Dx BiKeR 1 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Iteresuje me koji filter ulja mi treba i gde ga mogu naručiti. Kao što sam napisao i u nazivu teme reč je o Hondi CBR600F3 97.god. Došlo vreme za promenu ulja pa sam mislio da čisto pitam dali sam se dobro odlučio za sledeće. Kupio sam Motul 5100 10w40 ulje i sad mi preostaje samo filter. Gde ga kupiti i koliko bi to moglo da me košta. Izinjavam se u napred ukoliko već postoji ovakva tema ali nisam bas previše šaltao forum. Hvala u napred svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan KN-303 (crni) ili KN-303 C (niklovan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala da li mi mozes reci prriblizno koja je cena? jer kontam da KN bas i nije jeftin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Maj 14, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan jeftinija variijanta Champion, imas ga kod nas po prodavnicama kao i ostalih u istoj klasi - cene par dinara gore dole kao i u www.lois.de pa se pronadji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan cof 203 ako se ne varam, glasam za Champion, cena vrlo pristojna a kvalitet visok (pod uslovom da nisu neke kopije)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u prodavnici i trađio sam za moj motor, iz kataloga je gledao lik sta i koji filter ide. Odlučio sam se i ja za Championov filter stim što nije cof 203 nego sam dobio cof 104.koštao je 750din tako da nije strašno.. e sad ako nije to to..onda je čovek nešto zeznuo..mada videću kada budem skinuo stari fliter šta je i kako ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...