Shuster 152 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan htedoh da se iskidam od smeha kada je gosa s pola gasa pitao da li imaju espresso kafu. pogled na konobaricino lice u tom momentu je bio neprocenjiv :D Dobro nije tražio silikonski gel uložak za ljubicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi DR 800 BIG 0 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki DR BIG 800 S Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ste bas uzivali Ove godine sam na vreme obavesten za ovo dogadjanje od strane Vlajka,medjutim s*ebalo me je to sto nisam uspeo da nadjam zamenu na poslu,ali sledece godine obecavam i prisustvo jednog DR Big-a i moje malenkosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 5, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Teska kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 5, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je kome u čijem dresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 5, 2013 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Teska kategorija Е ово је вожња! Одох да испретурам огласе да нађем неко возило за себе! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 5, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preskacem ovu temu nedeljama, da se ne stresiram bezveze, ali eto nedade mi djavo mira. Svaka cast za druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 5, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Одох да испретурам огласе да нађем неко возило за себе! Druze, brate, prijatelju...?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan 1370453786[/url]' post='1505525']1370449750[/url]' post='1505482']Teska kategorija Е ово је вожња! Одох да испретурам огласе да нађем неко возило за себе! Ovo nije ni v od vožnje. Ja samo vidim dobre kolege kako guraju motore od 200 i vise kg po blatu Krenuti stromom, tenerom i dr. je stvarno avantura ali je mučenje... Vise snage potroše ovi sto guraju nego ovi sto voze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14634 Napisano Jun 5, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj sto gura sam ja pogledaj mi nick pa ce ti paradoks biti ocigledan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 5, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije ni v od vožnje. Ja samo vidim dobre kolege kako guraju motore od 200 i vise kg po blatu Krenuti stromom, tenerom i dr. je stvarno avantura ali je mučenje... Vise snage potroše ovi sto guraju nego ovi sto voze Nista ne brini kolega, idu ti (teski) motori kako ocesh, samo ako imaju adekvatne gume .. Meni je jedino mucenje bilo sto je kratko trajalo, nisam ni pola rezervoara potrosio .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Jun 5, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Teska kategorija Е ово је вожња! Одох да испретурам огласе да нађем неко возило за себе! Dobio si napaljenje!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Jun 6, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Teska kategorija Е ово је вожња! Одох да испретурам огласе да нађем неко возило за себе! Kupi balvan da ga kotrljas po polju, jeftinije je, a zadovoljstvo isto 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kapetane jesil došao sebi? Još ne progovaraš od muke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Slazem utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 6, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupi balvan da ga kotrljas po polju, jeftinije je, a zadovoljstvo isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Teska kategorija Е ово је вожња! Одох да испретурам огласе да нађем неко возило за себе! Kupi balvan da ga kotrljas po polju, jeftinije je, a zadovoljstvo isto Почео си много да бркаш лончиће! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 7, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Teska kategorija Е ово је вожња! Одох да испретурам огласе да нађем неко возило за себе! Kupi balvan da ga kotrljas po polju, jeftinije je, a zadovoljstvo isto Почео си много да бркаш лончиће! Vidish da ima troduplo vise postova za isto vreme na ovom forumu .. znaci shta .. znachi klasichan spamer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Jun 7, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko je vama kriv sto niste komunikativni Ne pricate mnogo, al zato znate da gurate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Teska kategorija Е ово је вожња! Одох да испретурам огласе да нађем неко возило за себе! Dobio si napaljenje!!! Nema gužve bez Purgera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 12, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali 3.08 - (Koma) Ajmo polako i da idemo u kafance. - (Hitman) Nemoj u kafance, vozimo josh do mraka bre. - (Koma) Sine idemo prvo u kafanu da popijemo pivo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14634 Napisano Jul 16, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxaxaxxaxa opusteno prvo na pivo posle moze sta hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...