chyhayabusa 1 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega da pozdravim sve..I naravno da se pohvalim. Juce sam postao ponosni vlasnik Jaw-e 350 Twin Sport iz 1991 godine,koja je u fabrickom stanju,presla samo 8500km. Ima nekih sitnica na njoj koje bi trebale da se srede posto je dugo stajala i nije vozena tipa: nov akumulator,sajla kvacila,da se provere kocnice,napumpaju gume(jer su dobre),ocisti karburator i rezervoar,podesi paljenje,zameni sijalica stop svetla i ispolira.. za sad su zamenjene samo svecice i paljenje nastelovano odoka.Pali na pola kurble. Evo i slike Jawe sad...a na prolece ce biti i slika sredjene masine Javljam se ponovo kad procitam celu temu.. Pozdrav svima..Pisite mi,na sta da obratim paznju,gde da uzimam delove i ostalo Moj mail je: chyhayabusa@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 28, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lepa Jawa ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju se vozio...Lepa Jaworka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi.. Trebo bi mi, ako neko ima, deo rama od jawe 350 ts..Dakle, treba mi deo, shto ide od drzaca vile (da ga tako nazovem) pa na dole ka motoru..znaci deo oko motora ona krivina mi je najbitnija kod motora 30 cm na gore i 30tak cm ka zadnjem tochku..nadam se da ste me skontali koji mi deo treba, bio bi vrlo zahvalan na pomoci pozzzz Zeljko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor! je l se ona možda prodavala na limundu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor! je l se ona možda prodavala na limundu? Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Prepoznah ga! Ekstra cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra cena Aham ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi.. Trebo bi mi, ako neko ima, deo rama od jawe 350 ts..Dakle, treba mi deo, shto ide od drzaca vile (da ga tako nazovem) pa na dole ka motoru..znaci deo oko motora ona krivina mi je najbitnija kod motora 30 cm na gore i 30tak cm ka zadnjem tochku..nadam se da ste me skontali koji mi deo treba, bio bi vrlo zahvalan na pomoci pozzzz Zeljko Isprazni pm Nemam taj deo,ne bi trebalo to da ti bude problem,napravi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 28, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pisite mi,na sta da obratim paznju,gde da uzimam delove i ostalo Za pocetak Jaworku ususkaj lepo i pokrij da ne nazebe. Gledaj da paljenje bude od 2,7-3,2 mm, nasteluj kvacilo da ne proklizava pa da ti ne stradaju lamele, sipaj dovoljno ulja u benzin i u menjac, i budi malo nezniji pri saltanju brzina. Ako budes pazio na ove stvari mislim da ce te Jawa dugo sluziti. Motor je inace bombona! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan @ *Floyd Pa bash mi zato treba da bih izbegao pravljenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 29, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan chyhayabusa, cestitam na kupovini i nadam se da ces se navozati lepo s njom ! Jesi li proverio stapove da nisu krenuli da rdjaju? Proveri/po potrebi zameni kablove od svecica, mozda su propali od stajanja, vidi da gume nisu ispucale od stajanja, po bokovima. Nezno saltaj sto rece PeterPan, ne zaleci se jer nemas disk napred ! Kupi suvi akumulator da kasnije imas manje odrzavanje i naravno - pravac kod Joske po paljenje i regler ! Jel' suvo ispod cilindara i ispod bloka? A da, stavi obican H4 napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 29, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, ja sam na mojoj Jawi imao Joskin regler i elektronsko (besplatinsko) paljenje, pa sam tako zaboravio na muke u vezi struje. Takodje sam zaboravio da ti predlozim sredjivanje istih. Imas dosta o Joskinim izumima u ovoj temi, pa ga kontaktiraj ako se odlucis da ugradis nesto od njegove elektronike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog oglašavanja u nedozvoljnom obliku obrisan je post člana chyhayabusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo pozdrav svima... Hteo bih da zamenim ulje u viljusci pa me zanima koju gustinu da uzmem: Uzeo bih Motul Fork oil : Light 5w Medium 10w Heavy 20w I recite mi koje ulje da spipam u menjac.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 1, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan U menjac ide SAE 90 nesto manje od litre. U manualu pise da se u svaki stap sipa 400 ccm mesavine ATF ulja i SAE 30 ili 40 u odnosu 1:1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam jos jednu stvar za sad Potreban mi je poklopac auspuha(hromirani) kao i onaj metalni deo koji drzi zastitnu gumu da se ne odvaja od rezervoara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav vredni narode! Nije me bilo neko vreme, ali tu sam, vidim ima i novih clanova. Lepo je sto se ova tema siri i sto nas je sve vise. Eh sad problemi... Kada treba da upalim motor, nece, mora da povecam nivo goriva u loncetu i par puta na praznu kurblu da bi upalio. To nije bilo strasno jer se desavalo kada je ugasen duze od pola sata, a sad 2min i nece, pa ponovo povecam nivo, kurblaj pa upali. Iznervirao se tako skoro kad je bilo lepo vreme za voznju a imalo malo snega, a ono nece, poludim pa gurnem motor i iskrivm rol barove, sad jos moram i to da ispravljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Za Jawu 350ts, karburator sa granom odlican,rezervar,sediste,kuciste filtera,zadnja plastika za stop svetlo,lancanici,felne sa gumama. 064/9850540,dekimoonrider@gmail.com Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 3, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim sa retkom zverkom. Danas sam pazario Jawu 90 Roadster : ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 3, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opa! Interesantna masina. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bio sa covekom kad je kupovao,a nisam ni cestitao ;D Ajde da upali,i sluzi dugo Na oko lepo izgleda,kompletna,od prvog vlasnika,cak i fabricku opremu i upustvo ima Inace isli smo da se dogovorimo za skup u Kisacu,pa je jawa kupljena onako usput ''slucajno'' ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi far od Jawe, ako ima neko polovan sa zdravim sočivom, a da pri tom nije ni skup, neka javi. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Lale na jos jednoj ragi u ergeli!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...