demro.st 435 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo i od MK Kisachcrows ne naplacuje ulaz meni petak pasulj subota sarma ,,,, bendovi mali al sviraju srcem a ne za veliku lovu pa vi ako hocete izvolte dobro dosli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5458 Napisano Maj 21, 2018 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan 25. i 26.Maja na Dunavskom keju u Grockoj Jel se ko sprema da ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 21, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan I Republika Srpska ima sta da ponudi za ovaj vikend Banja Luka ce biti domacin velikog moto festivala http://motofestbl.com vise informacija imate na linku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 21, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan E da ulaz za motoriste je slobodan a za pjesake placa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 21, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 03. i 04. avgust, rezeviste za moto skup u Bijeljini Domacini su clanovi MK DUCAN a ulaz je besplatan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5458 Napisano Jun 18, 2018 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan MK Falcons Ruma : Old scooll motorijada MK Falcons Ruma šesta po redu . Ulaz besplatan za sve . Besplatan bajkerski pasulj za ručak, rock svirka na prikolici sa kvalitetnim ozvučenjem , točeno pivo 100dinara . Nedelja , jutarnja rakijica kafa i doručak za one koji prenoće . Dođite da se družimo. Jezero 500 metara od kampa , bazen na 100metara od kampa . Kamp u borovoj šumi... DOBRO DOŠLI BRAĆO BAJKERI I SESTRE BAJKERKE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5458 Napisano Jun 18, 2018 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan MK Nameless Riders Kovačica Pozivamo sve bajkere i bajkerke i nase drage prijatelje i sve ljude koji su razpolozeni za dobru rock svirku i zabavu,da nam se pridruže na 6-om moto susretu u organizaciji "MK NAMELESS RIDERS" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 20, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vajska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano Jun 23, 2018 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 19.6.2018. at 0:45, Jašim je napisao: MK Falcons Ruma : Old scooll motorijada MK Falcons Ruma šesta po redu . Kako volim kad neko neko napise motorijada,motoras,nekako me vrati u detinjstvo kad sam trckarao oko motora na moru i po skupu u nasem gradu-jer mi smo ih tako zvali kao klinci-dolaze motorasi to je za nas bio raspust. Nekako se ne pronalazim u reci bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.6.2018. at 22:12, hard_rock je napisao: Vajska. Ko bi drugi reklamirao nego ti Vidimo se ko i svake godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan MK Čopor Mačvanski prnjavor 27. - 28. 7. 2018. - Ulaz besplatan za sve Klopa free, petak rock svirka, subota bajkerske igre i svirka benda "FAR" iz Beograda... Pa dođite.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcidSky 0 Napisano Jun 28, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Ečka Motocikl: Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozivam sve da posete Grofove u ečki https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/123159-mk-grofovi-ečka/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan XRT 4 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos ATX, Honda NSR125, Gilera XRT600,Yamaha XTX660,Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neke sam već propustio.. Ali ako ove godine stignem da posetim bar polovinu od preostalih moto skupova dobar sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Jul 12, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taman me obradovalo sto nema vise diskriminacije izmedju onih sto su clanovi klubova i samostalnih vozaca, e evo ti ga sad, na meti su mali motori, uvek se nadje neka grupa koja se diskriminise, jednom recju bezveze... "Dragi prijatelji, bajkeri,sugradjani. MC.Patriots i ove godine vam priredjuje, organizuje, jedan od najvećih moto susreta u regionu.Standardno krećemo u četvrtak, i zatvaramo u nedelju. BIKERIMA JE ULAZ BESPLATAN, iznad 125ccm. Čeka će vas u petak ručak, subotu doručak i ručak, u nedelju doručak, koje su besplatne za sve prisutne." https://dvatocka.com/događaji/xi-moto-show-international-mc-patriots-temerin/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 12, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe praviti razliku. Ako je besplatno onda je besplatno. MK Kumovi iz Srpske Crnje prave sledeci vikend moto skup. 20-22. Jul. Ulaz besplatan za sve, klopa besplatna za sve. Ko je bio zna o cemu se radi, ko nije bio treba da dodje i da se uveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 12, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa dođu Srba i Zoki na 50cc kinezu, oderu po 5 kila gulaša svaki, 2 litre piva po zubu, kunu se u bajkerski kod, SAMCRO i Rosija i pri tom ištipaju kolegama pratilje u maniru "opa mala, čija si"... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Biker-Boy said: Taman me obradovalo sto nema vise diskriminacije izmedju onih sto su clanovi klubova i samostalnih vozaca, e evo ti ga sad, na meti su mali motori, uvek se nadje neka grupa koja se diskriminise, jednom recju bezveze... "Dragi prijatelji, bajkeri,sugradjani. MC.Patriots i ove godine vam priredjuje, organizuje, jedan od najvećih moto susreta u regionu.Standardno krećemo u četvrtak, i zatvaramo u nedelju. BIKERIMA JE ULAZ BESPLATAN, iznad 125ccm. Čeka će vas u petak ručak, subotu doručak i ručak, u nedelju doručak, koje su besplatne za sve prisutne." https://dvatocka.com/događaji/xi-moto-show-international-mc-patriots-temerin/ Ja to gledam ovako: Umesto da puste te klince da udju besplatno, daju im neki sticker, pokloncic ono da se oduseve (jer svi smo nekad bili klinci i vozili tu kubikazu) pa da zavole sve to jos vise, oni ih u startu diskriminisu.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Singularitet said: Pa dođu Srba i Zoki na 50cc kinezu, oderu po 5 kila gulaša svaki, 2 litre piva po zubu, kunu se u bajkerski kod, SAMCRO i Rosija i pri tom ištipaju kolegama pratilje u maniru "opa mala, čija si"... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 12, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan E to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9950 Napisano Jul 12, 2018 Drug član, 1032 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Na takav skup ne bi otišao nikad. Pravimo kao skup ali biramo klojentelu,e pa druže onda ste trebali slati pozivnice a ne javno objaviti da je besplatno ali...Sent from maj el dži ge-2 manji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Jul 12, 2018 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni sramno. Ne bih na takav skup usao nikad. Ja u principu skutere ne volim.Na primer. Nikada sebe nisam video na njima niti bih zeleo da vozim. Ali postujem tu populaciju. Ljudi prave ozbiljne ture i stvarno uzivaju vozeci ih. Isto tako ja sam veliki fan Tomosa. Neki ga vole,neki ne. Ja sam na Tomosu naucio da vozim i sada imam jedan. Da me neko na BMW-u pusti na skup za dz,a na Tomosu da mi naplati. Ma fuck-off bre kazem ja... i odem da se vozim dalje...Pa svaki vikend 3-4 skupa. Bira srce gde bi. A tu je i Djerdap,istocna Srbija,Tara,Pester,B i H... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 13, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Глупост. За 50 кубика ће ти доћи само локални клинци из који би мало да гледају моторе и маштају шта ће возити када стекну услове и положе за веће.Значи твоја деца и њихови другари.Својој деци наравно нећеш наплатити улаз, али ће њихове другари платити. Или неће ући...Нема смисла... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Smetaju im 50 zujaci al ne smetaju litarski pucaci 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...