pantah 41 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su mi HepcoBecker crashbarovi za Kawu EN500C. Lalajko šta sad? Neću ih montirati dok ih ne prekopirate (ili dok me ne obavestiš da već imate tu mustru). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pade mi na pamet... mozda bi mogao da ih slikas i okacis ovde nekoliko slika. Tako bi imali kolekciju crashbarova za razne motore. Dimenzije i onako on prilagodjava na licu mesta, prema motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 4, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, prvi topli dan i eto me da odemo do tih majstora da izvade mere za KLE 500. Mislim da cu i sliku da obezbedim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 4, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mali doprinos dokumentaciji BJB. Crash bar za Africu RD 07/A.Model koji cu napraviti je firme Fehling i za razliku od vecine vidjenih najbolje je pozicioniran . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kilogram prohromskih cevi u Cacku u SLovasu je bio oko 640din a imaju SVE velicine i prodaju i na centimetar ako hoces! Tamo sam kupio cevi za auspuh i savijao ih kod nekog lokalnog majstora... Nije ni skupo ni komplikovano... Prohromske cevi za auspuh ne bi trebalo savijati, jer, koliko mi je objasnio majstor koji je dosta iskusan u svom poslu, pri savijanju se iznutra pojavlju useci koji strahovito smetaju prolasku izduvnih gasova, nego se krivine kupuju vec izlivene pa se onda vare. Za kresh-barove to nije problem. Pa to je ekstra cena. prohrom je bas trajan materijal. Planiram i ja nesto da namestim na svog ljubimca. Jel to znaci da je Maestro Paganini sklopio tvoju masinu??? Ili je teca poslao drugog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Mali doprinos dokumentaciji BJB. Crash bar za Africu RD 07/A.Model koji cu napraviti je firme Fehling i za razliku od vecine vidjenih najbolje je pozicioniran . Auh! Al bi mi ovkav lego! Naravno modifikovan za moju mašinu... Lalajko koliko bi moglo da košta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa plastificiranjem u boju po zelji, 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sa plastificiranjem u boju po zelji, 50e. Pašće u sledećih mesec-dva samo da se organizujem i da vreme posluži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Jel odradio neko barove kod gore pomenute firme, i kakav je kvalitet izrade? Ja bih za KLEa odradio i centralni stender, nadam se da neko od forumasa ima i hoce da pozajmi da kopiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Februar 10, 2008 Enduraš, 6366 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo o crashbaru http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14980.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto zivim blizu trstenika a i bavim se masinstvom znam da ovde imaju 4-5 hromirnica i to vaze za dobre majstore pa ako nesto treba mogu da stupim sa njima u kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako bi trebalo da izgledaju za KLE-a i sta sadrzi kit za montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako bi trebalo da izgledaju za KLE-a i sta sadrzi kit za montazu. evo još za KLE, kad napraviš okači slike pa ću i ja da pravim. Kawasaki KLE 500-Crash bars II.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi pravio ove Hepco Becker sto je B@ne postavio. B@ne i Tiniauto, ajde da se udruzimo pa da nam neko odradi barove u seriji, po nizoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mali doprinos dokumentaciji BJB. Crash bar za Africu RD 07/A.Model koji cu napraviti je firme Fehling i za razliku od vecine vidjenih najbolje je pozicioniran . Ribolovac, ja imam sada na motoru H&B barove. I oni se kao i ovi koje si ti poslao kace na ona dva srafa od shus pleha. To bi trebalo izbeci, jer se ti srafovi srafe na male usice koje su zavarene za ram, pa pri padu motora te usice pucaju. Ja bi previo barove za moju nove, jer me ovo nervira na ovim mojima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan 2 dane@ Siguran sam da si u pravu sto se tice kacenja do shus pleha.Ali to svakako moze da se modifikuje u vezu za ram pomocu ploce ili obujmice. Jedino mi nije jasno gde se kace u gornjem delu jer nisam snimio neko pouzdano mesto. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, meni se gore kace bas ovako kako si opisao za resenje da se ne kace za ona dva srafa od pleha. Ima tu i jedan nosac od motora za koji bi moglo da se zakaci. Touratechovi su mislim bas takvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan 2 dane@ Siguran sam da si u pravu sto se tice kacenja do shus pleha.Ali to svakako moze da se modifikuje u vezu za ram pomocu ploce ili obujmice. Jedino mi nije jasno gde se kace u gornjem delu jer nisam snimio neko pouzdano mesto. Pozz! Kod mene su Givi i imaju oba kacenja na ram, ako nekog interesuje mogu napraviti jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 14, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Napravi! Napravi! Trebaće nekom sigurno! Ako neko ima na BMW F 650 neki kao ovi koji idu da zaštite i rezervoar, a ne samo mašinu neka okači slike da vidimo kako to izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ovo resenje kod GS-a cini mi se da drzi vodu iako je sigurno ovaj Givi nizi od Fehlinga.Odlicna razrada ideje ljudi. Mozda unapredimo oba patenta ...idemo dalje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatn. Givi, pa jos i dobro ;D Lice na Touratech http://www.touratech.com/shops/001/product_info.php?cPath=3_35_250&products_id=4016&osCsid=d0b3837782bc85a6498dd5da8a321b9a Nisam siguran da li je toliko bitno da bude visok. Tu je volan i ostalo da stiti. Moj je nizi cak i od givia, pa je dobro stitio... Jos kada bi se smislil nosaci za rezervne gume, ili neke torbice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo Goran Tiniauto i ja skoknuli do ove firme i imam utisak da se stvar pokrenula sa mrtve tacke. Covek nam je obecao izradu barova u toku sledece nedelje. Goran ce doci sa svojim KLE i na osnovu njegovog motora i mera bice napravljeno 10 kompleta za pomenuti motor. Napravicemo i 4 kompleta za Afriku 650 (dva su vec prodata), koji mislim da mogu i na Afriku RD04. Obrzirom da su barovi za KLE jednostavnije konstrukcije od Afrikinih, bice i cena niza od 50e (sa plastificiranjem u boju po zelji). Bilo bi fino da se prijavite ukolikoz zelite neki od ovih barova, da bi se uradila veca serija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Da,decko mi bas deluje ok sto se tice problematike pravljenja, dosta je upucen u svrhu crash barova . Mislim da ce biti u neko dogledno vreme ,mada je bas u frci sto se tice vremena. Lalajko i ja cemo ga pritiskati dok ne odradimo bar za nase motore a za Vas...jbg. Salim se naravno, obecao nam je za desetak dana da ce odvojiti dan za nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan I mene ste "zabrinuli" za moj motor sa ovom temom.. Jedino što ja nigdje nisam vidio da imaju crach-barovi za FZ6... Tako da, u principu sam zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor nije tako čest i bojim se da neće baš neka serija moći da se uradi ali računajte da će meni trebati! Čim budem u prilici došao bih da se uzmu mere i da se naprave! Ako budete išli ovih dana javite mi pa da se organizujem nekako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...