ske 1012 Napisano Septembar 6, 2022 Zainteresovan, 420 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ulaz ne treba da se placa, jer sta dobijem ulazom? Prisustvujem skupu?! Pa i ja svojim prisustvom cinim taj skup Ali zato sve unutra treba da se placa, sve sto organizatora kosta treba da se placa. Naravno, neke ekonomske cene, da se pokriju troskovi ili bar deo troska. Tako je najjednostavnije. Druzenje ne treba da kosta ali zato klopa i pice treba 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 7, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ske je napisao: Mislim da ulaz ne treba da se placa, jer sta dobijem ulazom? Prisustvujem skupu?! Pa i ja svojim prisustvom cinim taj skup Ali zato sve unutra treba da se placa, sve sto organizatora kosta treba da se placa. Naravno, neke ekonomske cene, da se pokriju troskovi ili bar deo troska. Tako je najjednostavnije. Druzenje ne treba da kosta ali zato klopa i pice treba A na koncert kad ides, tad platis kartu Ili bilo sta drugo da posjetis, platis ulaz Godinama, mozda cak vise od 10, pokusavam da shvatim i jedne i druge ( za i protiv placanja) ali mi ne ide nikako. Kod mene vazi pravilo ili hocu da idem ili necu, pa makar da je ulaz i 1000 dinara 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 7, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, draki je napisao: A na koncert kad ides, tad platis kartu Ili bilo sta drugo da posjetis, platis ulaz Godinama, mozda cak vise od 10, pokusavam da shvatim i jedne i druge ( za i protiv placanja) ali mi ne ide nikako. Kod mene vazi pravilo ili hocu da idem ili necu, pa makar da je ulaz i 1000 dinara Ko ceka besplatan moto skup da bi slusao svirku Riblje corbe, Atomskog sklonista, Divlhih jagoda i drugih rock grupa ne treba ni da dolazi na moto skup. Bar mi matori znamo zasto se dolazi na moto skupove, a sto se tice muzike moze i muzika na struju. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Septembar 7, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, može muzika i sa CDa da piči, ipak je to MOTO susret i MOTORI bi trebalo da su u centru pažnje, a ne bendovi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 7, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, draki je napisao: Kod mene vazi pravilo ili hocu da idem ili necu, pa makar da je ulaz i 1000 dinara Isto. Ako sam spremio pare za gorivo, spavanje motel (ili šator), pare za klopu/piće itd, zadnja mi je stavka da li se plaća ulaz, ili ne. Skupovi koje ja želim da posetim, a dalji su (150-500 km) obavezno spavam, jer ne pijem kad vozim. Ako se vraćam u danu, nema alkohola. Samo druženje...! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 7, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Branko je napisao: Ko ceka besplatan moto skup da bi slusao svirku Riblje corbe, Atomskog sklonista, Divlhih jagoda i drugih rock grupa ne treba ni da dolazi na moto skup. Bar mi matori znamo zasto se dolazi na moto skupove, a sto se tice muzike moze i muzika na struju. Ja pomislih na koncerte kao zasebne dogadjaje, a jok pri moto skupu A to zasto se ide, pa to sam od vas i naucio samo toga je sve manje na skupovima, pa se okrecemo lagano manjim i privatnim okupljanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5124 Napisano Septembar 7, 2022 (promenjeno) Pana, 510 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, draki je napisao: A na koncert kad ides, tad platis kartu Ili bilo sta drugo da posjetis, platis ulaz Када уђеш у продавницу , дал" ти наплате за све шта је у радњи или само оно што стварно купиш ? На концерту имаш зоне партер , балкон , први ред . У цену карте никада није улазио трошак прасића које организатор поједе на другим концертима или бензин који се потроши у току године . Шалу на страну, Драки знаш да ово није теби лично и да паре нису у питању него сам ружан осећај . Као када ти у продавници уместо кусура дају жваку или шибице и још оспу по теби : Јел ти знаш колико кошта организација трговине ? Знаш ли колики су моји трошкови ? Колико ја уста храним , инспекција подмирујем ? Рекламу морам да платим , обезбеђење , тоалете , плате да исплатим ... - А могу ли ја за своје паре ( када се већ спомињу ) да сам бирам жваке или шибице ? Разумем ја да неко наплаћује улаз. Негде то има основ , негде је оправдано . Пракса и искуство показују да може и другачије , тамо где се хоће и може . Углавном, у теме вегетаријанца ја не улазим а поготово да се правдам , убеђујем, објашњавам . Мој избор , њихово право. Promenio Septembar 7, 2022 član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5984 Napisano Septembar 7, 2022 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup,skup motorista,okupljanje motorasa i ljubitelja motora.Kad smo se vec skupili ajde da nesto pojedemo i popijemo,ajde ponesi malo mesa,ajde ti ponesi kotlic,ajde ti cumur,ajde nestalo pica idite vas dvojica po pice evo svi damo po neki dinar.E ja ne mogu da stignem na pocetak evo vam.kinta da ucestvujem finansijski ne mogu vremenski da vam.pomognem.Aj da damo neki dinar za agregat da ukljucimo muziku....... Na kraju sve kad se svede lakse je platiti "ulaz",odnosno malo finansisjki pomoci celu organizaciju okupljanja. Sve zavisi iz kog ugla se posmatra. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika2009 279 Napisano Septembar 7, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 289 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Septembar 7, 2022 član Zika2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 10, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 10, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kaže se ,,usrali motku,, Zašto baš za vreme Vizića.Zeznuli su i sebe i Vizić i sve nas. Kontam da je to zbog tog sajma,ali rezultat je Promenio Septembar 10, 2022 član sasa ns 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 10, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.9.2022. at 13:58, Zarkela je napisao: i fina muzika je bila. prenosim tuđe utiske--Zato je i na kraju ostalo tako malo motora .Zbog te fine muzike.Violine i verske protestantske pesme na engleskom.Logično subotari - adventisti i prave skup u Gospođincima i promovišu svoje ideje i shvatanje vere i života u veri i po tome se vidi da je misionarenje kod njih ključna stvar. Zato i nije bilo alkohola a ni mesa u pasulju a ni psovanja, pušenja a na kraju i malo motora Promenio Septembar 11, 2022 član sasa ns 1 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3076 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Juče skup u Tuzli..ponovo opravdao sva očekivanja, čekao sam da kren defile da bih našao parking za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 12, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 378 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najavili su kišurinu za subotu, tako da pitanje šta će biti od Vizića ?! Promenio Septembar 12, 2022 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 12, 2022 Zainteresovan, 378 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.9.2022. at 21:14, sasa ns 1 je napisao: kaže se ,,usrali motku,, Zašto baš za vreme Vizića.Zeznuli su i sebe i Vizić i sve nas. Kontam da je to zbog tog sajma,ali rezultat je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan nigde za vikend - grozdjebal Vrsac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2022 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.9.2022. at 22:37, SlobodanR1 je napisao: Juče skup u Tuzli..ponovo opravdao sva očekivanja, čekao sam da kren defile da bih našao parking za motor Prije ulaska na Moto skup oko 11h u subotu. I kasno popodne poslije poslije zravica sa svima poznatim koje sam tamo sreo... Promenio Septembar 13, 2022 član Branko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta se desava za vizic hoce biti nece Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8226 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Временска прогноза за овај викенд није наклоњена ни за Нови Сад ни за Визић, поготово је необећавајућа прогноза за суботу, баш за затварање сезоне, надам се да ће бар у термину скупљања за дефиле и за време дефилеа бити без падавина или да се временска ситуација промени до суботе па да у суботу некако углавимо и вожњу до Визића после дефилеа у Новом Саду 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Branko je napisao: Prije ulaska na Moto skup oko 11h u subotu. I kasno popodne poslije poslije zravica sa svima poznatim koje sam tamo sreo... naravno da je bilo "prva liga" 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Homerd33 13 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beočin Motocikl: Honda vt600 shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, gambit998 je napisao: sta se desava za vizic hoce biti nece Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan e pa super pa nek pada samo da dodjemo posle lako hahaha,ako neko iz bga hoce samnom ili vec ima grupicu pa ja mogu se pridruzim da ne idem sam bilo bi lepo Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 15, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Više je za temu "nerviranja"... Dogovorio na poslu slobodan dan u Subotu. Planirao na Mišeluk, malo po Novom Sadu, uveče za Vizić. Znam da je druženje i dobra atmosfera zagarantovana. Ali... Od nedelje vučem prehladu. Malo temperatura, pa malo bilo dobro, od juče je i nos procureo, danas kijao 50 puta...da poludim. Ne smeta mi najavljena kiša, ali u kombinaciji sa prehladom, upala pluća u najavi... Izgleda da ću vikend provesti u krevetu. A godinu dana se spremam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1220 Napisano Septembar 15, 2022 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/14/2022 at 12:55 AM, gambit998 said: e pa super pa nek pada samo da dodjemo posle lako hahaha,ako neko iz bga hoce samnom ili vec ima grupicu pa ja mogu se pridruzim da ne idem sam bilo bi lepo Sent from my iPhone using Tapatalk Planira nas par iz Pazove, al sve kilavo, i vreme i obaveze, ništa nije sigurno dok se ne probudimo u Subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 16, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan verujem vreme haos,ja juce za suboticu pola vojvodine obisao suvo dodjoh gore ubi me kisa i kuci mokar a kazu kao subota isto nesto kilavo vi cimajte ako bude lepo se druzimoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...