Sale_XT 1011 Napisano Decembar 21, 2007 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos ne nadjoh nosac za kofer,a prolece samo sto nije Zna li neko gde ima da se kupi,ili ako neko ima polovan-ali original za Yamahu XT 600. Hvala nesto ovako-kao na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da igorxt ima takav nosac od stare tenere (ako pasuje). Posalji mu privatnu poruku ili okreni na mob 064 110 80 54 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Decembar 21, 2007 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju tenere i XT isti zadnji deo,tako da ne verujem da pasuje. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Moguce. Ucinilo mi se da je slicno, al moze biti da nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa sigurno moze malo da se prepravi,,svako ko ima aparat za varenje,brusilicu,malo farbe i gotovo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan 98% sam siguran da je isti sa tenere i E modela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 98% sam siguran da je isti sa tenere i E modela! Sa moje XTZ 660 Tenere nije isto, možda jedino sa stare XT600Z Tenere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Decembar 22, 2007 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam konacno-u Trionu nov nosac 4400 din dobicu ga krajem februara-tako su mi obecali. Ima i kod Rodica ali je preko 150 jevrea ??? sto je puno mnogo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 22, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Milinka pogledaj i ovo: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=13560.0 pitaj za cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Decembar 22, 2007 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Milinka pogledaj i ovo: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=13560.0 pitaj za cenu. Hvala Lalajko Zvao sam coveka.Kaze moze sve da se uradi,samo da dodjem motorom da uzme meru.Samo nista do proleca-nije u firmi a i sad trenutno ne rade. Jesi ti vec pravio nesto kod njih,ili tek treba da ti rade? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 22, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa bio sam juce kod njih u firmi, rade punom parom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Decembar 22, 2007 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Pa bio sam juce kod njih u firmi, rade punom parom... Mozda ga ja nisam dobro razumeo,ali sigurno mi je rekao da treutno ne rade-verovatno je mislio na subotu i nedelju...ko zna. Nije mogao nista vise da mi kaze o ceni dok ne vidi koliko mu treba materijala itd.Nisu do sad pravili za XT-pa nema "meru" morao bih mu doterati motor.Brrrrrrr zima mi je i kad pomislim na voznju. Ma uzecu ja taj u Trionu krajem ferbuara....pa onda kofer,pa cizme,pa pantalone...a i voleo bih Airoh S4 kacigu... Ma samo da dodje prolece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam svoj napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...