nikola92 32 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Sisevac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 2, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Burazerov mali,povukao nešto i na strikana ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa da nastavimo sa "omladincima" ... Jer oprema je najjbitnija.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Iggy 2 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: pirot Motocikl: suzuki burgman 400 i yamaha majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan i od mene jedna slikica.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Bivsa....... .....i sadasnja zanimacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 30, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan danas u BGu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan danas u BGu una bella macchina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Konji vrani, 25. maj u bespuću Banata 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Vatreni protivnik dorade fotografija je danas poceo da se igra... Sin na treningu. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan miseluk... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 7, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ovo ti slikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ovo ti slikao? ne,slikao me je covek koji se bavi profesionalno tim poslom...dolazio je pre na miseluk sve dok mu nisu zabranili..ispalo je da podstice to okupljanje tamo.jbg,ne znam ni kako su okarakterisali to druzenje nadomak novog sada... slika je u full rezoluciji.....imam preko celog zida tu sliku i jos njih par... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 7, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je uslikao. Ne znam kako neko može da proizvoljno zabrani fotografisanje na javnim mestima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je uslikao. Ne znam kako neko može da proizvoljno zabrani fotografisanje na javnim mestima... znas kako,ispalo je da on te mlade momke nekako podstice da tu dizu na tocak i tome slicno,uopsteno da je on od jednih organizatora skupa na miseluku. covek je tu dolazio za svoju dusu,koliko se secam imao je i sajt namenjen motorciklistima,sve su slike tu...covek je genije sa aparatom... sada gledam sajta vise nema,a bio je vrh...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je uslikao. Ne znam kako neko može da proizvoljno zabrani fotografisanje na javnim mestima... znas kako,ispalo je da on te mlade momke nekako podstice da tu dizu na tocak i tome slicno,uopsteno da je on od jednih organizatora skupa na miseluku. covek je tu dolazio za svoju dusu,koliko se secam imao je i sajt namenjen motorciklistima,sve su slike tu...covek je genije sa aparatom... sada gledam sajta vise nema,a bio je vrh...... Dok sam redovno vozio Miseluk tarzio sam da mu platim za fotku ili narezan CD i nije hteo ?! Isao je na to da zazivi sajt pa da uzima na banerima. Sada ni slika ni sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan A jeste, sad im je kriv fotograf. Znači, ne verujem. Pa na tom Mišeluku se bajkeri okupljaju decenijama unazad, i oni će nekog sad da oteraju. Aham, važi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Drina 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je uslikao. Ne znam kako neko može da proizvoljno zabrani fotografisanje na javnim mestima... znas kako,ispalo je da on te mlade momke nekako podstice da tu dizu na tocak i tome slicno,uopsteno da je on od jednih organizatora skupa na miseluku. covek je tu dolazio za svoju dusu,koliko se secam imao je i sajt namenjen motorciklistima,sve su slike tu...covek je genije sa aparatom... sada gledam sajta vise nema,a bio je vrh...... Dok sam redovno vozio Miseluk tarzio sam da mu platim za fotku ili narezan CD i nije hteo ?! Isao je na to da zazivi sajt pa da uzima na banerima. Sada ni slika ni sajta. vidi brate ako imas svojih slika od miseluka mozemo nesto da napravimo da ih dobijes u ful rezoluciji.... dobar sam sa njegovim sinom ,,dobar preko fb,,pa cu ti zavrsiti ako je moguce..posalji mi samo datum na pp.i sliku koju bih hteo ..tj.slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 18, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Neko me uslikao u akciji na nekom rostiljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 18, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ladno si okacio na forum fotku od 16mpix 'ebo te onaj ko ti dade internet :D 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 24, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno si okacio na forum fotku od 16mpix 'ebo te onaj ko ti dade internet :D Gle stvarno, nisam ni obratio paznju, jbg, brz net pa čovek ni ne skonta više, sreća u automatic resize Neka, eto da vidite malo i zalepljene mušice, ko je dokon može da ih prebrojava Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Bg-Kg ekipa ka Zablju negde posle Padinjaka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bg-Kg ekipa ka Zablju negde posle Padinjaka Mocna slika. Sloboda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 11, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Negde na Novom Beogradu pre neki dan : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...