Šarba 1048 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Po manualu za wr450f za Evropu, Australiju pise da ide prednja 90/90-21 54r i zadnja 130/90-18 69r. Sta vi mislite koju veličinu guma je bolje uzeti? Motor koristim za stazu, sumu, glinaru i ostale vukojebine. Jedini problem je sto motor ne stavljam u kombi ili prikolicu nego moram motorom do staze sume itd... Koju gumu preporucujete i da li mislite da je glupo staviti tu veličinu gume na ovakav motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sada imam neke full cross mx dunlop 80/100 21 i zadnja 110/100 18 I bisu za put, asfalt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler MCE Six days Extreme i ništa se ne sekiraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 17, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jbg, za nas sirotinju je mitas odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler MCE Six days Extreme i ništa se ne sekiraj... A velicina 130/90 i 90/90? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram drugu temu..... došlo vreme za kupovinu, a ja se jako dvoumim između E09 i T63 .... Interesuje me šta je T63 R , a šta je T63 F, zna li ko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 25, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan T63 R (Rear - zadnja), T63 F (Front - prednja). Inače, ja ću verovatno sebe počastiti jednim kompletom Mitas E-09, pa šta mi Bog da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Čedice, to F i R videh posle , kada sam našao na NET-u T63 po dimenzijama ....a ono što tražim je mišljenje : ..razlika u ceni je primetna (50 evrića po kompletu) , a da li je i u kvalitetu između T63 i E09 takođe primetna.....neko ko ima iskustva sa obe ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 25, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako, imam staru e09 zadnju cim padne malo kisa nikako ne sme desna ruka da bude ostra, vec samo da mazi rucicu gasa! Na zalost nemam km sajlu pa ne znam koliko sam presao sa njom, ali upolovacila se posle recimo neke 2-3k km. Vozena je i po asfaltu i po offu(gde nije pazena ni najmanje)! A napred mi je T63 koja mi na asfaltu ni jednom nije proklizala a jimmy je vozio komplet set t63(na AT) i kune se u njih, drze kao mutave i ide zamena otprilike na jednu prednju dve zadnje... zadnja oko 5k cini mi se da je rekao. Moja prednja je i dalje solidna, na pola mozda a zadnja c02 je blizu pola... E sad ove nove e09 su valjda m+s i trebalo bi da bolje drze al neko je pominjao i da se trose vise od starih, koliko je to tacno morace potvrde oni koji su je vozili... Uglavnom, ko planira da gazi i asfalt, preporuka je napred t63 a nazad sta mu volja. Po meni bi za takve stvari bila idealna kombinacija t63 napred i k60sc nazad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6367 Napisano Decembar 25, 2013 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vlado imao sam i jednu i drugu zadnju gumu. Na oko su maltene identicne, ponasanje na terenu takodje. Mitas se suvom asfaltu obara bez problema do kraja isto kao i T63. Na kisi uvek pazim i vozim shodno uslovima na putu, bez obzira koju gumu imam, sto ce reci ne jurcam i ne zalecem se po krivinama. Mozda zbog toga nisam imao sa E09 ni jedno klizanje i otklizavanje nikad, ja sam tom gumom jako zadovoljan u uzecu je ponovo. 50e nikad ne bi doplatio za t63 jer je u svemu identicna sa e09 (sem mozda po mokrom asfaltu, ali to ne mogu da tvrdim). Obe gume su mi trajale oko 6000 km To ti je mojih 5$ (ne centa ) Za koji motor uzimas te gume ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prvo za XL-a, da ga spremim za off road sezonu..a dolaze mi na red i gume za ST.... Razlika od 50 evra je u slucaju kupovine kompleta (i prednja i zadnja).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Decembar 26, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Razlika između T63 i E09 se, po meni,osjeti tamo negdje od polovine potrošenosti gume. Tu mitas počinje klizati kod naglijeg starta ,i treba pripaziti kod kočenja - ali - samo po mokrom. T63 drži i dalje. Po suhom i po terenu ne vidim neke bitnije razlike. Trajnost ... a recimo cca 8000 km za obje ( odvučem ih ja i do 10 ).Na malom DR-u. Što reći ... E09 je T63 za - krizna vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i Pirelli MT21. Na sniženju su u Guevari, deluju zanimljivo, a cenovno su između T63 i E-09... Pirelli MT21 Znači na ovu cenu, uračunaj još 20% popusta, kako kažu na sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan E09 je T63 za - krizna vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Što reći ... E09 je T63 za - krizna vremena. Ima sada za kupiti i E09 u M+S smjesi, bolje hvata na klizavom od starih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 28, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje ima kupiti i koliko kostaju upitnik, pozdrav AnteK, nema te ko ni turpije u zatvoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje ima kupiti i koliko kostaju upitnik, pozdrav AnteK, nema te ko ni turpije u zatvoru Kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 28, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Imam odma dva prijatelja iz kluba,kupovali smo i prosle godine, jos uvijek vozim AT na tvojim hajdesad gumama! sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 28, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan kolko rece da su para B@ane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan kolko rece da su para B@ane E09 : 90/90-21 - 5.000din 130/80-17 - 7.800din 140/80-17 - 8.100din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 29, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan kako su se pokazale po mokrom, ima li najzad nekog pomaka nabolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 30, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan kolko rece da su para B@ane E09 : 90/90-21 - 5.000din 130/80-17 - 7.800din 140/80-17 - 8.100din E to je to... sto mi neda mira....svi porede staru E09, dok bi ova nova kod Baneta, sa novom MS smesom trebala da bude bolja. Veliki + je , sto je komplet malo preko 100 evrica, jedino je ne vidim u 120 dimenziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan kako su se pokazale po mokrom, ima li najzad nekog pomaka nabolje Ja trenutno imam kombinaciju napred E-09 nazad K60Scout i nemam nikakvih problema ni po suvom ni po mokrom ni po hladnom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Decembar 31, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su ti K60Scout 90/90-21 i 130/80-17 i kako funkcionise placanje i isporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 31, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su ti K60Scout 90/90-21 i 130/80-17 i kako funkcionise placanje i isporuka? Odgovorio sam na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...