Gliga 4433 Napisano Jun 3, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Subota. Okupljanje pred polazak, kisa pada i prestaje svaki cas. Posle nepunih 15 minuta voznje imali smo priliku za razgibavanje. Par motora se zavuklo u sumu, strmo nizbrdo po klizavom liscu. Ispostavilo se da iz podnozja brda ne postoji nikakva staza tako da je pala akcija izvlacenja Ovde se dosta ljudi odvojilo, neki svojevoljno a neki slucajno. Dalje nastavlja nas desetak. Prvi nas napusta kawazoki kome je otisao akumulator. Nedugo zatim i Leonov KLR ima isti problem ali je on ipak nastavio sa voznjom, bar neko vreme. Uzbrdo trebaju cetvorica, nizbrdo moze i samostalno Oko brda Grad nas je sustigao pljusak pa smo iskoristili priliku za pauzu. Tu smo sreli i hard ekipu. Kisa nas je pratila u jos par navrata ali nije pravila prevelik problem. Navigator Nidza Kamerman+fotograf Baltrekk PeraS Pauza za gorivo i osvezenje u Kosjericu. Blatiste negde, nemam pojma kako se zovu ova brda. Izmedju Kaone i Taorskih vrela. Mali tehnicki problemi. Jedan od nekoliko prelazaka potoka, kod vodopada ispod Taorskih vrela. Malo posle ovoga je naisla blatnjava uzbrdica koja mi je presela na razne nacine. Dva puta sam se prevrnuo, od toga jednom zavrsio ledjima na zadnjem tocku koji se okrece, dva puta se zaglavio... Srecom tu je bila ekipa da pripomogne, sam bih se opasno namucio Ja fotki nemam, nekako mi nije bilo do toga. Verujem da ce se naci neko ko je skljocao. Crkva na Povlenu. Uvece sedeljka uz vatru i susenje opreme do duboko u noc. ~150 odlicnih, odlicnih kilometara. Track log je u prilogu. 06-01.gpx 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem na Gligin post i da podelim i ja moje viđenje Kotline, tj. ovogodišnje Kepojebine Dakle, subota 01.06.2013. vožnja po track-logu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da je ovde bilo: "Vozači BMW motora, pustite nas da se vozamo..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 3, 2013 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 3, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kako je dobro kad vozis poslednji i niko ne zna kolko si se puta omlatio :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 3, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja Budjenje, dorucak, lagano pakovanje i razlaz. Sremacki dorucak, sunke i 'leba U samom startu sam napravio pogresno skretanje, posle par kilometara greska je bila ocigledna ali me mrzelo da se vracam. Tako je voznja od Varde do Kosjerica umesto 20 km trajala 90. Ako nista sve je krivudavo i zabavno za voznju Na Divcibarama pravim pauzu za dremku, prethodnu noc sam uhvatio samo par sati sna tako da mi je dusa spavala. Jedini komad vedrog neba je bio bas iznad mene tako da je uzivancija bila potpuna. Put od Kaone prema Divcibarama je savrsenstvo, prosto nisam znao da li peglati ili uzivati u okolini. Kisica koja je pocela da pada u neko doba me je privremeno odvratila od ideje o daljem off-ovanju. Kazem privremeno jer je odluka trajala sve do prvog odvajanja. "Ma idem samo kilometar-dva, da vidim jel' prohodan put koji sam trasirao pred polazak." Bio je prohodan, i alternativa za povratak je takodje prohodna Takva opustencija za voznju, prosto neverovatno. Odlican makadam kroz borovinu... Povratak planiranom trasom, "put" vodi ravno preko brda i nije mi jasno za sta je pravljen (pojas iskrcene sume i put koji su napravile masine koje su tuda prolazile) Sledeci off je od Divcibara prema kamenolomu u Bukovima. Takodje lepa deonica za voznju. Osim par bara ovde kisa kao da nije ni padala. Pred sam kraj puta naisao sam na idilican proplanak sa potokom, pravo mesto za odmor pred put kuci. U zadnji cas odlucujem da obidjem jos jedno mesto, kad sam vec tu. Na satelitskim snimcima je delovalo kao jos jedan idilicni proplanak sa sve rekom. Zavrsilo se polucasovnim rvanjem sa motorom kako bih ga okrenuo na strmoj i nedovoljno sirokoj kamenoj uzbrdici, naravno klizavoj. 'teo sam da umrem na kraju... I nije toliko strmo koliko je ispod sloja zemlje klizavo okruglo kamenje. Nisam ni hteo da prelazim potok ali sam se previse spustio pa nije bilo sanse da okrenem na tom mestu... U Valjevu su me neki mangupi naterali da popijem pice sa njima. Nekad ima smisla zavuci se u grad, stvar koju inace izbegavam Od Valjeva prema Sapcu lokalnim putevima uz nesto lutanja i neplaniranog off-a. Sto je voznja vise odmicala ja sam postajao sve nalozeniji, malo je falilo da napravim jos i krug po Fruskoj Gori. Srecom pao je mrak pa ipak odustadoh od ideje Track log je u prilogu. 06-02.gpx 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Blago Vama, imate slika, druzuli ste se, uzivali Ja samo imam zestoku upalu misica, ojedenu guzicu i VELIKU zelju da sto prije sve ovo ponovimo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da je ovde bilo: "Vozači BMW motora, pustite nas da se vozamo..." Dobro je da smo bili tu da pomognemo. Veče pre toga smo pričali kako je svako od nas imao situaciju da se negde zaglavi u šumi ali se na kraju ipak nekako isčupa sam. Ovde to ne bi bio slučaj sa Nikolom. Čovek se spustio sam skroz u potok i da nas nije bilo toliko koliko nas je bilo, ne bi uspeo da sam izvuče motor. Ipak, i nakon takvog početka, svi smo jako zadovoljni vožnjom, a verujem da bi užitak bio znatno manji da je bilo suvo i da nije padala kiša. Hvala Kepi na dobroj organizaciji i Aci-pn na kamašnama bez kojih bi bio mokar ko miš! @ pera-s - definitivno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 3, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Blago Vama, imate slika, druzuli ste se, uzivali Ja samo imam zestoku upalu misica, ojedenu guzicu i VELIKU zelju da sto prije sve ovo ponovimo Da uzivaš i da se družiš možeš i preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kepoooo, daj fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 3, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem na Gligin post i da podelim i ja moje viđenje Kotline, tj. ovogodišnje Kepojebine Dakle, subota 01.06.2013. vožnja po track-logu. Daj covece, po ovome sto si kacio ispade da nismo ni isli na voznju vec na pokaznu nastavu iz podizanja motora Nisam ni bio svestan da je bilo toliko izvrtanja, a jos sasvim pouzdano znam da nisi sve ni okacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se pohvalama za skup i druzenje u Vardi. Pohvale za Kepu, Nesu i gazda Micka. Evo fotki pa ko voli nek izvoli. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Jun 4, 2013 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2429 Napisano Jun 4, 2013 Andragog, 4995 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prelepa voznja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aco, jel bilo negde da se sidje sa puta? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo napravili oko 160km ovo je kratak pregled prvog dela dana 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Jun 4, 2013 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aco, jel bilo negde da se sidje sa puta? Ovo nam je prvenac, i ovi putevi su nam upalili sve misice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jun 4, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Batalite soundtrack-ove, hocemo originalni zvuk! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan odlične fotke, videa, komentari... bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14325 Napisano Jun 4, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kafana u nekoj nedodjiji prema bajinoj basti, oko ponoci, pitam coveka da mi objasni kako da stignem do varde. on: sedi ovde da ti nacrtam mapu ja: nema potrebe samo mi recite on: sedi ovde, oces pivo? ja: necu pivo ajde crtaj kad vec moras on: nista jednostavnije, oces pivo? ja: ma ne hvala samo daj da krenemo on: vi ste ovde, i idete prema bajinoj basti, ali ne tamo vec na kontra stranu od ljubovije, pa levo i opet levo, evo sve sam ti nacrtao tacno se vidi samo prati mapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna mapa. Bili ste u onoj brvnari pored Drine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14325 Napisano Jun 4, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da ne znam gde smo bili, ima drazinu sliku pored vrata i gazdinu sa sve tompusom iznad, simpatican neki narod. ameri bi snimili dobar horor iz te situacije htedoh da se iskidam od smeha kada je gosa s pola gasa pitao da li imaju espresso kafu. pogled na konobaricino lice u tom momentu je bio neprocenjiv :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da ne znam gde smo bili, ima drazinu sliku pored vrata i gazdinu sa sve tompusom iznad, simpatican neki narod. ameri bi snimili dobar horor iz te situacije htedoh da se iskidam od smeha kada je gosa s pola gasa pitao da li imaju espresso kafu. pogled na konobaricino lice u tom momentu je bio neprocenjiv :D :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...