Motoholic 2331 Napisano Avgust 9, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo originalno! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega Motoholiku sve čestitke povodom snimanja i odabira fotografija...vidi se da 'ima oko'! Danas, popodnevni sati, samo malo da produvam ventile do Ušća, tamo, normalno par bajkera sa makinama...Ladno pivce na toplo sunašce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan neke i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Opi i ostali... Nemojte se ljutiti na drugarski savet. Otvarajte fotke u manjoj rezoluciji i da ne pređu 300-400kb. kada ih postavite u vaš računar u 'moje fotografije' desnim klikom idite na rissize picters i smanjite ih. Vama ce ostati i originali ali imacete i smail koje preko programa za prenos pastujete na forum. Ovo iz razloga jer nemaju svi 'brze konekcije' a neki su još uvek na dial-ap i treba im dosta vremena da ih otvore! Meni nije problem sa brzinom od preko1000mb i Flat verzijom ali drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 16, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ovaj motor od dilera na korišćenje na četiri dana, pa kad sam se pošteno izvozao, iskoristio sam priliku da se uslikam i za jednu "reklamu" ;D U pitanju je 2009 BMW K1300GT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Avgust ove godine-posle skupa na Zlatiboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Na putu ka izvoru Rzava,priroda neverovatna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Komso,pretera ga malo,tema je tvoja omiljena slika, a ne album sa slikama,tj. sa zenom,daj nesto mladje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna fotkica koja mi se jako svidja.... Ostatak sledi....za neki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Mada "trpim" kritike, ipak evo sličice iz albuma. Baš mi je draga, vožnja sa sinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan prvo duze putoovanje sa novim motorom ...ovo sliku bih nazvao start!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @enco I gde je putopis? Evo moje ,sa skori voznje, negde blizu vrha Jahorine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 31, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Photo by Gremlin: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan @enco I gde je putopis? Evo moje ,sa skori voznje, negde blizu vrha Jahorine pa razmisljao sam ali videcemo ...danas sam hteo u sombor ali opet kasno zavrsio sa poslom ...mada vidim ni ti nisi mirovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @enco Pa mogao si , danas sam bio slobodan, zujao ceo dan sa motorom po okolini, dosadjivao se. ;D Izvinjavam se za OT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan mozda nije najlepsa ali mi je nekako draga!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 3, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ijaoj :-X Daj neku bez padanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ijaoj :-X Daj neku bez padanja ae! ;D ;D ;D eco jos dve: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja dok smo pravili pauzu na kanalu DTD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Istocni uspon na Passo Pordoi, kraj Aprila 2. Jezero zaledjeno, a oko srca toplo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1. Istocni uspon na Passo Pordoi, kraj Aprila 2. Jezero zaledjeno, a oko srca toplo... U farmerkama ?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Istocni uspon na Passo Pordoi, kraj Aprila 2. Jezero zaledjeno, a oko srca toplo... U farmerkama ?! ;D ;D ;D Da, bilo je znatno toplije u podnozju, a na vrhu zadrzavanje samo za slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...