PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Joooj mani me tog ponavljanja... :zvizduk: Ali zbog cega na ovom vozilu levo od MZ-a stoji reg.tablica EU Verovatno je u pitanju neki performans ili sl iz sadasnjih-novijih vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 25, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ali zbog cega na ovom vozilu levo od MZ-a stoji reg.tablica EU Verovatno je u pitanju neki performans ili sl iz sadasnjih-novijih vremena... Da, jbg, vozilo moralo da bude registrovano da bi legalno stiglo saobraćajnicama do mesta defilea na svojim točkovima, iako je antikvitet. Ipak je u voznom stanju... A mopedisti su pripadnici vojne policije, te imaju tako ofarbane nokšire na glavama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da, jbg, vozilo moralo da bude registrovano da bi legalno stiglo saobraćajnicama do mesta defilea na svojim točkovima, iako je antikvitet. Ipak je u voznom stanju... A mopedisti su pripadnici vojne policije, te imaju tako ofarbane nokšire na glavama. Nismo se razumeli... DDR je "umrla" 1990-te godine, a EU se "rodila" 1993 godine, znaci da su EU reg.tablice dosle nesto kasnije, e to me je zbunilo!! Na osnovu toga zakljucujem da je fotka "novije" proizvodnje i da je u pitanju neki skorasnji "komercijalni" defile...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 5, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Gle' ovo! Tourer enduro crossover. xexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 5, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Gle' ovo! Tourer enduro crossover. xexexexe 150ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Набасао сам у једној књижици из издања "Осприја" на цртеж како је изгледао и био обучен мотоциклиста Народне армије НДР. Мотор је очигледно ТС. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan MZ 500 Rotax, prototip za švajcarsku vojsku, rađen 1992. solo i s prikolicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan MZ 500 Rotax, prototip za švajcarsku vojsku, rađen 1992. solo i s prikolicom. uu ovo bi rado vozio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2011 (promenjeno) Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi, sine. I tata bi!!! Stavili i katalizator... Mada sve to, po meni, više dobro izgleda nego što je performansa. Taj Rotax motor, sa 500 ccm, 4 takta ima svega i tričavih 27KS i slovom i brojem. Taj isti agregat na Silver Star-u postiže V max svega 135 po fabričkoj specifikaciji. To je, po meni, ništa naročito. Promenio Januar 17, 2011 član Čika Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan xexexexe , ove rotaxsove masine su neunistive.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi, sine. I tata bi!!! Stavili i katalizator... Mada sve to, po meni, više dobro izgleda nego što je performansa. Taj Rotax motor, sa 500 ccm, 4 takta ima svega i tričavih 27KS i slovom i brojem. Taj isti agregat na Silver Star-u postiže V max svega 135 po fabričkoj specifikaciji. To je, po meni, ništa naročito. Ali ipak netreba MZ-u brzina..(kod mene bi isao bar 150.. ) kod ovog postize koliko sam video na holandskom sajtu 160kmh PS. Uravu si za Silver Star, ali on ima 3-4 brzine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, Silver Star ima 34 KS i 5 stepeni prenosa (link). A sad ne mogu da nađem to na brzinu, al' mi je ostalo kao impresija, da je navedena neka smešno niska V max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan to za brzine sam negde pre video(4brzine), a i bilo je to oko max. brzine 135kmh. Bilo mi skroz bezveze... PS. evo link za posebne modele.. http://achterdemuur.nl/MZ_bijzondere_modellen.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo za ETZ 500 R to je taj model sa rotax masinom.. http://achterdemuur.nl/mz_etz.htm ETZ 500R 1991 27 ks 150 km/h proizvedeno 1036komada MZ 301 max brzina 135kmh i 23ks. proizvedeno 2223komada MZ etz 250 proizvedeno 200.000komada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan mala razlika u snazi izmedju 250 i 300 a veliko opterecenje na klipnjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 26, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 5, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan MZB RT 125 Classic sa Minsk agregatom. Proizveden u oko 600 primeraka. Rađen 1996 (!?!?!?) u staroj fabrici MZ-Werk Zschopau, na bazi Kanuni rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kratak video prikaz MZ televizora.... Buca Vlaisavljevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovo - Neko u Madjarskoj malo eksperimentisao i napravio vodeno hladjenje na MZ -u . Takodje je ubacio i usisne lamele od Yamahe RD 350. Prodaje ovaj motor za 165.000 forinti : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan To je oko 600 E , s obzirom kakve su cene MZ-a u Sloveniji ovo i nije opasno . A tako nesto je pravio pokojni Agi iz N.S. jos 90-te ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 3, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan moze malo vise podataka o tom motoru, tj o samom vodenom hladjenu i tim usisnim lamelama od Yamahe (sta se dobija time,kako,zasto itd)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan moze malo vise podataka o tom motoru, tj o samom vodenom hladjenu i tim usisnim lamelama od Yamahe (sta se dobija time,kako,zasto itd)... Nema vise podataka, covek dao oglas da prodaje taj motor, a ja naisao na njega. A sa ovim usisnim lamelama dobija bolji rad i elasticniji motor . : http://www.motorhirdetes.com/motor.php?Id=mz-etz-250-20110115191436mf9s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 3, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Smanjio cenu na 160.000 HUF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 3, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan moze malo vise podataka o tom motoru, tj o samom vodenom hladjenu i tim usisnim lamelama od Yamahe (sta se dobija time,kako,zasto itd)... Nema vise podataka, covek dao oglas da prodaje taj motor, a ja naisao na njega. A sa ovim usisnim lamelama dobija bolji rad i elasticniji motor . : http://www.motorhirdetes.com/motor.php?Id=mz-etz-250-20110115191436mf9s ok, mada nisam se dobro izrazio... hteo sam napisati da li ti znas nesto o tome sa tehnicke strane, koliko je to isplativo i da li je jednostavno uraditi (usisne lamele) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ok, mada nisam se dobro izrazio... hteo sam napisati da li ti znas nesto o tome sa tehnicke strane, koliko je to isplativo i da li je jednostavno uraditi (usisne lamele) Jedno je sigurno, motori sa tim lamelicama na usisu rade bolje. E sad, s'obzirom da na MZ-u nisu fabricki predvidjene , efekat moze da bude i pozitivan i negativan. Ako bi nasao te usisne lamele koje pasuju - sraf na sraf - ne bi bio problem da se proba, mada mislim da bi se to tesko moglo naci. Verovatno bi se morao preradjivati usisni otvor na cilinru da bi se prilagodio tim lamelama. Ako ne uspe - sta onda , cilindar upropascen. Mozda probam jednog dana ako mi neko pokloni gomilu cilindara besplatno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...