Ribolovac 491 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Da si bio na Africi ovo ti se ne bi desilo ! Ustaj i baci tu lakrdiju u oglase . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 13, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popseto ipak mora na operaciju... Veceras ga transferuju u bolnicu i sutra ce se znati kad ga seku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Maj 13, 2013 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao naš Žarić: "Molićemo se dragom Bogu da sve prođe najbolje što može" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Popseto ipak mora na operaciju... Veceras ga transferuju u bolnicu i sutra ce se znati kad ga seku! Uh...ako treba krvi javite, imam najbolju - skuterašku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 13, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh temu... Brz oporavak zelim od srca. Jak si ti momak, proci ce to u najboljem redu. Stvarno i sam pocinjem da mislim da se bajkeri dele na one koji su pali i one koji ce tek pasti... Nista nam nije garantovano cak i uz svaku mogucu opreznost. Pamet u glavu pa sta nam Bog da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice to sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jer drugačije ne može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A vala je i zaslužio bar dve dobre sestrice na odeljenju da ga čuvaju, neguju i češkaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 13, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan On kakve je srece dobice dva brata da ga neguju!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 335 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, sad tek videh... Samo hrabro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On kakve je srece dobice dva brata da ga neguju!!! :lol: Dva topla brata :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan On kakve je srece dobice dva brata da ga neguju!!! :lol: Dva topla brata :lol: Lako vam je slomljenog covjeka zajebavat, sram vas bilo. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14261 Napisano Maj 13, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mozda mu je slomljeno telo ali duh nije mada je cudno da pored onoliko sala uspe da polomi kost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 13, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kako će znati da li su mu u anesteziji obradili samo ključnu kost? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 13, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Debeli!! Leva je keva!!! Ko tuđa Aaaaa, da bi bila "ko tudja" mora prvo pola sata da se sedi na njoj, da utrne kako valja. Pitaj samo mene, bogato iskustvo je tu... :lol: No Popsyju ce biti dovoljno i 10 minuta sedenja s obzirom na gabarit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ranjenom kolegi želim brz oporavak, ako zatreba krv pratimo temu, a može se otvoriti i nova.. Što se ovog zezanja oko kočenja tiče, verujem da neki motori imaju bolje kočnice od drugih, ali i na motoru sa najboljim kočnicama još uvek treba stisnuti istu.. a ljudi smo i svakom od nas može da se desi. Dobro je što se nije gore povredio, nekad se dešava da se i pri "malim" brzinama gadnije povredi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan mozda mu je slomljeno telo ali duh nije mada je cudno da pored onoliko sala uspe da polomi kost Da nije 100+ kg možda ne bi bilo loma.. manja masa.. manje ubrzanje, a znamo da masu zabole za ubrzanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 14, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aj ko zna nek javi gde ga operisu.... nisam strucnjak ali pretpostavljam da ce dobiti plocicu a to obicno rade na mikrohirurgiji urgentnog... ako je tako onda nema brige, jedni od najboljih mikrohirurga u zemlji rade tamo. Iz iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 14, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda mu je slomljeno telo ali duh nije mada je cudno da pored onoliko sala uspe da polomi kost Da nije 100+ kg možda ne bi bilo loma.. manja masa.. manje ubrzanje, a znamo da masu zabole za ubrzanje Klavikulica slabo trpi i 10 kg, a kamoli 100. Cuj cito, hodo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da.. pritom valja biti gibak kao mačka ili još bolje nindža.. Kapiram da kad Lenji pada.. u vazduhu se okrene i dočeka na noge-ruke, skotrlja ko padobranac i ustane, otrese prašinu i nastavi dalje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 14, 2013 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Јбга, тренутак непажње. Држ' се Попси и нека ти је брз опоравак!!! ПС Још један доказ да МОРАМО да се понашамо на два точка као да смо невидљиви у саобраћају! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14261 Napisano Maj 14, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da.. pritom valja biti gibak kao mačka ili još bolje nindža.. Kapiram da kad Lenji pada.. u vazduhu se okrene i dočeka na noge-ruke, skotrlja ko padobranac i ustane, otrese prašinu i nastavi dalje.. brate ja sam toliko lenj da me mrzi i da padnem, kad vidim da je neka frka smorim se i kazem aj bre drugi put cemo, zadnja dva pada u pescari sam ostao da stojim i gledam motor kako se kotrlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy i sam znas sta ti zelim ipak si mi stariji brat Nego, kad operisu vozaca Dzipa ? Bratic moj kad vidim da si ti pao meni dodje da prestanem da vozim motor, kad iskusni ljosnu sta je sa sistavcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srećne rane junače. Brz oporavak i brzo povratak u sedlo... Za nauk svima nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...