draki 2706 Napisano April 22, 2013 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub "Bijeljina" povodom otvaranja nove moto sezone pokrenuo je akciju "STOP SAOBRACAJNIM NESRECAMA!". Akcija je otvorena na sajmu Turizma u Bijeljini, gdje su posjetioci sajma upoznati sa ciljem akcije dijeljenjem promotivnih letaka. "Posle duge i hladne zime, proljeće je došlo i uskoro krećemo sa aktivnom vožnjom naših ljubimaca na dva i tri točka. Kao što znate, motocikala je svake godine sve više u saobraćaju, ali smo i dalje ugrožena manjina, koja mora da se bori za svoja prava i egzistenciju. Posle zime kada je puno manje motocikala bilo na ulicama, ostali vozači su verovatno zaboravili na nas i na to da moraju da vode računa o specifičnosti dvotočkaša u saobraćaju. Zato moramo uraditi sve što možemo da im sada skrenemo pažnju da će nas ponovo biti na ulicama" rekao je Petar Simić, predsjednik MK Bijeljina. Tragičan je podatak da je na putevima Republike Srpske u zadnje dvije godine poginulo 35 motociklista a polovina od toga ne svojom krivicom, nego krivicom drugih učesnika u saobraćaju. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano April 22, 2013 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bijeljina.org/novosti/10593/64/Akcija-M-k-Bijeljina-Pogledaj-dva-puta-spasi-zivot.html 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Podržano A u to,koliko su pojedini četverotočkaši neodgovorni, juče sam se uvjerio... SA benzinske ženska kreće i "krade" mi prvenstvo iako ja vozim 90-100, a ona, meni se čini šestom kreće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovo na FB, za svaku pohvalu. Moglo bi ovako nesto i kod nas da se organizuje, ova "sezona" je malo zahebano pocela... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pazite se ovih dana. U ova dva dana sam BAR po jedno 4-5 puta stao da pitam budale imaju li zmigavac na tom njihovom autu, i ako imaju, zasto ga ne koriste i raubovao sirenu zbog "izvini nisam te video jer sam ja sam na ulici, a i moze mi se" budala... Bude li mi neko ogrebao motor, spalicu ga kao Djenku !!! :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pazite se ovih dana. U ova dva dana sam BAR po jedno 4-5 puta stao da pitam budale imaju li zmigavac na tom njihovom autu, i ako imaju, zasto ga ne koriste i raubovao sirenu zbog "izvini nisam te video jer sam ja sam na ulici, a i moze mi se" budala... Bude li mi neko ogrebao motor, spalicu ga kao Djenku !!! :lol: da ne pisem, i ponavljam, covek je sve rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jul 1, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan gledam trenutno ovu emisiju i gde da je postavim, ako vam se ne svidja ili ako je vec bilo - brisite 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...