Marko011 2457 Napisano Maj 18, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan karavan, od 2002 pa mlađi............cena oko 4000 eur...........nije mi toliko bitno jel dizel ili benzin, samo da je održavan............ da ima standardnu opremu (koja funkcioniše), klima, el. paket, sedišta vozača podesiva po visini (meni bitno), volan podesiv po dubini i visini (meni bitno),............ jedino što izbegavam = opel (bilo koj), renault lagunu, alfa 156 ponude ovde ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sto opel? Cale vozi astru G 2002 karavan, 2.0 DTI 100hp, uzeo je jos pre tipa 2005 valjda, sa 50k km na satu iz Holandije, i do sada je menjao sledece: neka bzv creva za vodu (ja zamenio), nosac motora prednji i zadnji (50e), diskove prednje, i jedina kao veca stvar - EGR ventil (150e) i zadnje amotizere (100e) normalno odrzavanje ulje itd i grejace motora 2 ili 3 komada... E da sad ima 190.000km Auto je bez greske! Placen je 9.000e tada sad vredi 3.000 mozda 3.500 nisam gledao cene skoro Tako da sem ako ne gotivis Opela slobodno mozes da razmisljas o nekom dizelu 2.0 jer su do jaja i dobro ide. Poz. i srecno u potrazi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan imam mnogo dobar focus karavan 2.0 D, 136 ks, 6 brzina, 2005 g.... presao 115.000, stanje - kao nov spolja i unutra.... tek registrovan, servisiran i stavljene nove 4 Fulda gume ... klima, felne, muzika... ako ti je interesantno javi na pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan jaooo nudio sam ti bmw-a karavana za pola i doplatu i nisi hteo ccc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 18, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Sa opelom imam mnogo loše iskustvo, astra H, 4 godina star auto imao totalnu havariju (motor), a redovno održavan, jednostavno se "desilo",.........ali neću o tome Dobio sam par ponuda, hvala, razmatram pa se javljam Što se benke tiče, lep auto, ali je mnogo prešao............koliko se sećam nekih +270k......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan to je najnezgodnije.... mozda izgleda 270.000km puno ali iz uvoza nemas nijedan da je presao ispod 200.000 GARANTUJEM a to sto pise da je presao 130.000 jbg..... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Maj 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zenis se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 19, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan to je najnezgodnije.... mozda izgleda 270.000km puno ali iz uvoza nemas nijedan da je presao ispod 200.000 GARANTUJEM a to sto pise da je presao 130.000 jbg..... ja sam svoj uvezo sa 56000 ima, samo je teže naći.............ne oćekujem nov auto za 4000.............ali bmw sa tolikom kilometražom mogu da predvidim češće vanredne popravke, a imao sam ih par komada i znam da nije jeftino održavanje Zenis se malo da promenim a karavan zbog benija i manja im je cena na tržištu od limuzina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Maj 20, 2013 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Scenic 2006. 1.9 130ks, panorama krov, alu felne, sedista i volazn podesivi kako kazes....4000e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sa opelom imam mnogo loše iskustvo, astra H, 4 godina star auto imao totalnu havariju (motor), a redovno održavan, jednostavno se "desilo",.........ali neću o tome Dobio sam par ponuda, hvala, razmatram pa se javljam Što se benke tiče, lep auto, ali je mnogo prešao............koliko se sećam nekih +270k......... Nemoj pogrešno da me shvatiš ali 270.000 nije ništa strašno, problem ja što 80% tih automobila ima 500,000+km, ja sam bar bio iskren što mi se samo obilo o glavu... Bmw je prodat, prvi koji je pregledao auto je i dao keš...lik ga nije ni probao! Mehaničar koji je gledao bmw-a umesto mog kupca je rekao doslovce(njemu): "idi u Nemačku i nadji mi ovaj auto za te pare u ovakvom stanju i ja ću ti ga pokloniti" NEMA, jer švaba nije lud da poklanja, samo se krševi prodaju jeftino. Srećno sa kupovinom, i dooobro otvori oči, auto iz uvoza koji se ovde prodaje jeftino ili je prešao boga oca, ili su ga sastavljali od konzervi od pašteta posle totalke, nemoj da se zavaravamo. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 21, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Sa opelom imam mnogo loše iskustvo, astra H, 4 godina star auto imao totalnu havariju (motor), a redovno održavan, jednostavno se "desilo",.........ali neću o tome Dobio sam par ponuda, hvala, razmatram pa se javljam Što se benke tiče, lep auto, ali je mnogo prešao............koliko se sećam nekih +270k......... Nemoj pogrešno da me shvatiš ali 270.000 nije ništa strašno, problem ja što 80% tih automobila ima 500,000+km, ja sam bar bio iskren što mi se samo obilo o glavu... Bmw je prodat, prvi koji je pregledao auto je i dao keš...lik ga nije ni probao! Mehaničar koji je gledao bmw-a umesto mog kupca je rekao doslovce(njemu): "idi u Nemačku i nadji mi ovaj auto za te pare u ovakvom stanju i ja ću ti ga pokloniti" NEMA, jer švaba nije lud da poklanja, samo se krševi prodaju jeftino. Srećno sa kupovinom, i dooobro otvori oči, auto iz uvoza koji se ovde prodaje jeftino ili je prešao boga oca, ili su ga sastavljali od konzervi od pašteta posle totalke, nemoj da se zavaravamo. BMW rođaci super autić, kao što rekoh imao sam ih par komada (mada sve benzinci) i prelazio sa njima preko 250+km, ali znam šta može kod njih da rikne i moje iskustvo (van Srbije) je da su delovi (novi) užasno skupi..............ja trenutno ne prelazim preko 10.000 godišnje, retko kad 15.000 (za sada),............iz tog razloga sam napomenuo da mi je svejedno jel benzinac ili dizelaš, da ne očekujem novv auto za te pare, ali gledam da me ne prevare (kako znam i umem) kao što su tebe i još milion drugih za pređenu kilometražu.............nemoj pogrešno da me razumeš........... ja sam imao problem sa polom i dokazivanjem, "kako je prešao tako malo" - "sigurno si mu vraćao kilometražu" - "2002, a 100.000km, ajde nemoj da me lažeš"....................dok nisam uzeo potvrdu o zadnjem servisu i svih servisnih intervala i vanrednih popravki iz autokomerca,............. voleo bi ja ponovo da sednem u benku, ali trenutno nemam uslove da bi mogao takav auto da održavam čekam jednu fabiju karavan od prijatelja, ukoliko ga nagovorim to mi je prvi pik mada bi mi najviiše lego 406 karavan sa motorom od 90ks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sa francuzom to godiste ces da se usrecis bas. Valjda ce te ubosti ta fabija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3249 Napisano Maj 23, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje ga prijatelj. KLIK ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jun 28, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje citroen xara karavan, 1.4hdi -dizel. 2005 godiste, lepo opremljena, uvezena iz svajcarske i registrovana pre 10ak dana. Bukvalno kao nova, bez ogrebotine i bez dinara ulaganja(on to garantuje a moze i svaka provera kod majstora) Ako si zainteresovan pusti mi pp pa da ti saljem njegov broj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 28, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje citroen xara karavan, 1.4hdi -dizel. 2005 godiste, lepo opremljena, uvezena iz svajcarske i registrovana pre 10ak dana. Bukvalno kao nova, bez ogrebotine i bez dinara ulaganja(on to garantuje a moze i svaka provera kod majstora) Ako si zainteresovan pusti mi pp pa da ti saljem njegov broj. dobra je ponuda, ali bi voleo nešto malo jače napisao sam u naslovu karavan, ali može i limuzina, samo da je veći auto, može i do 5000-6000 eur vrednosti...........naravno realne........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Lep , dobar i sa garancijom ... http://www.polovniau...755/mazda_6_20/ Sa srecom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 20, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 2, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan c5 156 q4 9-3 akord i sl. ...............od 2005 - do 6000eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3326 Napisano Decembar 2, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi bilo dadzbina na ovaj u srbiji? http://www.pik.ba/artikal/9811099/bmw-320d-e46/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 2, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi bilo dadzbina na ovaj u srbiji? http://www.pik.ba/artikal/9811099/bmw-320d-e46/ cenim oko 800-900e registrovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 10, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 30, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan bilo par ponuda, ali nista sto mi odgovara................... aktuelno................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 30, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... jedino što izbegavam = .... alfa 156 ... c5 156 q4 9-3 akord i sl. ...............od 2005 - do 6000eur Da li izbjegavas ili hoces 156? Ako hoces, to shvatam, a ako izbjegavas, to mi bas i nije najjasnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 30, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ristajling model sa 140ks ne izbegavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...