Jump to content

Moto Zajednica

Homerd33

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beočin
  • Motocikl
    Honda vt600 shadow

Poslednji posetioci profila

108 profile views

Homerd33's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav. Da li ima neko frajlauf za Viraga 535, '94 godište?
  2. Pozdrav druze, interesuje me dali ti je možda ostao frajlauf od viraga?
  3. Bravo! Čovek si u pravom smislu te reči! Mlad, odlučan, kulturan i neustrašiv. Sa tim osobinama svet je za tebe mali. Još uz to obrazovanje je kod tebe zaista imalo smisla. Svu sreću ti želim.
  4. Prepisano je od strane lekara, pa mi je izdato u ambulanti. Zbog jake reakcije pressing nema vremena da deluje. Obično je dovoljno imati kod sebe bilo koji antihistaminik. Injekcije se daju jedna za drugom. Naravno, prilikom preuzimanja se sprovodi i obuka kako se lome epruvete i ubada. Naravno, ko je alergičan može od doktora da traži da mu prepiše. Jer smo na motorima obično daleko od civilizacije.
  5. Nimalo prijatno Jbg. Vremenom naučiš da isključiš refleks. Ne ide to samo po sebi.
  6. Kao što su već mnogi naveli, alergija može da se javi bilo kada. Ja sam godinama držao pčele, dešavalo se da me ubode i preko 20 dok pregledam košnice. Jednom prilikom me je ujela ispod oka i to je dosta oteklo. Međutim, posle dva dana je otok i dalje stajao. Nekoliko dana sam pio presing, ali je otok spadao samo dok lek deluje. Nakon što sam zaglavio u bolnicu ustanovili su mi alergiju. Uglavnom, svaki put je alergija bila sve jača da bih se jednom prilikom jedva izvukao, jer konj kakav sam, radio sam u voćnjaku i nisam hteo oznojan kod doktora, nego sam rešio da se istuširam prvo. No da ne dužim, napravio sam još nekoliko gluposti. Od tada uvek uz sebe imam injekcije dexsazon i synopen. Zadnji put mi se uvukla između kacige (kadica) i glave pa me ujela za obrvu. odmah sam dao sebi injekcije i nije bilo nikakve reakcije. Sada uvek furam ful face kacigu i potkapu za zaštitu vrata. Ali najbitnije je polako stati bez panike, jer džaba sve ako cimneš korman pa se skrljaš. A video sam da to ljudi rade u kolima.
  7. Relativno sam nov u svetu motora jačih od 50cc. BB sajt pratim već duže vreme, pre nego što sam skupio pare za prvi motor. Međutim, zbog putopisa @Furious Panda sam rešio da pristupim zajednici. Čovek zna kako da doživljaje i osećanja pretvori u pisanu reč. Vlasnik sam honde shadow, ako bog da uskoro i 750c, ali za početak i 600 će da izmami osmeh na lice.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja