Jump to content

Moto Zajednica

Trazim posao a nikako da ga nadjem

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Yugo 45 stoji na cigle nema tockovi

Kao sto kaze u naslovu vec dugo vreme trazim posao,po struci sam frigo majstor,a znam sledece

zavrivac nerdjajucih celika u postupcima TIG,MIG,gasno

zatim meko i tvrdo lemljenje haris elektrodama to je frigo majstorstvo kao i centralno grejanje

gradjevina razumem se u postavljanje lektricne instalacije i znam da projektujem sisteme za kradju lektricne energije jer moram da kradem nemam posao nemam odakle

sledece znam da radim koliko toliko sa drvetom na kopiru,glodalici,formatizeru itd

znam da varim plastiku da pravim kalupe poliesterske kalupe za branike bilo da je poliester,karbon ili kevlar

sta jos znam znam da se bijem da bicujem po gajbama za jeftine pare i tako

mozete me kontaktirati na 0691791987 ili na 0628972563

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Varioci su bas trazen kadar. Znam nekoliko momaka odavde koji su neka beogradska firma angazuje i trenutno su u Ceskoj, a prije toga u Austriji i baas dobro zaradjuju. Mislim da je uslov bio neki specijalizovani kurs za varioce koji se odrzavao u NS, a za koji se dobijao sertifikat koji je bio neophodan za poslove preko. Raspitaj se malo u vezi sa tim.

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

ili pocni da radis sitnice, vidim da imas sve potrebne alata, da pravis sitnice za motore, cak i auspuhe i mogao bi solidno da zaradis, a cak i ovde varioci kod mene uzimaju za najmanje varenje po 2 somica..

• chef, 1843 postova

eh, sad.... to oko preporuke... možda si prgav, možda voliš da popiješ, možda nisi dobar s kolegama, možda voliš da ćorneš, možda redovno kasniš, možda .... znaš kako je...

1oda.gif

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Yugo 45 stoji na cigle nema tockovi

nemate vi problema samo ako traze majstore

prgav neznam sta mu to znaci ja sam kod mnogo limara radeo nikada nista nisam ukrao nisam takav nemam potrebu za time i nisam o tome ni ramisljao vise mi je bitno da sacuvam ugled jedini sam imao jedno vreme rucno napravljen spoter oni nisu ni znali cemu to sluzi mislim na autolimare u boru

nesmem da pijem jer sam bolestan niti da jedem masnu hranu

sto se kasnjenja tice uvek dodjem pre gazde pa se nacekam jer ustajem jako rano da nahranim akvarijumske ribe da banujem ljude koji nisu izvrsili uplatu hostinga jer imam hosting masinu,da procitam imejlove doruckujem i krenem na posao i jos nesto ako zadnji zatvaram radionicu moram ujutro da je ocistim jer nesme prasine da bude hoce gazda da sere ja malo poprskam patos obrisem i tako

Kod jednog autolimara u Skopje dok sam radeo imao je usisivac za mokro i suvo pranje pa sam morao da glancam pod ali sta da se radi.

Ako neko trazi autolimara a razumem se pomalo i u mehaniku neka me preporuci CV neznam da pisem 1lol.gif

• Podržavam 2

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Kolega, ako je tako onda ce ti najbolju preporuku dati neko kod koga si radio. I kad taj napise da si dobar radnik, savestan, da ne kasnis, krades, ne svadjas se sa musterijama itd. ne treba ti nista vise a jace preporuke ne mozes ni dobiti. Ako novi poslodavac zeli da proveri i pozove coveka koji ti je dao preporuku (mora biti potpisan imenom i prezimenom sa adresom, imenom firme i telefonom) i dobije potvrdu tog papira onda imas velike sanse za posao. Jbg. k´o u engleskim filmovima kad batleri traze posao...

• chef, 1843 postova

Ne znas ti ni ovako da pises 1neznam.gif

majstor nije ni tražio posao novinara. a i od mnogih novinara se pravilnije izražava, ja sve razumem šta je napisao. 0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja