Jump to content

Moto Zajednica

Nisam clan ni jedne ogranizacije-kluba zbog.....

Recommended Posts

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Pricu o tvom klubu znam otprilike toliko koliko si i napisao! Cijenim sto se odrzali sve te godine ! Tuzna strana price je da neki vise nisu sa vama(misli napustili su klub) ali to je cijena udruzivanja!

Upravu si i za to da su klubovi koji su se "razisli" novijeg datuma proizvodnje....

Budimo realni  pa recimo koliko je klubova da imaju staz kao vi? |Koliko ih je (od Bijeljine do Banjaluke)uopste i formirano prije rata a da su opstali do sad? U Banjaluci koliko znam ni jedan!

Ti i  tvoj klub niste , da kazem reprezentativni uzorak(zvuci kao termin iz RIKa :)), jer 90% ih nije te sudbine!

Ja sada imam dobru ekipu s'kojom se vozim i niko nije mladji od 30 godina(znaci koliko toliko smo izasli iz puberteta) i licno smatram da bi osnivanje kluba donijelo samo nepotrebne razmirice! Daj boze da grijesim ali ne bih na taj nacin da se razilazim sa ljudima koji su za sada OK prema meni i ja prema njima!

I sada se vidjamo i vozimo skoro svaki dan ! Trenutno ne vidim ni jednu stvar koja bi krenula na bolje ako bi se registrovali kao klub!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Pricu o tvom klubu znam otprilike toliko koliko si i napisao! Cijenim sto se odrzali sve te godine ! Tuzna strana price je da neki vise nisu sa vama(misli napustili su klub) ali to je cijena udruzivanja!

Upravu si i za to da su klubovi koji su se "razisli" novijeg datuma proizvodnje....

Budimo realni  pa recimo koliko je klubova da imaju staz kao vi? |Koliko ih je (od Bijeljine do Banjaluke)uopste i formirano prije rata a da su opstali do sad? U Banjaluci koliko znam ni jedan!

Ti i  tvoj klub niste , da kazem reprezentativni uzorak(zvuci kao termin iz RIKa :)), jer 90% ih nije te sudbine!

Ja sada imam dobru ekipu s'kojom se vozim i niko nije mladji od 30 godina(znaci koliko toliko smo izasli iz puberteta) i licno smatram da bi osnivanje kluba donijelo samo nepotrebne razmirice! Daj boze da grijesim ali ne bih na taj nacin da se razilazim sa ljudima koji su za sada OK prema meni i ja prema njima!

I sada se vidjamo i vozimo skoro svaki dan ! Trenutno ne vidim ni jednu stvar koja bi krenula na bolje ako bi se registrovali kao klub!

Nije moje da glumim "profesora" i ovo ocijenjujem i procijenjujem. Ovo je razuman,sasvim korektan i dobro obrazložen odgovor na postavljenu temu.

Nemam šta dodati,osim da poštujem tvoj stav.

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Nije moje da glumim "profesora" i ovo ocijenjujem i procijenjujem. Ovo je razuman,sasvim korektan i dobro obrazložen odgovor na postavljenu temu.

Nemam šta dodati,osim da poštujem tvoj stav.

Mada, godine su pred nama ..........ko zna! :)

Podrzao bih uvijek osnivanje MARSa i kada bi statutom bilo odredjeno da moze pojedinac biti clan pridruzio bih se uvijek !

Mislim da bi takvo jedno udruzenje(ako bi ga vodili pravi ljudi) imalo snage da utice na institucije vlasti u smislu poboljsanja polozaja motorista!

Kada bi nacelu takvog drustva bio nko "pametan" odnosno covjek pravnik i par njegovih savevjetnika a ne po defaultu neki bajker koji bi izazivao zavist i ljubomoru njegovih neistomisljenika jer ni predsednika kada biramo ne biramo ko je njaveci Srbin vec ko je najveci diplomata i covjek od uticaja tj. covjek koi moze da rijesi problem! Al dobro to nije tema nase danasnje emisije..... :)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Kada bi nacelu takvog drustva bio nko "pametan" odnosno covjek pravnik i par njegovih savevjetnika a

Nakon "onoga rata",mislim na 1945,u narodu se pričalo : "Predsjednik opštine ne mora biti pismen,ali SEKRETAR MORA " :D

Ima pravnika,nije deficit  ;) a u klubu nam je i Predsjednik Helsinškog odbora RS.

• Drug član, 1414 postova

a sto se ovde javljaju ljudi koji su clanov  nekog kluba  ??? ??? ???ako su clanovi nek se zale u temi predvidjenoj za to ;)

Hoce da nas ubede da i mi postanemo "drugovi clanovi" i znaju sta je za nas najbolje, a to je upravo uclanjenje u neki klub. Da smo mi bajkeri i da znamo nesto, vec bi bili clanovi klubova i ne bi isli sami ko` tamo neki Dane po sibirima i Japanima, ili neki po Azerbejdzanima. Eto i ja cu morati sam na put, kad nisam clan pa da idemo zajedno. Vidi stvarno, sve neclanovi ovi gore pobrojani putuju po svetu, pa ipak...ma nisu to pravi "bajkeri", ko` sto neko napisa, verovatno zato i putuju sami.... ;D :D;)

Ljudi, ko hoce nek` bude u 5 klubova sto se mene tice, ko nece neka uziva kao i do sada u sopstvenoj slobodi i nema frke...sloboda izbora je cudo ;D ;)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

OK,sci...to je jedno od mishlljenja...i to je ono shto je ideja ove teme,bez obzira slagao se ja ili ne.

Samo bez lako kucanih i beztematskih postova.

Setite se samo da i oni koji su chlanovi,pre svega obichni,nashi,svakodnevni ljubitelji motorcikala i vozachi istih. Zato cu i dozvoliti da se chuje i njihov glas,bez obzira shto je tema bila drugachije zamishljena u pochetku. Drugachije ne mozze.

Tema nije ni pokrenuta da bi se vrbovali,a josh manje prepucavali. Ali znam da ima mnogo ljudi koji zzude da podele svoje mishljenje u ovoj temi, i da bi saznali neshto novo ali i da bi promenili predrasude u svojoj glavi,nastale usled neki dogadjaja ili pricha rekla-kazala.

Pomozimo,svakako, da se chuje istina...a svako neka nosi svoju glavu.

• U prolazu, 0 postova

Ne vidim uopšte potrebu da se članovi klubova oglašavaju u ovoj temi.. NEka poštuju to što smo im čuvali njihovu temu od ''Ronina'' i svima lepo...

Pa moramo malčice da se oglasimo,kada pročitamo ( valjda je čitanje dozvoljeno  :D :D :D ) kako ovi koji "nisu i neće" ,znaju kako je nama "koji jesmo i hoćemo", a to znaju mnoooogo bolje od nas,a znaju,izgleda  i mnogo toga  što mi ne znamo o nama " koji jesmo i hoćemo" ,jer su oni " koji nisu i neće"     mnogo bolje izdaleka sagledali situaciju "kod nas",a mi "iznutra " to ,izlgleda nismo u stanju  ;) ;) ;)

Evo i Vudu je morao da malo koriguje Robiku,pa mi to daje nadu da  i "oni koji nisu i neće",možda nisu bolje obaviještni od nas "koji jesmo i hoćemo"     

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

nisam vise clan vise moto kluba iz razloga sto drugovi koji su me zvali i primili da se uclanim u moto klub nikada nisu zvali da idem na susrete zajedno, niti su me obavestili o dogadjajima ,majice sam kupio i zajedno sa njihovim dao da se odstampaju svi su dobili osim mene i jos dvoje clanova nismo dobili nista, kada su se stampali prusluci takodje su svi dobili osim mene, zato sto moje selo ne pripada njihovoj opstini ja sam redovno placao clanarinu ,a pola njih nije a ksnije niko nije, a ja jesam a niko mi nije rekao da se clanarina vise neplaca dok sam nisam saznao i nikada me nisu zvali na telefon vec uvek ja nji i onda pitaju kako se dugo nisam javio pa zar oni nisu bili kadri, a organizatori su voleli samo bogatase...i sada taj klub propada zato sto ih je dosta clanova napustilo da li jos treba neki razlog

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

nisam vise clan vise moto kluba iz razloga sto drugovi koji su me zvali i primili da se uclanim u moto klub nikada nisu zvali da idem na susrete zajedno niti su me obavestili o dogadjajima ,majice sam kupio i zajedno sa njihovim dao da se odstampaju svi su dobili osim mene i jos dvoje clanova nismo dobili nista, kada su se stampali prusluci takodje su svi dobili osim mene zato sto moje selo ne pripada njihovoj opstini ja sam redovno placao clanarinu a pola njih nije a aksnije niko nije a ja jesam a niko mi nije rekao da se clanarina vise neplaca dok sam nisam saznao i nikada me nisu zvali na telefon vec uvek ja nji i onda pitaju kako se dugo nisam javio pa zar oni nisu bili kadri a organizatori su voleli samo bogatase...i sada taj klub propada zato sto ih je dosta clanova napustilo da li jos treba neki razlog

..ne treba, ali bi makar kakav znak interpunkcije STVARNO mnogo pomogao čitanju texta...

• Drug član, 1261 postova

alo momak. mlad si nemoj srcka da te strefi. Zar oni da te iznerviraju. Ti si samo jedan od mnogih koji su doziveli takvu sudbinu, ja nisam i nezelim.

Kada bi sve funkcionisalo kako treba, a moze samo u velikoj organizaciji koja ne bi bila pocepana na atare i sorove, takve stvari se ne bi dogadjale. Mene su vise puta zvali da se uclanim uneki od klubova, ali na pomen broja dinarskog racuna, kopije statuta kluba i programa za tu godinu, svi odreda su se hvatali za glavu. A bice da neznaju da bi klub trebao da bude udruzenje gradjana, odnosno pravni subjekt. Iskreno i dalje mislim da je bilo kakvo organizovanje na lokalnom nivou moguce i bez osnivanja klubova, vec jednostavnim dovorom destak ljudi (koliko u proseku svaki klub ima aktivnih clanova),a da ozbiljnu organizaciju mozemo dobiti samo direktnim uclanjenjem u neku organizaciju na drzavnom nivou, (e jesam dosadan sa tim MC Srbija) koja ne bi organizovala zurkice za tridesetak motorciklista koji gledaju gde da zbrisu vikendom iz Beograda, vec bi se trudila da masovnoscu izdejstvuje neke olaksice kod registracije, kupovine opreme, kupovine motorcikala ( za HOG pouzdano znam da popusti idu i do 10 %).

Svaki put kada udjem na ovu temu, ja se blago uzbudim (ne na onaj nacin, mada mi sve to ide pomalo na k...)i istresem svu zuc iz stomaka.

POZDRAV SVIMA KOJI POSTUJU SVOJU I TUDJU SLOBODU 

• Drug član, 1779 postova

alo momak. mlad si nemoj srcka da te strefi. Zar oni da te iznerviraju. Ti si samo jedan od mnogih koji su doziveli takvu sudbinu, ja nisam i nezelim.

Kada bi sve funkcionisalo kako treba, a moze samo u velikoj organizaciji koja ne bi bila pocepana na atare i sorove, takve stvari se ne bi dogadjale. Mene su vise puta zvali da se uclanim uneki od klubova, ali na pomen broja dinarskog racuna, kopije statuta kluba i programa za tu godinu, svi odreda su se hvatali za glavu. A bice da neznaju da bi klub trebao da bude udruzenje gradjana, odnosno pravni subjekt. Iskreno i dalje mislim da je bilo kakvo organizovanje na lokalnom nivou moguce i bez osnivanja klubova, vec jednostavnim dovorom destak ljudi (koliko u proseku svaki klub ima aktivnih clanova),a da ozbiljnu organizaciju mozemo dobiti samo direktnim uclanjenjem u neku organizaciju na drzavnom nivou, (e jesam dosadan sa tim MC Srbija) koja ne bi organizovala zurkice za tridesetak motorciklista koji gledaju gde da zbrisu vikendom iz Beograda, vec bi se trudila da masovnoscu izdejstvuje neke olaksice kod registracije, kupovine opreme, kupovine motorcikala ( za HOG pouzdano znam da popusti idu i do 10 %).

Svaki put kada udjem na ovu temu, ja se blago uzbudim (ne na onaj nacin, mada mi sve to ide pomalo na k...)i istresem svu zuc iz stomaka.

POZDRAV SVIMA KOJI POSTUJU SVOJU I TUDJU SLOBODU 

Nije li MAS nesto slicno onome sto to zagovaras.A ta centralizacija klubova na nivou Srbije mislim da nema nikakvu perspektivu jer me odmah podseca na sve lose i zlo sto smo dobili centralizacijom kompletne privrede i drzavnog aparata.Mislim da bi ta organizacija na nivou Srbije opet zahtevala neku kancelariju u Beogradu i nekakve dozvole i odobrenja za bilo kakve akcije sto je mnogo bez veze varijanta.I opet bi tu bio neki ''tata'' koji bi se pitao za sve .

Nije li MAS nesto slicno onome sto to zagovaras.A ta centralizacija klubova na nivou Srbije mislim da nema nikakvu perspektivu jer me odmah podseca na sve lose i zlo sto smo dobili centralizacijom kompletne privrede i drzavnog aparata.Mislim da bi ta organizacija na nivou Srbije opet zahtevala neku kancelariju u Beogradu i nekakve dozvole i odobrenja za bilo kakve akcije sto je mnogo bez veze varijanta.I opet bi tu bio neki ''tata'' koji bi se pitao za sve .
NIJE MAS ni slično onome o čemu priča Revolution(još uvek nažalos'), a to bi znao da si pročitao makar još jedan njegov post pre ovoga. Ono o čemu se piše, bi MAS trebao da bude, naravno, iz njegovog ugla gledanja...Daleko je Sunce...

NIJE MAS ni slično onome o čemu priča Revolution(još uvek nažalos'), a to bi znao da si pročitao makar još jedan njegov post pre ovoga. Ono o čemu se piše, bi MAS trebao da bude, naravno, iz njegovog ugla gledanja...Daleko je Sunce...

Poenta je u tome da je MAS mnogo blizi toj ideji koju zagovara Revolution jer vec postoji a i ciljevi su cini mi se slicni .A inace dobro sam procitao sta je on napisao nema potrebe da me ispravljas i korigujes moje misljenje.I mislim da Revolutionu ne treba tumac onoga sto sam ja hteo da kazem isto kao i meni.

Poenta je u tome da je MAS mnogo blizi toj ideji koju zagovara Revolution jer vec postoji a i ciljevi su cini mi se slicni .A inace dobro sam procitao sta je on napisao nema potrebe da me ispravljas i korigujes moje misljenje.I mislim da Revolutionu ne treba tumac onoga sto sam ja hteo da kazem isto kao i meni.

Po svom statutu MAS je Asocijacija klubova, sto automatski znaci da se nista ne ukrupnjava, vec samo dogovorno udruzuje, sitne organizacije. MAS nije ni projektovan kao klub, niti su motorciklisti clanovi MASa, vec su klubovi clanovi MASa, a motorciklisti njemu ne dodju nista, te ni ne cini nista u intresu motorciklista, vec se pretpostavlja da tu funkciju imaju klubovi. Mas ne organizuje nista, to je samo mesto gde se klubovi dogovaraju (ako se ti sastanci mogu nazvati dogovaranjem) kada ce koji da napravi zurku.

Ono sto je zagovaram je jedan klub, sa gomilom podruznica koje ce imati prefiks mesta gde se nalaze, i nece biti uslovljene brojem clanova. Tada bi predsednik, sekretar i blagajnik MASa imali iza seba par hiljada moto-glasova te bi imali veci autoritet. MAS bi bio organizacija MOTORCIKLISTA, a ne moto klubova.E sad je pitanje, da li Mas, ovakav kakav je, ima bilo kakav uticaj na klubove, a kamoli clanove klubova. Kada bi imaginarni MC SRBIJA bio organizovan kao pravno lice, moga bi da utice na cene osiguranja (ili sam da preuzne funkciju zastupnika najpovoljnijeg osiguranja za motorcikliste), mogao bi da utice i na nadlezne da revidiraju svoje stavove o motorciklistima (nije isto zastupati 20 klubova i 20000 hiljada ljudi direktno).

Onda bi neprofitabilno udruzenje gradjana MC SRBIJA, moglo das bude finansirano od vlade kao ,ne vladina organizacija.Kako do toga doci je vec drugo pitanje, ali evo obecavam, cim resim svoje egzistencijalne probleme, i pitanja vezana oko servisa, krecem u osnivanje bas takve ne vladine organizacije za zastitu motorciklista na drumovima,kojoj ce jedina namena biti bas to, a oni koji zale da prave vasar sa igranjem i pucanjem, nek i dalje prave isti.

• U prolazu, 96 postova

To o cemu ti pricas malo podseca na organizacije kao sto cu MC Hells Angels ili sl.

A mozes li da zamislis Skupstinu MC Srbija od 20000 clanova.Jedino bi mogla da se odrzi u beogradskoj Areni.Pa ako bi svaki ucesnik Skupstine,po demokratskom principu,dobio glas,ona bi trajala jedno mesec dana.

Znaci da bi se to izbeglo,opet bi na nivou gradova ili regiona,morao da se izabere predstavnik koji bi ih zastupao na Skupstini.

I sta onda?

Sta bi se time postiglo?

Pa nisu ni clanovi KSS ili FSS kosarkasi ili fudbaleri pojedinacno,vec kao clanovi klubova u kojima igraju!I nisu oni tako organizovani jer se nekome to svidjalo,nego zbog efikasnosti u radu i odlucivanju.

Zbog cega bi onda neka moto organizacija u Srbiji drugacije funkcionisala?

P.S. Izvinjavam se na off-u jer tema nije MAS niti neka druga moto organizacija u Srbiji!

Tema se razvija u interesantnom smeru... Alja je lepo rekao da bi SVI (ili skoro svi) motociklisti bili članovi tog udruženja/asocijacije, nebitno, sa naglaskom na prefiks grada iz koga dolaze... Naravno da bi svi u okviru svoga grada/prefiksa birali svoje predstavnike (k'o što su sad vodje klubova) a ne 20000 članova u areni.... Svejedno, složio bih se sa Aljom, a to je i Dane pominjao, da je neophodno da jedna organizacija primi pod svoje okrilje motocikliste koji ''NISU članovi ni jedne organizacije-kluba''...

• U prolazu, 96 postova

OK nemam nista protiv!

Za sada je jedan deo bajkera organizovan na taj nacin sto su clanovi klubova,a jedan deo klubova je organizovan u organizaciju koja se naziva MAS.

Nemam nista protiv da se preostali deo bajkera(koji je mozda i brojniji)organizuje u neku drugu organizaciju.

Samo u tom slucaju mislim da ce mnogi argumenti, koji su ovde izneti kao razlozi za neuclanjenje u klubove,jos vise izaci na videlo.Tada ce  morati da se organizuju teritorijalne podruznice,sa ljudima koji ce ih predstavljati.Tesko mi je da zamislim da ce ljudi koji nemaju poverenja u funkcionisanje klubova od 10-15 clanova ili vise,imati poverenja u ljude koji trebaju da predstavljaju nekoliko stotina ili hiljada bajkera odredjene regije.

Voleo bih da nisam u pravu i da me buducnost demantuje ;)

A da bi svi bajkeri na neki nacin trebali da budu organizovani,to je nesumnjivo.

To sto ja mislim da je najbolje da bajkeri budu organizovani u klubove,ne znaci da sam protiv i nekog drugog vida organizacije.Samo sam skeptican po pitanju realnosti organizacije kako je Revolution zamislio.

E sad posto je ovo dvadesti neki vek, i poseduje barem vecine poneki kompjuter, onda glasanje i ne bi predstavljalo problem, a problemi koji nastaju u organizaciji klubova bi ipak bili manji, odnosno mene koji placam clanarinu MASu nemoze tamo neki Pera da izbaci iz kluba, mene koji mogu da napisem citav roman o tome ko se sa kom posvadjao, kada i ko koga pluje iza ledja. MAS kao organizacija je zamisljen kao telo koje ce da upravlja moto dogadjanjima, da ih digne na visi nivo, da procisti skupove od zurki. Sad se ispostvilo da imamo vise dogadjaja nego ikada, ali nijedan nije dostojan imena skupa. Nek se dogovore u MASu pa nek jednom godisnje naprave jedan skup, al da valja, i to svi zajedno. Necu imati nista protiv da svi uzmu velike pare, jer ako to urade zasluzuju i vise. Ako ja hocu da se vozim po Srbiji, i na svakom dogadjaju mi uzmu 400 kinti za ufur, strpam bar 2000 kinti u tank, i bar 2000 u stomak, racunica kaze da bez uzimanja u bzir odrzavanja motorcikla, a imajuci u vidu da ima bar 20 zurki u sezoni, troskovi stvarno prevazilaze moj budzet (uzeti u obzir da imam malo dete, zenu, kucu i servis, koji svi gutaju pare)

50 evrice * 20 zurkica jednako 1000 evrica

I kazu da ne moze za tri godine neodlazaka na skupove da se kupi dobar motor, a ja za predhonih deset sazidah kucu i servis. Slazem se da sam sebi uskratio zadovoljstvo, ali se secam i mucnih stvari sa tih ogadjaja.

Za sada je jedan deo bajkera organizovan na taj nacin sto su clanovi klubova,a jedan deo klubova je organizovan u organizaciju koja se naziva MAS. Nemam nista protiv da se preostali deo bajkera(koji je mozda i brojniji)organizuje u neku drugu organizaciju.
Jako sebično i neargumentovano! Zašto to nebi bila jedna te ista organizacija? Mislim da je to poenta svega ovoga...

MAS kao organizacija je zamisljen kao telo koje ce da upravlja moto dogadjanjima, da ih digne na visi nivo, da procisti skupove od zurki. Sad se ispostvilo da imamo vise dogadjaja nego ikada, ali nijedan nije dostojan imena skupa.
Pa, teško da možeš tako nešto ozbiljno(a netačno) da napišeš a da nisi 10 godina posećivao skupove...Kad budeš ''pribavljao'' pristalice za ideju/organizaciju moraćeš bitno da podigneš nivo fleksibilnosti i tolerancije, inače...

• U prolazu, 96 postova

Za sada je jedan deo bajkera organizovan na taj nacin sto su clanovi klubova,a jedan deo klubova je organizovan u organizaciju koja se naziva MAS. Nemam nista protiv da se preostali deo bajkera(koji je mozda i brojniji)organizuje u neku drugu organizaciju.
Jako sebično i neargumentovano! Zašto to nebi bila jedna te ista organizacija? Mislim da je to poenta svega ovoga....

Sad bih ja tebi trebao da posaljem PM i da te opomenem da ne hejtujes!

Da li je cinjenica da postoje klubovi,od kojih su neki organizovani u MAS?Sta je tu neargumentovano?

A sta je sebicno? Da li je sebicno sto ja nemam nista protiv da ostali bajkeri osnuju svoju organizaciju?Da li sam rekao da ta organizacija i MAS ne bi mogli da saradjuju u ostvarenju zajednickih ciljeva?

Ili je sebicno traziti da se ugasi vec postojeca organizacija,kako bi svi postali clanovi neke druge.(U MAS po statutu mogu da se uclanjuju samo klubovi,a ne i pojedinci,pa prema tome on ne bi mogao da bude organizacija svih bajkera).

Ili je sebicno traziti da se ugasi vec postojeca organizacija,kako bi svi postali clanovi neke druge.(U MAS po statutu mogu da se uclanjuju samo klubovi,a ne i pojedinci,pa prema tome on ne bi mogao da bude organizacija svih bajkera).

Sada bih napomenuo da ne idem redovno na skupove ovih deset godina, sto je doprinelo poboljsanju mojeg budzeta, bistrenju moga mozga, i donelo mi dosta slobodnog vremena da ga utrosim na druge stvari. Mislim da je jako bitno dva puta procitati svaku moju recenicu,jer ume da zbuni coveka. Uopste nije sebicno, cak naprotiv, zagovarati organizaciju koja bi primala motorcikliste a ne klubove, jer radi se o cistim ljudskim slobodama. Ne kazem da je to jedino resenje, ali mislim da je trenutno jedino izvodljivo. Pogotovo sto je jako jednostavno donositi odluke u ime drugih ako ne postoje konsekvence za ispravnost istih. Ko je napravio i osmislio MAS, i gde su ti ljudi sada. Koliko je klubova uslo a koliko izaslo iz MASa. Koji je plan organizacije u narednih deset godina, koji je plan bilo kojeg kluba u narednih deset godina. Kada ti odgovori budu javno dostupni onda cu mozdfa, ali samo mozda razmisliti da budem clan takve organizacije, posto cu znati gde mi to zajedno idemo. Ja vec imam jesne planove gde traba da bude moj servis za desetak godina. Ja nisam organizacija ali ipak imam viziju, a gde ce biti MAS za deset godina............ako bude MAS.

''Mislim da je mnogo glupo sto mi brisete postove jer se ne slazete sa mojim misljenjem.Time jos vise izazivate revolt kod normalnih ljudi.Ponavljam da se u potpunosti slazem sa Vudu-om iz razloga sto nisam vido nista ''jako sebicno i ''neargumentovano.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja