zof. 4 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: bg Motocikl: x9 Prijavi odgovor kao problematičan da li je greska ako se u tomos ctx umesto sinteticke napravi mesavina sa mineralnim uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan nE Znam ko ti je rekao da pravis sa sintetikom?moze da se pravi ali nema potrebe za sintetikom! ctx i sve matore tomosove masine mogu da se voze sa mesavinom obicnog dvotaktola.nema potrebe da dajes pare za skupu sintetiku.na kraju mozes i sa motornim uljem tj .ulje za kola samo pravi 1% jacu mesavinu i da te bog vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 25, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da ne stavis manje ulja nego sto treba,a koje je manje je vazno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 25, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja cak mislim da mineralna bolje rade posao kod tog motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zof. 4 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: bg Motocikl: x9 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hvala..nego mi cudno nesto, odlicno vuce prve 3 brzine i posle izgubi snagu..skoro sam ga uzeo pa ne znam sta je..da nisu karike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ako si rodjen pod srecnom zvezdom onda su samo karike. A obicno strada i klip, a i stublina na tom motoru je uvek zrela za obradu. Simptomi su ti da nema dobru kompresiju, i kad se zbog toga otvori obicno sve prethodno navedeno mora da se odradi na Tomosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...