Andreja 1330 Napisano Novembar 17, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, sjajno, prosto sjajno! Prelepa je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan bas me zanima koja java je bila osnova za ovu makinu Ovo je Jawa Perak , 250 il 350 - nisam bas siguran, model negde iz 1953 godine il tu negde. Jedino sto je zamenjena prednja viljuska koja nije Jawina, i prepravljen je ram pozadi ( izbaceni amortizeri ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 250 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su samo masina i rezervoar njeni , mozda zadnji tocak od nekog endura , ostalo je rucni rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 20, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Imate novog kolegu Slike uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba BP 0 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Jawa ČZ 471 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, ljudi, ja sam Ljuba , član sam već nekoliko nedelja i najviše čitam ovu temu jer i sam posedujem Jawu ČZ tip 471 iz 1975. Danas idem u Slovačku na nedelju dana pa bih hteo da kupim nešto malo delova što mi trebaju, glavčine točkova, pakne... Zanima me kako se prolazi na granici sa tim, da li neko ima iskustva koliko može da se prenese, da li prave razliku izmedju novih i polovnih delova, da li se i koliko plaća, da li se uopšte isplati kupovati tamo (računam da je tamo malo jeftinije) zbog carine. Napominjem da bih kupio samo za lične potrebe, znači po jedan primerak nekog dela. Ovde sam do 16.30 tako da izvolte... unapred zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, Љубо. Добро нам дошао! Одмах желим да те замолим за неку фотографију своје Чезетке! Сад... Извини, нисам раније посетио форум... Желим ти срећан пут. Јави утиске. Што се делова тиче... ма, увек се нешто да извести. Но... ако плаћаш царину, плаћа се у односу на вредност одређеног дела. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba BP 0 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Jawa ČZ 471 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se, jbg zajebali me, nisam radio koliko je bilo dogovoreno pa nisam zaradio dovoljno da bih kupio delove... Inače, moja Čezeta nije baš u naj stanju, možda ću je slikati čisto da vidite od kojih delova je sklepana, rezervoar je, čini mi se, drugačiji, i vile su izgleda čačkane. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi lepo da je vidimo, bez obzira na to kakva je. da si video moju kada sam je kupio. krs i lom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba BP 0 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Jawa ČZ 471 Prijavi odgovor kao problematičan OK, ovih dana ću je slikati, naravno prvo ću je oprati, ustvari samo prebrisati krpom, ne bih da je previše izlažem koroziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel' bilo?? Zanimljivo putovanje na Jawi: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=332085&highlight=jawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 10, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan http://s306.photobucket.com/albums/nn266/Andreja666/Moj%20bajk/ Moje motorče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna fantasticna Jaworka iz Ukraine... Pozdrav ljudi interesuje me jel je tesko da se nadje masina ili kompletna jawa u pristojnom stanju?? Ako neko ima slobodno neka ponudi na pp da ne trujemo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan koja jawa te zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovakva perak 250 ili 170 sa jednim izduvom, posto ne znam da li postojo sa 2 izduva. Ne znam jos koji model ima, ali sa ovakvim tipom motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da je ram ove jawe prepravljen. koju god da uzmes, moraces da uradis neke prepravke. ja imam cz 175/450, planiram da radim nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ram, koji sam napravio samo mi fali neka masina, koju nikako da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan 250cc ces malo teze naci. u Sokobanji ima celih jawa na prodaju. Znam da Mile Tesic iz Arandjelovca ima neke jawe.poslacu ti broj na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da je ram ove jawe prepravljen. koju god da uzmes, moraces da uradis neke prepravke. ja imam cz 175/450, planiram da radim nesto slicno Naleteo sam na ovaj oglas slučajno, mada neznam dali je jos uvek aktuelno. http://auto.oglasi.rs/Motorcikli/Jawa/175/59679/Bor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan verovatno jeste, sobzirom na cenu. Zvao sam coveka, pre par meseci i pominjao je nekih 200-300e. mile tesic ima tri jawe,poluispravne, i dosta delova za 350e.poslao sam ti broj na pp. Znam da ima celu masinu od jawe na prodaju. u Banji ima jedna 175cc, bez papira za 100e. izbacicu ti i sliku da je vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvacbr 0 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Mali Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko prigusivac za Jawu TS 350 i koliko para , treba mi jedan ? javite se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba BP 0 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Jawa ČZ 471 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika da ponovim, Jawa ČZ 471, 1975 god., 250 ccm, kupljena sa detelinare 2006 ako se ne varam, kod mene najviše stoji, prešao sam do 500 km. Sad nema akumulator, eto tako stoji i čeka, ponekad je zaverglam a dobro je da je držim ispod krova mada i ovako počinje da rdja. Voleo bih da jednog dana imam para da je osposobim za vožnju i konačno uživam u njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iwke 0 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Masina kao moja. Sto ne volim ljude koji misle da ih pravim na budale kad im kazem da postoji i jawa sa 250ccm kubnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagidr 48 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ovako je izgledala moja JAWA-STRAVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 27, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantni motorici. Da li je i ova druga Jawa od 250 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...