Dule Sebeški 970 Napisano Septembar 15, 2021 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dva drugara u petak,a ja sa još jednim drugom u subotu iz Borče pravac Ćuprija. Promenio Septembar 15, 2021 član Dule Sebeški Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8486 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću u subotu sa ženom, da izkombinujem neke poslovne obaveze, pa u Ćupriju. Javi se da pijemo pivo. Glavonja sa bradom na crnoj diverziju, PA tablice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Septembar 15, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado,zeleni vfr .. biće nas 5-orica bradonja sa pivom u rukama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Septembar 16, 2021 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu za Vizic. E sad, rano ujutro krecem iz Beograda pa cu preko Valjeva, Ljubovije, Loznice, Sremske Mitrovice do kampa :-) ako ko hoće da se pridruži nek piše :-):-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 16, 2021 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, draki je napisao: Ja cu za Vizic. E sad, rano ujutro krecem iz Beograda pa cu preko Valjeva, Ljubovije, Loznice, Sremske Mitrovice do kampa :-) ako ko hoće da se pridruži nek piše :-):-) Znači Vizić sad za vikend. Možda svratim u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Septembar 17, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vizić +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Septembar 17, 2021 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Vizic i ja ali iz zrenjananina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 18, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan vizic + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10099 Napisano Septembar 18, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne obećavam ništa, ali se nadam za Vizić... @pajja kampuješ, ili se vraćaš večeras ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 321 Napisano Septembar 19, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super juče u VIZIĆU, škembe super a i vreme je poslužilo... Spriceri tradicionalno odlični sremački. S prsta vina s prsta kisele....E sad jel zna neko kada ima u Aradcu susret?Evo jedna fotka od juče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10099 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vizić. Malo mesto puno velikih ljudi. Šta drugo reći. Neđa, domaćin, i ekipa ljudi iz, i oko kluba iz godine u godinu tradicionalno organizuju dobre žurke. Sinoć neko reče da su u samom vrhu. Zašto ? Dođite sledeće godine, pa vidite. Evo malo i fotki, od sinoć, da se uverite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Blaza je napisao: Vizić. Malo mesto puno velikih ljudi. Šta drugo reći. Neđa, domaćin, i ekipa ljudi iz, i oko kluba iz godine u godinu tradicionalno organizuju dobre žurke. Sinoć neko reče da su u samom vrhu. Zašto ? Dođite sledeće godine, pa vidite. Evo malo i fotki, od sinoć, da se uverite... Na metar a nisam znao da si ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan ivica744 izvini je li ono Vranjanac na prvoj slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10099 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ivica744 je napisao: Na metar a nisam znao da si ti Haha, kako je svet mali ! Znaćemo za drugi put ! Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10099 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gebee&co je napisao: ivica744 izvini je li ono Vranjanac na prvoj slici. Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti,a ja ga tražio u Ćupriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10099 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, gebee&co je napisao: Hvala ti,a ja ga tražio u Ćupriji. Prvi put je bio u Viziću, i oduševljen je. I organizacijom, i atmosferom. I kaže, muzika je odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, gebee&co je napisao: ivica744 izvini je li ono Vranjanac na prvoj slici. Haha,imenjak Ivica Sheki Coper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Septembar 19, 2021 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gospođa i ja smo prvi put u Viziću. Nama je bilo fenomenalno! Na žalost morali smo rano otići jer sam išao u treću al ipak smo se dobro proveli. I navozali. Ako nekog zanima, ja sam onaj ne obrijan što je štrčao iz mase u crvenoj majci sa sve kragnicom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10099 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio od 6 ujutro do kasno popodne, stigao u Vizić oko 8 uveče, vratio se u 4 jutros... Ne znam kako sam izdržao , 23 i po sata budan...ludost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ima pesma: sve je lako kad si mlad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10099 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mlad u srcu, da. Ali, kad beše ta '69. godina ? Zato i kažem, samo ludost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Septembar 21, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/7/2021 at 9:50 AM, kvaicnenad said: @plumber.ns Po ovome u Aradcu je skup za vikend. 24.-26. sept. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 321 Napisano Septembar 21, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biti će lepo vreme , to je sada za vikend! 'fala wi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na skupu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...