Gajo Sevojno 1564 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi trebalo sve da proverim na motoru pre puta? Evo sta sam do sada odradio,nova guma napred,plocice su dobre,zamenjeno ulje,svecice zamenjene pre 6000km(nisam ih skidao da ih proverim ili da ih proveravam?)lanac dotegnut i podmazan,eto to sam odradio,ima li ko jis neki savet,ideju sta proveriti? Krecem na put od 5000km pa mi malo frka,da ne bude.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nediraj karburatore ako dobro radi pokvarićeš garant.Našteluj ventile ako nisi skoro to se radi svakih 12000 km.Proveri dotegnutost šrafova.Meni se desilo da mi se odvrnuo lancobran u Rumuniji.A posle sam čuo da se to desilo još po nekom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ti majstori u belgiji to naplate ko svetu kajganu za nešto što dobro radi.ako se otvara odma komplet dihtunga i nove iglice 100+ evrića i na to rad pa ti gledaj.A možda ne urade ništa bolje nego što je sad.Ako ne valjaju doteraj kod ovdašnjeg doktora za te karburatore izdržaće tih 5000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan E to je dobra ideja sa safovima,to mi nije palo na pamet,inace karburatori su stelovani kod predhodnog vlasnika pre tacno 6000km,evo imam i racun pri ruci na racunu pise da je uradjena sihronizacija karbova,zamenjene svecice,zamenjeno crevo za dovod goriva(bukvalan prevod),Svecice 60eura,crevo 8 eura,neki sitni delovi za stelovanje karbova 10 eura i na kraju slag na tortu 4 sata rada .Jedan sat rada je 52 eura ukupan racun 290.76 eura i to nije bio ovlascen servis.. Ja sam se zajebao pa cim sam uzeo motor,oterao ga u suzukijev servis da mi zamene ulje i filter za ulje i zadnje plocice,racun 180e,kad se nisam slogirao,od tada sve sto mogu radicu sam ili u Srbiji ono sto bas ne mogu sam..Jeste Belgijska plata ali ni ona nije svemoguca Inace motor radi kao sat,u leru je miran,cak i kada je hladan,pali na jedan dodir bez dodavanja gasa a potrosnju sam mu juce merio,prosao 300 km od toga 200km magistrala,80km auto put,tu sam ga przio 170-180 konstantno i jedno 20km u gradu,na pumpi stalo 15.3 litra u rezervoar,sto mu dodje malo preko 5l na 100km, sto mislim da je sasvim ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose i sajle da pregledas, za gas i kvacilo ili kupis set za reparaciju, i naravno poneses set za popravku gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...