Endurac 957 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne interne ankete pa me zanimaju vassa misljenja.... Uzmite u obzir da je cbr-ka oko 180kg a Suzana 240 kg teska, razliku u potrosnji i ceni registracije, GSXr je uljara, oba su pressla istu kilometrazzu, oba su u korektnom (dobrom) stanju i oba su 1992. godisste. Uzmimo da su cene oba motora iste. GSXR 1100 (reg ispod 1070ccm zbog klase cene) Honda 900RR CBR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Koje od dva ''zla'' da izaberem. Pa pošto sam im'o CBR-a odma' bi uz'o GSX-r-a. Zavisi od ukusa, apetita, namene i gabarita vozaèa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan CBR 900RR iz 1992 fabricki nema masku kao ova vec onu sa dva okrugla fara. Inace motor je gotovo neunistiv kao i grbavi. Hondu 900RR sam vozio i svaka cast ljudima koji su napravili takav motor, ide za sve pare, cini mi se da je viljuska malo vise ka motoru pa je zato mozda malo neudoban ali to se moze zanemariti kad gledamo na ceo sklop motora. Sve u svemu izmedju ove dve zveri je veoma tesko odluciti ali mislim da bi pre uzeo CBR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan suzana definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast brko sto si primetio, nisam hteo da smaram posto je ostatak isti. Dakle na cbrki iz 92 su odvojeni okrugli farovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Uf tesko pitanje! :shock: ipak SUZANA!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A da,Endurac, ipak izabresh kess....pa da trazimo nesto manje i manje izraubovano,ha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, kesh je mama. Ja, ako bog da danas uzimam kesh za Yamu. Da ne baksuziram lagano, ali ovo pitanje i dalje ostaje aktuelno. Da su matori, jesu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Mart 23, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je CBR generacijski dosta ispred GSXR-a, iako su isto godiste... A ni razlika u tezini nije zanemarljiva... Ne znam. Vozio sam CBR-a i imam samo reci hvale, mozda zato nisam objektivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 23, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Pablom, a i dodao bih da mi zbog ovih (mada naknadno promenjenih) farova i prednje maske CBR izgleda dosta modernije od Suze, a ujedno mi je i kombinacija boja lepsa - okej, ovo je potpuno individualna stvar, ali eto, kazem sta mislim da je po meni lepse. S prakticne strane, mislim da je CBRka nesto pogodnija za gradsko okruzenje zbog tezine, a i verovatno je laksa za dalju prodaju - Honda ima tu neku auru kvaliteta kao VW, opravdano ili ne.. Opet, da sam ja na tvom mestu verovatno bih otpisao sve ispod 2000-tog godista, makar i uzeo kredit za deo para koje nemam. Poenta je u tome da bez obzira na ocuvanost motora, "krstenica" je takva kakva je, i mislim da to u principu treba izbegavati, naravno ako covek materijalno moze to da izdrzi.. Ako ne moze, pa svakako je bolje voziti ista nego nista, normalno :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 23, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan CBR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 23, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je zapremina GSX-R 1100 nesto preko 1100ccm , tako da je skuplja registracija :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Mart 23, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je zapremina GSX-R 1100 nesto preko 1100ccm ' date=' tako da je skuplja registracija :roll:[/quote'] Postoje 2 varijante GSX-R 1100, jedna je ispod 1100cc, a druga nesto iznad 1100cc. Sve zavisi koju makinu on gleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ova je registrovana kao 1070ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan CBR-ke prelaze mnoooooooogooooooooo vise od svih ostalih erova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces da putujes sa saputnikom onda Suzana a ako uzimas samo za sebe onda CBR. Suza je mnogo udobnija za put od CBR narcocito za suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzo gsxr-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 23, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Stoji da je Suzana strvina,ali nekako bi mi vise odgovarao CBR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi slusao zdrav razum odlucio bih se za CBR. Medjutim, ko jos slusa zdrav razum kad su motori u pitanju, GSX-R 1100 mi je jedan od naj motora svih vremena, brz, jak, udoban(za jednog R-a), izdrzljiv. Ali tu je opet "pozutela krstenica", pa registracija... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan "pozutela krstenica"' date=' pa registracija... :?[/quote'] Registracija skoro ista, a krštenica nebitna ako je parèe oèuvano... Jednom se živi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro zborite..doooobro..... aj josh malo... mozda i padne odluka..pregovara se za oba al za Suzanu imam kombinaciju za zamenu uz moju doplatu pa mi visse odgovara:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E onda sto kaze Dexterr- NEK IDE ZIVOT! GSX-R 1100! :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Mart 24, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan ipak gsxr ja ga imam i mogu da kazem da je ok :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 25, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da je suza zakon,a svi modeli suze gsxr 1100 od 89 god, imaju preko 1100 kubika,to je sigurno,jedino ako je mao neku vezicu pa je u saobracajnu upisano ispod 1100,to ti govorim iz licnog iskustva,bas sam malo pre sisao sa takvog motora,ta uljara je orava raga,to prolazi kolko hoces,a i ide kolko pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Mart 26, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jeste suza jaca i brza u konacnoj brzini, al to su razlike od 10tak km/h i to pricamo o brzinama >260 km/h, tako da to nije ni bitno. Ono sto niko ne rece je to da CBR ima daleeeko savremeniju geometriju prednje i zadnje viljuske od GSXR-a, sto sa cinjenicom da je dosta laksi ipak kazuje da je to mnogo savremeniji i vise user-friendly bajk Sto se tice izdrzljivosti masine, ta dva motora su ikone dugotrajnosti, tako da to nemoj da te brine. Na kraju, sam treba da odlucis na osnovu svog ukusa i to je to A tu dilemu oko kubikaze mozete razresiti na ovoj stranici: http://suzukicycles.org/GSX-R-series/GSX-R1100.shtml Tu se kaze da je do '93 Suza imala 1127cc, a posle toga 1097cc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...