Jump to content

Moto Zajednica

Chavess

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Chavess's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala: MC RU45 Ruma MK Brothers Vojvodina MK Nebeski Jahači Ruma MC Zyntharew Senta KMB Motors Rumunija MK Fanatic Riders Kanjiža MK M7 Riders Subotica MK Čoper Srbija MK Nomad Vojvodina MK Dragons Subotica MK Black Dog Vojvodina MC Drumski Vitezovi Iđoš MC Excalibur Subotica MK North Wings Sombor MK Independent Bikers Temerin MC Biker Division Old Biker Tot Bandi Telečka MK Duhovi Ljeljenča Old Timer Subotica MZ Club Mađarska Alan Ford Ruma MK NS Riders Novi Sad MC Freedom B.Topola Street Bikers Ada MK Mužlja Vojvodina MK Babatovo Elemir MC Pegasus Kucura MC DeWheels Debeljača MC Red Field Rumenka MK Sinovi Severa B.Topola Bordányi Motorosok Baráti Köre Mađarska MK Illegals Bajmok MK Lale Novi Sad kao i ostalima, koji nisu evidentirani! Molim bajkere, koji nisu preuzeli Zahvalnicu od predstavnika kluba, da mi dostave svoje podatke i adresu u privatnoj poruci, kako bih im mogao poslati je.
  2. Hvala Motorasu za lepe slidze. Bio sam prisutan, ali ni ja nisam sve pohvatao. Toliko toga za videti, a vremena premalo ......... :-( Sa moje strane najveće pohvale i poštovanje bajkerima iz Rume, zbog prisustva u velikom broju (njih preko 25, ni sam ne znam tačno) i bajkerima SREMA, sa kojima smo se baš prijatno proćaskali uz hladno pivce. Hvala ostalim klubovima i njihovim članovima (pa i nezavisnim bajkerima, bajkerkama) na učešću. Nadam se da ste se dobro proveli, da ćete opet doći. Ne morate sačekati sledeći motosusret, dođite u Adu, smestite se u našem prelepom kampu uz Tisu ili u sportskom pansionu, obavezno posetite prelep kompleks bazena "Adica" - biser ovog dela Vojvodine. Pozz.
  3. Dosadašnje zamerke su zabeležene debelim slovima. Molim sve vas da napravimo korak napred, i da pređemo na neka druga negativna i pozitivna zapažanja..... .....jedino nas to vodi dalje, ka lepšoj budućnosti.
  4. Izgubljeni a pronađeni predmeti: Tražimo poštene vlasnike ovih poštenih predmeta ;D: 1. Još jedan mobilni telefon od ukupno 4 pronađenih još nema svog vlasnika, 2. Par ključeva - verovatno od top-case-a 3. Jedan ključ - verovatno isto od top-case-a 4. Naočare (sa dioptrijom) 5. Svežanj ključeva - verovatno od stana Javite se članu "Drag" na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=pm;sa=send;u=195
  5. Ja lično pričam ađanski jezik. ;D A to je jezik tolerancije, sa svakim pričam na onom jeziku koji mu je maternji, pa makar i sa greškama. Onda pitam ja, kome je lepše, meni, koji ode svugde i ipak nalazi bazene ili... No, u pravu ste, manimo neke lične, međusobne zamerke, rešite to međusobno "mano a mano", i ne zaje.avajte ceo klub, da ne kažem KOLOR i susret, jer onaj gore vidi sve... :-* Važno je da se polako bude i oni koji su se, onako vraški umorili na susretu. Valjda im je trebalo 3 dana spavanja, da su tek sada dali svoje komentare...... ;D
  6. Slažem se u potpunosti, al bih još dodao "pogrešni ljudi". Kako nekima nije sramota, da na osnovu 10 minuta iskustva kažu bilo šta o susretu? Malo je bilo motora????? " " "http://www.youtube.com/watch?v=gTvk7Z81cpo&hl=en&fs=1&"
  7. Evo, ovako. Da sumiramo, onako taksativno, važnije parametre susreta. Ulaznica je koštala 300 dinara za tri dana (četvrtak-petak-subota) zabave, u odnosu na prošlogodišnju koja je koštala 350 dinara. Dakle, smanjili smo cenu (ipak, kriza je). 300 dinara sa Vaše strane.......................a sa strane organizatora: - na ulazu podeljeno je ukupno 47,5 kg sitne pogačice, oko 20 litara domaće rakije, 1100 kom. (samo za motore B kategorije) privezaka za ključeve u obliku otvarača flaše, 1500 nalepnica, dosta kondoma - 9 muzičkih grupa - 2 nastupa striptizeta - ozvučenje 36kW - osvetljenje 45kW - mesto za tuširanje - 5 kom Toi-Toi toaleta - vatromet u trajanju od 15 minuta - podeljeno je više od 800 besplatnih piva od pola litre tokom igara - sa bine bačeno u masu 80 kom. ruksaga - sa bine bačeno u masu 100 kom. majica - sa bine bačeno u masu 40 kom. duplih DVD filmova o prošlim motosusretima - skuvano oko 1200 porcija vojničkog pasulja sa 300 vekni hleba - organizovana su takmičenja: brzo ispijanje piva, najglasniji motor, paintball, trambulina, slaganje gajbi u vis, mokre majice.......sa nagradama - nedeljni doručak od 500 kifli, 300 jogurta, oko 20 litara domaće kafe, uz to mineralna voda, koka kola, pelinkovac Svoje prisustvo na susretu prijavili su predstavnici 24 kluba iz Srbije, Hrvatske i Mađarske, koji su od organizatora primili zahvalnicu, plaketu kluba ili suvenir-drveni motor i silikonski kolor za motor. Na defileu kroz Adu i Mol prošla je kolona motociklista dužine oko 5 kilometara. Jedna žena je povredila nos prilikom održavanja igara, a jednom momku se pozlilo u šatoru. Oni su, od strane člana kluba koji je medicinski radnik, u roku od nekoliko minuta zbrinuti. Neki motoristi su tražili kabal za startovanje od Vilike Benak (drag – na ovom forumu), za 15 minuta ga je nabavio, ali ovi nisu se vratili da ga uzmu. Nekom momku je pukla zadnja guma, klub mu je dao drugu. Neko je uništio prednji lančanik, klub mu je dao drugi. Ove godine smo imali odličnu saradnju sa policijom, mnogo bolju u odnosu na ranije godine, što je rezultirao da je jedva bilo kazni, oduzimanja dozvola i prijava. Ono što nam se nije dalo: Bilo je nekih problema oko muzičkih grupa i održavanja igara, tako da nije ispalo perfektno, kako smo planirali. Selei iz Mađarske, profesionalni trial-show bajker je u poslednjem momentu otkazao nastup zbog bolesti. Ove godine ni vreme, odnosno nevreme nas nije podržavalo. Preko dana žega - pretoplo za igre, predveče i noću oluja i kiša – premokro za žurku. Mi se iskreno izvinjavamo svima zbog toga, no kako su ađani poznati po tome da su preduzetničkog duha, iduće godine ćemo i po tom pitanju preduzeti nešto. Naravno, sve ovo ne bi bilo ostvareno da nema podrške od strane lokalne samouprave, sponzora, donatora, ljudi dobre volje, a i Vas , koji su svi doprineli da ovaj skup uspe, koliko-toliko. Velika hvala svima.
  8. Obično je to tako. Ko ne voli brzo stigne kući. Ali srećom oni koji su se lepo proveli, još su na putu ka kući, ili kući spavaju.....pa čak i klubski drugari ovih koji su negativno komentarisali skup, znam jer smo ih lično ispratili oko 11-12 sati. Svaka pohvala ekipi iz Rume, koja se vraški držala i za vreme žege, ali i za vreme kiše. Njima nije smetala dlaka...., pa valjda zato što su bajkeri, a ne balerine. Naravno, bilo je tu i drugih, ali su oni bili naj-naj. Bez obzira, velika hvala svakom učesniku skupa i onima koji su nam podršku dali.
  9. Naravno, uvek, ali baš uvek, SVAKA MEDALJA IMA SVOJE LICE I NALIČJE, isto kao i u ovom slučaju. Istina da niste nastupili u predviđeno vreme, za to može biti kriv organizator. Ali molim vas, izmene su se činile i čine u interesu onih koji su došli da se ludo provode i koji su za to dali svoje teško zarađene novce. Jeste, teško je to prihvatiti i priznati sebi, u ovom magičnom trouglu niste Vi (muzički bend) najvažiji, a nije ni organizator, već samo bikeri i gosti. Tako da, po mom mišljenju organizator je sa pravom reklamirao Vaš nastup. Ipak, dok smo čekali na bateriju (sat, sat i po), od oko 1500 gledaoca ostalo svega trećina, polovina. A to što je ekipa pred binom bila vesela, to možete zahvaliti izmeni programa i bendu pre Vas, tako da ih ne treba kritikovati, barem ne za to. Vama riknule baterije? Lepo boga mi, otprilike kao da ja odem autom na put od 1000km bez rezervnog točka, pa možda izdrži, biće nekako..... Daleko ste od amatera, znam jer Vas pratim, ali je ovaj potez ipak ispao amaterski . A šta da ste počeli svirati u 21,00 i posle dve pesme rikne baterija? Mnooooooogo veća bruka bi ispala, veća za Vas. Ovako su goreli organizatori. Zar bendovi ne nose rezervne (koje možda koštaju 100 dinara?) Iznoseći ovo pred širu javnost blamirate sami sebe !!! A predsednik kluba, kakav god da je, u ovom slučaju sasvim je bio u pravu, jer je branio interese bikera, gostiju, slušaoca, pa i imidž kluba i susreta, što mu je i posao. ...............i ovog puta se pokazalo i dokazalo zahvaljujući bendu (odnosno njegovom portparolu) da je NAPAD NAJBOLJA ODBRANA. Inače, iskreno volim Screamerse, a voleću i slušaću ih i u buduće, bez obzira na sve, jer nemam nameru da mešam posao i užitak. Preporučujem to i Vama. Ludo se provedite, to nam je cilj. Puno pozdrava i dobru zabavu želim svima.
  10. Ako si propustio noćnii program, možeš tu malčice da nadoknadiš..... www.youtube.com/watch?v=1KXOoHNDcLo
  11. `ajde svi na www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21768.0#new ...pa glasajte, tj. ocenite skup.
  12. Na žalost, zbog dužih političkih dogovaranja, nemamo još predsednika opštine.
  13. Evo, zahvaljujem se i na pohvalama. Naravno da susret nije bio perfektan, ali da jeste svi bi dolazili za Adu, i nigde drugo......a to ne bi bilo dobro. Imajući u vidu da nas lokalalna, pokrajinska, republička vlast skoro da ništa ne "gura" (kao druge klubove u drugim opštinama), nemamo sponzore svetskog renomea (kao neki drugi), nemamo idealno mesto za održavanje susreta.....mogao bih još da ređam..... mnogo, mnogo, mnogo smo zadovoljni, zahvaljujući velikim delom Vama, gostima. Uvek se trudimo da, u odnosu na prošlu godinu, poboljšamo kvalitet svakog aspekta našeg susreta. Nemojte nam zameriti ako neko ne priča perfektno srpski, ili uopšte ne priča srpski, u Vojvodini smo, gde inače postoji 6 službenih jezika. To naravno ne može biti nikom izgovor, ali nemaju svi mogućnost da školuju van Ade. Ja, npr., da se kojim slučajem nađem u Kazahstanu, ili negde drugo, nema Boga da se ja u kafiću ne razumem sa kelnericom i da ne dobijem ono što želim. Pitanje je samo da li si otvoren za komunikaciju ili samo tražiš dlaku u jajetu. Videćemo susret koji bude organizovao Kawa, i ako je takav perfekcionista, napraviće naj-naj u Evropi... ....ali ako mu smeta prašina i vrućina, verovatno će susret biti u decembru. Meni je baš drago da je vreme ovako ispalo, bolje vrućina i sunce, nego kiša. Ta mala kišica u petak uveče nikom nije pokvarila frizuru, kamoli raspoloženje. Moje je pitanje : Jesmo mi motoraši il' smo balerine? .....................Naravno, MOTORAŠI !!!
  14. Kao prvo, hvala za kritike, svakako ćemo se u truditi ubuduće da, sve što nije valjalo, promenimo. Bio bih zahvalan da kažete i to što je valjalo, a ne što nije valjalo. Prvenstveno zato, što ovako Vaše kritike imaju ton antireklame. Što se policije tiče, nažalost, njihovo postupanje nije bilo do nas. Dogovor je bio da ne insistiraju na nošenju kacige, a to su i poštovali do subote ujutro, kada su bez toga da su obavestili organizatore, počeli hajku na sve što mrda. Većina ih nije bilo iz Ade. Za to je bio razlog što je jedan motoraš u noći između petka i subote sleteo sa puta i poginuo. Za kacigu su kaznili više njih od organizatora , između ostalog i mene. Šta mislite pod tim da je susret bio skup (jako je širok pojam), tačno na šta mislite? Ulaznice, piće, ili nešto drugo?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja