-97/picture/piston_seal_and_dust_seal_rear_brake/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 4, 2013 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam kod nas ali ima samo ceo komplet i nemoze odvojeno (i kocione i prasinarke)za 28eur sto mi je malo previse s obzirom da mi trebaju samo prasinarke. ,pa sam se nadao da mozda neko slucajno ima samo prasinarke, a ovo na wemoto je set samo za 1 klip, a meni treba za 2 + postarina iz engleske kontam da bi me isto izaslo a mozda i vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SIGURNOST 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 4, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolega kaze odnesi, posalji njima klesta nek ti naprave i kraj. I meni su pravili za moju prednju i jos uvek drze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...