tomas 0 Napisano April 21, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam novi clan foruma a kako i ne bih i bio kada sam od skoro postao i ja ponosni vlasnik dvotockasa Pa posto sam ga tesko kupio zanima me dal' ima negde u bloku 70,ili negde u blizini, neka garaza gde bih mogao da ga parkiram preko noci jer ne bih da ga ostvljam ispred ulaza zgrade! Inace rec je o kawasakiu vn800. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Parikiraj u Delta Cityiu za dz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 551 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima to oko parkinga u Bg-u, posto planiram da doteram motor na leto, a ne bih da ga ostavljam na ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakMr 31 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Parking servis ima garaze po nekim krajevima bgd-a ,pogledaj na netu gde ,podneses zahtev ,platis nesto malo i imas gde da parkiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan u velikoj garaži u bloku 44 kod pijace možeš da zakupiš parking mesto za 25 E mesečno. garaža ima obezbeđenje 0-24. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanbjb80 0 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tomas Bojan ti je dao dobar savet 25 evrica mesecno u bkoku 44 imas obezbedjenje 24 sata ima ja mislim i perionica u sklopu garaze..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte na sajtu parking servisa, imaju dosta garaža po blokovima, neke imaju obezbeđenje, neke se zaključavaju (dobiješ daljinski za vrata). Cena je 1.300 dinara mesečno (mada nisam siguran da je u svim garažama ista, zato proverite sajt). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan gde si bio do pre dvadesetak dana bas u bloku 70 delimo garazu u cetvorospratnicama nas cetvoro ali ako te ne mrzi mozes da svratis pa da vidimo mozda moze nekako i petorica da nas stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 551 Napisano April 24, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko garazu na Vozdovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas 0 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na informacijama i brzim odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole1 10 Napisano Avgust 11, 2014 U prolazu, 19 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda Varadero 1000,Cagiva river 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan imam garazu u koju bi moglo da stane vise motora preko zime.temperatura nikad nije pala ispod 13-15 stepeni,obezbedjena.Posaljite mail ili pozovite na 063257619 pa se dogovorimo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Avgust 12, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4498 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan poalko se blizi zima ... ako neko zna nekog ko zna nekog ko zna nekog.... treba mi garaza za preko zime , cimer ili sta vec... nemam neke posebne zahteve , struja ,voda, da moze da se ode kad god zelim i to je to... lokacija i nije bitna ali da nije bas 50km od Rakovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Mart 29, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde Ti odgovara lokacija? Ima mesta za parking, kako da nema.Samo , gde Ti je najblize mestu gde ces nociti , u tome je caka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Mart 29, 2015 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, jel ima neko sa Dorcola da trazi cimera za garazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 29, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim das bi TREBALO da otvoris novu temu. I ova, namenjena za predstavljanje clanova, je debelo izOFFovana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Mart 30, 2015 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaha, nisam ni video da smo u delu "Predstavljanje clanova". Pozdrav, ja sam Milomir i treba mi 100 evra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...