Savic019 14 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, NAso sam jednog lika koji prodaje Yamahu Dt 50cc 1990god za solidnu cenu,e sad treba mi vas savet dal vredi da se kupi to,ima nekih kvarova,prodavac kaze da je samo to navedeno otislo i da je sv eostalo extra,mada sumnjam,pa mi treba savet, KAze da je motor u dobrom stanju sem sto mu je izgoreo dihtung pa uvlaci vazduh ne moze da radi i trebaju platine da se nasteluju,e sad dali pored toga mozda moze jos nesto da mu ode,ili mu je mozda jos nesto otislo nego nece da kaze ? Taj motor ocigledno ne moze da se upali,pa samim tim ne mogu da proverim dal mu jos nesto ne valja.Moze neko da mi kaze nesto vise iz prve ruke i dali je neko imao te probleme i dali je skupo sve to da se odradi ? Treba mi motor za sumu a ovaj nema ni papire ni nista odgovara mi,ali da ne dam pare za dzabe ako ne vredi i ako ima mnogo da se ulozi,vase misljenje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to batalio... Macka u dzaku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi lik mi trazi 80e za nju,sad dal se to isplati ? koliko treba da se ulozi jos u to da upali ? Ne znam ni koliko kostaju delovi ni nista,i dal ima da se nabave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan ima jos neko,neko misljenje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi to batalio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 2, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kao i na svakom drugom motoru - može sve da mu ode ( radilica, cilindar, klip . . . ). Najbolje da nađeš nekog iskusnijeg pa sa njim da odeš da pogledaš motor. Ovde možeš da postaviš sliku . Takođe može da bude neki bezvezni bezazlen kvar koji može da se otkloni sa malo ulaganja . 80 evra nisu neke pare, mada ako ti je to sva ušteđevina - tebi je to ko planina - dobro pregledajte motor i dobro razmisli. Takođe se malo raspitaj o motoru - tu u okolini - možda saznaš nešto bitno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lik je stavio na motoru nov Klip,karike,platine,zadnju osovinu,lamela odlicna,samo kaze ima da se zameni dihtung i lezajevi i to je to,tako on kaze,e sad meni on nije blizu ja to nmg da pogledam,ako odem idem pravo da ga kupim jer je dugacak put.I kaze popravka ce kosta oko 20e da se zameni dihtung i da se nasteluju platine,to ce mi ispadne sa sve putom oko 150e da se sredi da ga kupim i da ga dovezem,ako taj lik ne laze,mada ne verujem,siguno bi reko,mada ima svakakvi prevaranti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne zanosi se... ne daje on nju dzabe za 80e... za te pare ne mozes ni apenca da kupis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan To sto si nabrojao da je stavljeno novo vrijedi vise od 80E. Nema logike da mu fali jos 20 da radi ko nov. Ali ako ti se dopada, uzmi pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Haha pa to je skoro kao dzabe da je dao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ne uzmes ti ,posalji meni broj na pp i mesto gde ziwi,ja daga uzmem... Da cackam malo ,a taj novac ce se vec nekako zaraditi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па и да је без мотора, само рам, амортизери и точкови - то је повољно. Само је питање шта је разлог за такву цену. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 3, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan U dobrom je stanju, ali ima jedan problemcic: ne radi. Sta znaci onda dobro stanje? Nije truo pa moze u vitrinu? Ono, odlican + ide i migrena uz njega. Salu na stranu, ako ti pitas to sto pitas ovdje, sanse su da ce te zaboliti glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan U sustini nije skupa ali tu ko zna sta sve fali..Ja bih probao da skinem jos cenu ili mu dao jos tih 20e pa nek je on osposobi.Ako skines cenu najjednostavnije ti je ako bude skupa popravka da skines ceo agregat a kupis drugi od Tomosa ctx ili bt i samo ga namontiras a delove tvog agregata rasprodas i mozda se cak desi na ti ostane para i za benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lik je stavio na motoru nov Klip,karike,platine,zadnju osovinu,lamela odlicna,samo kaze ima da se zameni dihtung i lezajevi i to je to,tako on kaze,e sad meni on nije blizu ja to nmg da pogledam,ako odem idem pravo da ga kupim jer je dugacak put.I kaze popravka ce kosta oko 20e da se zameni dihtung i da se nasteluju platine,to ce mi ispadne sa sve putom oko 150e da se sredi da ga kupim i da ga dovezem,ako taj lik ne laze,mada ne verujem,siguno bi reko,mada ima svakakvi prevaranti Jao sto volim te prodavce kada kazu da su promenili sve zivo, a nisu imali jos pisljivih 20e da poprave mali kvar i onda tako prodaju nekome. Tako sam ja nalazio polovne mobilne telefone, kao ne radi mu samo ta sitnica, pa kada je sitnica sto je nisi popravio i povecao cenu prodajnu. Reci ti njemu da ga popravi o svom trosku, a ti njemu posle daj 100E i nikako drugacije. Ne uzimaj stvar koja ne radi, bilo sta, to ti pricam iz iskustva pa makar ta stvar kostala i 1000din jer si ih bacio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Jun 3, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a papiri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Jun 3, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što su i pre mene rekli: Uradio sve to, a nema još 20 eura da motor upali i radi i da je proda za nekoliko stotina eura....??? Kao nema vremena, mrzi ga, u poslovima je... Pa ako je tako zauzet i bitan, ne bi se bakćao sa tih 80 eura. Dao bi prvom klincu iz komšiluka za dž da se deca igraju. Sa druge strane, 80 eura nije neka para. Što je već napisano: ram, točkovi, delovi mašine... Može u delove da se povrati kinta i nešto zaradi ako je ispala. I opet: Papiri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nece covek u delove da ga prodaje nego da ga vozi po sumi rece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema papire nema nista,on mi je ponudio da menja taj dihtung al bi onda cena bila 100e,pa sam razmisljao bolje ja da ga popravim ako je to barem cu to lepo da odradim a ne on mozda skarabudzi to samo da upali,cim mi ponudio mozda je stvarno samo to u pitanju,bre 80e nije neka para,i da ne mogu da ga napravim,tj da ga upalim ako ima mnogo da se ulaze ja cu ga rasklopim pa cu prodajem delove,te pare cu sigurno da izvucem,ali nije mi to cilj,meni treba za sumu motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuj to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Jun 3, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj. To ti je kao srećka: za male pare možda dobiješ mnogo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Taj trazi pare da mu isteras djubre iz dvorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako si spreman da bacis tih 80 eura onda ga kupi, ali ne ocekuj previse za te pare, na tvom mestu bih pokusao da nadjem nekog prijatelja dobre volje koji kamionom prolazi tuda i doveze ga, da ne bih dodatno placao troskove prevoza. Ako ispadene da je ok onda prijatelja odvedes na rucak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...