bugsy 380 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da je ovako ruznije. Ja kad vidim ovako nabudzenu tablicu bez ikakvog iole pristojnog nosaca, slosi mi se. Pa cak i izduv je estetski lepsi kao fabricki. Zvuk naravno nije. Ako neko ima predlog za nosač tablice neka slobodno javi. Ja još nisam našao ništa pametno što bih mogao da upotrebim. Drugar mi je obećao da će napraviti, ali naravno to se još nije desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da je ovako ruznije. Ja kad vidim ovako nabudzenu tablicu bez ikakvog iole pristojnog nosaca, slosi mi se. Pa cak i izduv je estetski lepsi kao fabricki. Zvuk naravno nije. Ako neko ima predlog za nosač tablice neka slobodno javi. Ja još nisam našao ništa pametno što bih mogao da upotrebim. Drugar mi je obećao da će napraviti, ali naravno to se još nije desilo. Nemam sad sliku ovde, ali probacu da nadjem. Moj drugar je na njegovoj 600 RR, skinuo onu plastiku na koju se srafi tablica, ali je ostavio one bocne plastike koje stoje pored auspuha i one limice ispod nje. I onda je na njih stavio srafofe i oni drze tablicu. Ne znam da li je to kod tebe izvodljivo zbog drugog izduva koji si stavio, ali proveri. Mozda moze tako. Takodje, sa strane ce ti motor dosta lepse izgledati sa tim plastikicama nego bez njih. Tesko mi je da ti to objasnim ovako, recima. Imam ja slika njegovog motora negde na racunaru kuci, kad nadjem bas taj deo, okacicu da vidis. (Mada si me mozda i razumeo). Ako je neko drugi, neka proba umesto mene da objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Avgust 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije toliko nedostizno zameniti motor ali mi je zao sto ce Suzuki otici nekom paceniku koji ce ga unistiti a samo ja znam kako sam ga kupio i koliko mazio pazio.....neko ce reci da sam bolesnik ali jbg vezem se za ono sto volim ako je to i masina.... Ništa nije nedostižno Nema tu ništa pogrešno što se vežeš jer i ja to radim. Naravno uvek sam onda finansijski na gubitku ali bar znam da sam to nešto imao baš onako kako ja volim Naravno da ima tu dosta toga pogresnog. Kako ste krenuli, nebi se iznenadio da onaj kondom nadju cadjav iza garaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
voxpopuli72 4 Napisano Avgust 26, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Innsbruck (okolina) Motocikl: BMW K1100LT, Kawasaki EL 250 B Prijavi odgovor kao problematičan Ух, како завидим свима у Србији јер су тако мале таблице. Овде, у Аустрији су као школска табла! Данас сам гледао у мотор и размишљао како да решим проблем таблице, а да неморам на типизирање, које је овде готово за сваку ситницу обавезно, јер ова држава зна како да узме паре од грађана. На жалост ништа паметно нисам смислио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ух, како завидим свима у Србији јер су тако мале таблице. Овде, у Аустрији су као школска табла! Данас сам гледао у мотор и размишљао како да решим проблем таблице, а да неморам на типизирање, које је овде готово за сваку ситницу обавезно, јер ова држава зна како да узме паре од грађана. На жалост ништа паметно нисам смислио. Burazeru,pa ne moze tablica na koliko zelis vremena i jos da bude mala. Mozda bi nama prijala i veca a da registrujemo na koliko zelimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 27, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sad sliku ovde, ali probacu da nadjem.Moj drugar je na njegovoj 600 RR, skinuo onu plastiku na koju se srafi tablica, ali je ostavio one bocne plastike koje stoje pored auspuha i one limice ispod nje. I onda je na njih stavio srafofe i oni drze tablicu. Ne znam da li je to kod tebe izvodljivo zbog drugog izduva koji si stavio, ali proveri. Mozda moze tako.Takodje, sa strane ce ti motor dosta lepse izgledati sa tim plastikicama nego bez njih. Tesko mi je da ti to objasnim ovako, recima. Imam ja slika njegovog motora negde na racunaru kuci, kad nadjem bas taj deo, okacicu da vidis. (Mada si me mozda i razumeo). Ako je neko drugi, neka proba umesto mene da objasni. Ma skapirao sam, ali tako ružnije izgleda. Fotošopovao sam sve verzije Naravno da ima tu dosta toga pogresnog. Kako ste krenuli, nebi se iznenadio da onaj kondom nadju cadjav iza garaze. Hahahaha, a zašto bi neko išao iza garaže? Ух, како завидим свима у Србији јер су тако мале таблице. Овде, у Аустрији су као школска табла! Данас сам гледао у мотор и размишљао како да решим проблем таблице, а да неморам на типизирање, које је овде готово за сваку ситницу обавезно, јер ова држава зна како да узме паре од грађана. На жалост ништа паметно нисам смислио. Sve ima svoje prednosti i mane. Ti si sigurno jedini koji nam zavidi. Rado bih menjao puteve za veličinu tablice. Burazeru,pa ne moze tablica na koliko zelis vremena i jos da bude mala. Mozda bi nama prijala i veca a da registrujemo na koliko zelimo. Eee, možda jednog dana se izborimo za tako nešto, samo treba da se bar jednom u životu stvarno ujedinimo, a ne samo da koristimo pogodnosti koje je neko za nas izborio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 27, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, kakva glupost, kada se stavi FQDN link onda radi prikaz, a short verzija ne daje. Od kada je ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Izduv lepo montiran (a ne kao ranije sto je bio ukrivo jer ja nisam znao bolje), napravljen normalan nosac tablice, ovi mali djavolcici za zadnji stender, ofarbane felne i trakice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan pokrij motor necim ijoooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da to vise mene boli nego tebe Sada ce lepo na pranje Inace kada je parkiran stoji ispod pokrivaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Februar 9, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 9, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ne znam bratic bol mi je prejak morao da ulozim napor da otkucam ovu poruku, bre, kucam po ovim slovima svaki nerv u prstu me boli, gnjecim dugmice od tastature a sve kao ostar deo igle da tapkam pa nekad i probodem prst pa u meso, grcim telo od bola i onda me uhvati i grc padnem sa stolice udarim slepocnicom o parket i sta sad ciji je bol veci mislim stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Februar 9, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj neki drugi caj ili misli na neki pokriveni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 9, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Plus za motor,lep,brz a guma celu sezonu nova,e to je minus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Februar 10, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam bratic bol mi je prejak morao da ulozim napor da otkucam ovu poruku, bre, kucam po ovim slovima svaki nerv u prstu me boli, gnjecim dugmice od tastature a sve kao ostar deo igle da tapkam pa nekad i probodem prst pa u meso, grcim telo od bola i onda me uhvati i grc padnem sa stolice udarim slepocnicom o parket i sta sad ciji je bol veci mislim stvarno Hahahaha, da li je moguce da te nije mrzelo Probaj neki drugi caj ili misli na neki pokriveni motor. Mislim da mu ne treba caj, i bez njega je uspeo da se is*enja Plus za motor,lep,brz a guma celu sezonu nova,e to je minus... Hvala, a nove gume moraju ubrzo da se kupe. Za motoric pored guma i servisa, uskoro trebaju da stignu kratke rucice za kvacilo i kocnicu, ksenoni i crash padovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ksenoni i padovi Ne znam da li da stavljam quick shifter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano April 22, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motorSto se mene tice najlepsi model ikad napravljen je bas taj model 04-05!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini motor koji mi se vise svidja je S1000RR, ali ovaj u REPSOL varijanti je stvarno prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najlepse je fabricki, nisi trebao nista da diras ali nije losa ni ovakva malo da promenis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor ja posedovao 2004 god jedini problem sto su svi imali je bio namotaji. I kad ih premotas izguraju sezonu i mozes oped nositi na viklovanje.Jedini problem je sto neznas kad ce da crkne ja sam nazalost uvek bio u tri lepe od kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najlepse je fabricki, nisi trebao nista da diras ali nije losa ni ovakva malo da promenis Svaka izmena koju sam uradio se zasniva na tome da mogu kasnije da vratim u fabricko stanje. Svi delovi su lepo spakovani i odlozeni, pa ako dodje do toga da pozelim opet fabricku varijantu deli me samo par sati od nje. odlican motor ja posedovao 2004 god jedini problem sto su svi imali je bio namotaji. I kad ih premotas izguraju sezonu i mozes oped nositi na viklovanje.Jedini problem je sto neznas kad ce da crkne ja sam nazalost uvek bio u tri lepe od kuce Na zalost znam samo sam ja to resio novim delom koji nema problema, a ne premotavanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan kakav motor, brutalan. jedan od ljepsih. inace motor je ljepsi sad nego na prvoj slici, e sad po mom ukusu tockove u crvenu boju i onda bi bio sexy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano April 22, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Jedini motor koji mi se vise svidja je S1000RR, ali ovaj u REPSOL varijanti je stvarno prelep. Sto se tice Repsola tu si upravu!Ma kakav S1000RR,ova lutka je zakon! Male promene na njoj mnogo znace!Ne bi ja tu vise nista dirao!!! Sto se kod mene u selu kaze "narani krmacu i nista nediraj" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kakav motor, brutalan. jedan od ljepsih. inace motor je ljepsi sad nego na prvoj slici, e sad po mom ukusu tockove u crvenu boju i onda bi bio sexy Hehe, i crvena je bila opcija ali sam se odlucio za nesto neutralnije Prelep Imao sam pomoc i savetovanje nekih dobrih drugara pa je tako dobro sve ispalo Sto se tice Repsola tu si upravu!Ma kakav S1000RR,ova lutka je zakon! Male promene na njoj mnogo znace!Ne bi ja tu vise nista dirao!!! Sto se kod mene u selu kaze "narani krmacu i nista nediraj" Nista vise vizuelno. Ksenoni i padovi i gotovo Menjacu ga samo za VFR800 ili ako skupim za S1000RR (mnogo me mami menjac [quickshifter] kod BMWa) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...