nafetS 3818 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni na jednom skupu bio, sram me bilo! Klečim na kukuruzu na prvom skupu! Mislio sam tamo da se ode van skupa kao izletić, mesto za relax. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 17, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nafetS je napisao: Nisam ni na jednom skupu bio, sram me bilo! Klečim na kukuruzu na prvom skupu! Mislio sam tamo da se ode van skupa kao izletić, mesto za relax. Не треба да клечиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 17, 2023 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan Dobri su domacini iz Sida. Imao sam prilike da svratim na dnevnu varijantu jednom. Nit sam imao boje kluba niti sam znao ljude. Maksimalno korektni domacini bez razlike. Castili pivo, neke priveske kluba, klopa. Druze se, pricaju sa svima,ne izdvajaju goste. Svaka cast. Promenio Maj 17, 2023 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17018 Napisano Maj 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Pingvin37 je napisao: Nit sam imao boje kluba niti sam znao ljude. Maksimalno korektni domacini bez razlike. Ovo bi trebalo da bude normalna stvar, nazalost, gde god sam isao, prvo sto pitaju je koji klub i gledaju ledja...a na ledjima nista...Prc! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Maj 18, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, BokyBoy je napisao: nazalost, gde god sam isao, prvo sto pitaju je koji klub i gledaju ledja.. Nije to nista nazalost,svaki klub-organizator upisuje koliko ljudi i iz kog kluba im je doslo u goste jer treba i uzvratiti posetu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 18, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, ivica744 je napisao: Nije to nista nazalost,svaki klub-organizator upisuje koliko ljudi i iz kog kluba im je doslo u goste jer treba i uzvratiti posetu. Управо због тога се пита, пише, памти... Памте се и мотористи који нису чланови мото клубова, иако многи мисле да није тако :) Многи не разумију то и неће никада разумјети, јер то не желе 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, ПИпезос je napisao: Е баш бих се могао у суботу провозати до Липовачке шуме, таман радим до 16х па онда до Б.Паланке па преко Хрватске ка Шиду, то ми је некако најбржа траса до тамо Сам себе треба да цитирам ... е па провозаћу се курбабаружин ... након синоћњег потопа у новом саду, мотор ми је до кормана у води па ће вожње бити кад се вода повуче и кад се уради сервис мотора 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Ovo bi trebalo da bude normalna stvar, nazalost, gde god sam isao, prvo sto pitaju je koji klub i gledaju ledja...a na ledjima nista...Prc! Е па баш из тог разлога би требао да се извезу "БЈБИКЕРС" амблеми па да си пришијемо бар напред на јакне ... па онда да се види чији је клуб највећи 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 18, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ПИпезос je napisao: Е па баш из тог разлога би требао да се извезу "БЈБИКЕРС" амблеми па да си пришијемо бар напред на јакне ... па онда да се види чији је клуб највећи Форум је форум, а клуб је клуб Али о томе у некој другој теми. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Maj 18, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, draki je napisao: Форум је форум, а клуб је клуб Али о томе у некој другој теми. Izasao si ti iz kluba,al klub iz tebe nikad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5317 Napisano Maj 18, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Ovo bi trebalo da bude normalna stvar, nazalost, gde god sam isao, prvo sto pitaju je koji klub i gledaju ledja...a na ledjima nista...Prc! Прави домаћин то ради због статистике , неки због престижа - да упишу ко им је све дошао . Има и до узвраћања гостопримства - као за вас прасе а остали нека гуле пасуљ или колико вас код нас , толико и ми узвраћамо посету... Имао сам различите добродошлице и успомене али нико ми није замерио што нисам "друг члан" . pre 37 minuta, ПИпезос je napisao: Сам себе треба да цитирам ... е па провозаћу се курбабаружин ... након синоћњег потопа у новом саду, мотор ми је до кормана у води па ће вожње бити кад се вода повуче и кад се уради сервис мотора У јбт , веруј ми мене је пресекло кад сам прочитао Зар је толика вода била ? Где живиш ? У ком делу НС? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5317 Napisano Maj 18, 2023 (promenjeno) Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, draki je napisao: Форум је форум, а клуб је клуб Није форум него мото заједница У праву је Ивица ! Остале ти клупске навике и видици . Promenio Maj 18, 2023 član Jašim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Maj 18, 2023 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje dve godine sam bio samo na dva skupa. I to kod jednog istog domaćina. Kod MC Cruiser u Herceg Novom. Niko me nije pitao ni ko sam ni odakle sam. Pitali su me kako sam putovao, ponudili čašicu rakije za dobrodošlicu, uputili me gde da postavim šator ako želim,gde da se javim za ručak... Naravno, ulaz se ne plaća. Na ulazu stoji tabla sa imenima klubova koji su prisutni. Ko želi sam se upiše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 18, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, ivica744 je napisao: Izasao si ti iz kluba,al klub iz tebe nikad Знаш ме 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 18, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Jašim je napisao: Прави домаћин то ради због статистике , неки због престижа - да упишу ко им је све дошао . Има и до узвраћања гостопримства - као за вас прасе а остали нека гуле пасуљ или колико вас код нас , толико и ми узвраћамо посету... Имао сам различите добродошлице и успомене али нико ми није замерио што нисам "друг члан" . Ко теби шта да замјери Ти такав си бољи од 100 њих под бојама Да, мото заједница. Погрешно сам се изразио 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 18, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Чланови клуба у коме сам провео доста година праве 20. мото сусрет Пошто је ово тема гдје је најважније да је улаз бесплатан, ево и од мене приједлог да се посјети неки мото скуп На челу клуба је млада и амбициозна екипа те ће и овај скуп бити добро организован. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odrzava to upravnik na nivou Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Maj 18, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija, koordinate ili tako nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 18, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, keš je napisao: Lokacija, koordinate ili tako nesto ? Мјесто Љељенча, град/општина Бијељина, ентитет Република Српска, држава Босна и Херцеговина. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Maj 18, 2023 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, keš je napisao: Lokacija, koordinate ili tako nesto ? Izlaz iz Bijeljine prema Brčkom. 500 metara posle kružnog toka skrenuti lijevo u selo Ljeljenča. 44.755913, 19.127262 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9820 Napisano Maj 18, 2023 Ne silazi, 2282 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @keš Prošle godine sam krenuo za Kostajnicu na moto skup, MC Duhovi, drugi vikend Juna meseca. Znao sam da MK Duhovi iz Ljeljenče prave moto skup isti dan, pa sam svratio, da ih vidim, i upoznam. Tada nisam ni znao da je to prvi, matični klub našeg drugara @draki-ja. Dočekali me lepo, kao da se znamo dugo godina, a ja, bajker na skuteru.... Kafa, kola, malo popričali, morao sam dalje, dug put je bio ispred... Inače, Draki je bio i glavni "krivac" što sam se uputio u daleku Kostajnicu, i hvala mu od srca, na tome. https://www.google.com/maps/place/Љељенча,+Босна+и+Херцеговина/@44.7466364,19.1034865,13z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x475bef0a8d5afc7f:0x2b0e249aec73ed89!8m2!3d44.7525204!4d19.1156419!16s%2Fm%2F02x2nb8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jašim je napisao: У јбт , веруј ми мене је пресекло кад сам прочитао Зар је толика вода била ? Где живиш ? У ком делу НС? Цара Душана, али су гараже сутеренске испод нивоа улице 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Maj 18, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam obisao 15 moto skupova, negde se zadrzao a negde bio sat vremena i paljba. Ove godine idem na nekih 5. Napravio sam neki uzi izbor, kao prvo bitan mi je teren, ono da je tipa izletiste, sumica, hladovina, jezaro, reka, drugo da je dobra rok svirka. Neki skupovi su bili na suncu, tipa igraliste, hlada higde sem onog u pokusaju, ispod plastike. Jednostavno ne moze skup da se pravi na betonu ili travnjaku a drvo prvo na kilometar. Sto se tice hrane, onog pasulja ili gulasa, to je posebna prica, uvek se deli girektno sa vatre, onako vreo pa u posudu od tanke plastike. Prvo je sto se uvija, pece, a drugo bitnije je sto je ta plastika za hladna jela. Pvc, PET, POLIETILEN, POLIETILEN , POLIPROPILEN ITD, sve su kancerogene, kada se sipa vrelo u njih visestruko ispustaju stetne materije u samu hranu. Ako i stavimo u stranu stetnost, dovoljno iritira i to sto se hrana deli tek skinuta s vatre. Zasto se ne saceka da se prohladi dovoljno? Zato sto se UVEK KASNI pa se brza. Sta je problem skuvati u 13 sati a deliti u 15, nece biti hladna hrana, taman bi bila topla, ali bez rastvorene plasike u sebi. Samo treba na vreme skuvati! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 18, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ide lokacija pa onda muzika. Davno sam prevazisao slikanje i gledanje motocikala. Jezero Provala, Vajska je jedna od najboljih lokacija u Srbiji ali nazalost organizatori nemaju budzet nekih motoklubova, sto opet i nije lose. Bendovi su lokalni, Sombor itd. i sviraju momci po 3 sata... Posle Vajske, Sid je odlicna lokacija i skup. Futog je takodje imao vrh lokaciju pored Dunava nekada. Sada ima Celarevo. Delimicno Backa Palanka na jezeru. Znaci dobar recept je voda - jezero ili reka, suma, van grada. Nisam bio u Backoj Topoli na skupu iako sam posetio jezero. Lepa lokacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Maj 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav bude moto skup u Sapcu? Promenio Maj 18, 2023 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...