gavrolini 2754 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam sklon kamarisanju nepotrebne opreme red je da malo po malo ocisti. 1. Renox koriscen par godina. Vidljivi znaci koriscenja ali isto tako i dalje funkcionalan. Isproban vise puta na ozbiljnijim padovima i odradio posao bas kako treba. Gratis malo zemlje na njemu sa cera, fruske gore i glinare. velicina XXL CENA: 15e 2. ID ABE SPORT GROUP ZERO7 ozbiljan cross protektor. Made in Italy. Kupljen nov u italiji ali mi je bas bas mali. Znaci stvar je nova, jednom probao i shvatio da nema leba da ja to nosim. Recimo da je idealan za visinu 150-165cm(mozda 170cm) i nekih 60-70kg. Moze da bude odlican i za decu recimo stariju od 12godina. Placen 80e moja cena je recimo 50e. 3. SINISALO takodje prakticno nov, cak se ne secam da li sam ga i jednom koristio. Stoji muka u ormanu ni kriv ni duzan. Neka univerzalna velicina, meni je ok a imam 187cm i 105kg. U visinu i tezinu maksimalno jos koji cm i kg , nizi i laksi mogu. Materijal je neki sundjer ili pena ili ne znam sta vec. Bas bas lagan, Ko ne voli teske i plasticne gladijatore ovo je odlicna varijanta. placen 55e da probam da ode za 35e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kontakt samo preko foruma jer sam cesto u romingu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za Renox. Reci mi proporcije. Ja sam 192cm i oko 110kg i ako mislis da stajem racunaj rezervaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto sa rekoh ja 187cm i trenutno 105 kg mada sam imao i vise. Sta znam mislim da mozes lagano e sad opet sve zavisi kako ko hoce da mu protektor stoji. Meni kornjaca na ledjima bude neka 2-4 cm iznad trtice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zapljunuta sva tri i drago mi je sto idu u prave ruke za pravu svrhu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini, ako si prodao sve podeli sa nama gde si ih pazario. Kasno sam video post. Ja sam u stalnoj potrazi za dovoljno velikim gladijatorom za povremene enduro voznje. mam 190 i 135 kg 130 cm preko grudi 125cm preko stomaka. Da li bi ja stao u neki od ovih? Pogotovo mi je interesantan ovaj poslednji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan U ovaj poslednji bi stao sigurno mada nije za neke bas ozbiljnije padove. E sad gde sam kupovao vise ni bog ne zna. Crni sam kupio preko neta na kp ili limundo ili tako nesto, mali crveni u italiji, sinisalo se i ne secam odakle je. Kazem gomilalo se vremenom pa sam resio da ocistim orman i kupim jedan ali bas bas ozbiljan, otprilike da dodam jos para na ovo sto sam dobio od sva ova tri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan OK, Aj kad budes trazio ilii kupovao pa vidis da negde ima 3XL ali stvarno pravi 3XL ti javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...