Jump to content

Moto Zajednica

Grcka?

Recommended Posts

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650N

Potrebna mi je mala pomoc... Par drugara i ja planiramo da u avgustu napravimo turu do Grcke i tamo ostanemo nedelju dana. Problem je u tome sto mi dosta njih govori da moramo ici preko agencije,jer u suprotnom necemo naci smestaj. Da li u Grckoj moze da se nadje smestaj kao u Crnoj Gori, odes na autobusku i svi te vuku za nos da ides kod njih. Ako neko zna kako funkcionise,bio bih zahvalan na informacijama,znacile bi mi i neke okvirne cene smestaja u avgustu! Pozdrav. :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1090 postova

Naravno da moze da se nadje. Do sada sam samo jedanput isao preko agencije...uvek bez aranzmana i nisam imao problem. Ono sto je bitno da ne dodjeste bas u gluvo doba noci jer cete onda tesko naci smestaj. Nekada moze da bude malo cimanje ali nema sanse da ne nadjes. Poz.

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Moze da se nadje smestaj samo zavisi i u kom mestu ides, ako je jako turisticko mesto u sezoni malo teze se nalazi smestaj ali nadje se, nabolje stici u datume npr. 1,5,10,15 u mesecu, jer su tada uglavnom smene, i u ranim jutarnjim casovima.:zdravo:

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Smeštaj je uvek mogao da se nađe na licu mesta, a posebno sada kada je nastupila ova kriza. Nemoj da te plaši da nećeš naći mesto, jer uvek ima nešto slobodno, plus možeš da vidiš svojim očima i da izabereš, a i da se cenkaš.

Ja sam pre dve godine bio uplatio neki aranžman, a onda nisam mogao da ga dočekam, pa sam krenuo 4 dana ranije, i na licu mesta našao smeštaj. Posle kada sam se premestio u unapred plaćeni aranžman, prosto mi je bilo krivo, zato što mi je prethodan smeštaj bio bar duplo bolji!

• Podržavam 2

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Potvrdjujem,skoro svaka druga kuca ima tablu za izdavanje apartmana,soba...sigurno ces naci nesto sto ti odgovara...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja