Djuntica 10 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napisao u naslovu,potrebni su mi lezajevi i to hitno,za dve klipnjace,jer su mi samo oni stradali,a novi su preskupi i tesko ih je naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan DIMENZIJE fabrickih lezajeva su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Hm, polovni leteci lezajevi sa jedne masine na drugu, to je kombinacija sa povecim znakom pitanja u smislu pouzdanosti i trajnosti, a nije mali posao svo to rasturanje da bi se rasturalo svaki cas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi to nikako ! Vrlo nepouzdano i ako dozivi jos jednu havariju(a hoce vrlo brzo) ode i radilica,a onda . . .? Sacekaj malo, skupi kintu i uradi to kako treba. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan То што ти хоћеш није неизводљиво али је несигурно до зла бога!!! Ја бих одбио да ти то уградим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 25evra po kolenu,nije mnogo za nove...skupi kintu,ja za te male pare nebi rizikovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan znam da je najbolje novo,ali nisam ih nasao nigde,a takodje ne planiram da ga jos dugo vozim jer sam ga i tako vise gurao nego sto sam se navozao. gde da nadjem te nove od 25 e po kolenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam od kolege sa foruma od gpz600r i upasovao samo na drugoj i trecoj klipnjaci i spakovao masinu... sad jos da stigne u utorak filter i novo ulje i palid ga ako je sve kako treba,kacim video zapis kako radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...