Arso 2454 Napisano Maj 22, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god da smo, bar na ovom forumu, Draki, Gavrolini i ja u debeloj manjini, ipak je jedno evidentno. Moto skupovi su doziveli sudbinu srpske kinologije. Kao sto svako selo ima izlozbu pasa pa sad svaka stivlja od psa ima realnu sansu da postane sampion, tako i svako selo deset klubova i moto skup na kome se godinama vrte jedni te isti bendovi. Na drugoj strani kad covek malo bolje posmatra desavanja na takvim manifestacijama ne moz e se oteti utisku da bi vecina onih koji sebe nazivaju bajkerima, u nase vreme to su bili rokeri, isekla vene kada bi se na bini pojavili Ceca, Meca, Veca i slican muzicki sljam. Nazalost, kako bi to rekao Balasevic, moto skupovi, ali i mnoge druge stvari, pretvorile su se u parade pijanstva i kica. Ali ko voli nek izvoli, samo nemojte da na m prodajete pricu da su Piloti, Galija, Toni Montano, Goca Trzan rokenrol. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Sere mi se od velikana domace rock scene dok mladi bendovi rokaju po podrumima i niko im ne daje sansu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god da smo, bar na ovom forumu, Draki, Gavrolini i ja u debeloj manjini, ipak je jedno evidentno. Moto skupovi su doziveli sudbinu srpske kinologije. Kao sto svako selo ima izlozbu pasa pa sad svaka stivlja od psa ima realnu sansu da postane sampion, tako i svako selo deset klubova i moto skup na kome se godinama vrte jedni te isti bendovi. Na drugoj strani kad covek malo bolje posmatra desavanja na takvim manifestacijama ne moz e se oteti utisku da bi vecina onih koji sebe nazivaju bajkerima, u nase vreme to su bili rokeri, isekla vene kada bi se na bini pojavili Ceca, Meca, Veca i slican muzicki sljam. Nazalost, kako bi to rekao Balasevic, moto skupovi, ali i mnoge druge stvari, pretvorile su se u parade pijanstva i kica. Ali ko voli nek izvoli, samo nemojte da na m prodajete pricu da su Piloti, Galija, Toni Montano, Goca Trzan rokenrol. Totalno si u pravu, ovo vise ne lici na nista. Cenim da 90% clanova ovog foruma i ne zna sta je pravi skup. Pravi skupovi su bili devedesetih, tada se dolazilo na skupove radi druzenja sa ljudima sa kojima se ne vidjamo svaki dan, radi zezanja, piva... Ovo vise nisu skupovi vec vasari, kad vidim da nagrne milion pesaka na skup povraca mi se, nekada su se skupovi pravili za ljude na motorima(rokere, a ne bajkere kako to neki vole da kazu). Gde je otisao rock 'n' roll, blues... to je muzika koja se vrtela po skupovima, a ne ova sranja sad. Galija i moto skup. nigde veze, da ne pricam o bendovima kao sto je Van Gogh i sl. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Auuu gde ode sve ovooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 23, 2013 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo da neko organizuje nesto drugacije ( posto vam se ovo ne svijda) pa da vidimo sta je bolje :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja im to stalno poručujem, Draki brate! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 24, 2013 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja im to stalno poručujem, Draki brate! Nije sad ja nesto da pametujem ovde ali brate dosadili su sa "hejtovanjem"( ne volim strane rijeci ali nema druge rijeci kojom bi se opisalo ovo). Kome se svidja ide kome se ne svidja ne ide i nema tu dalje sta da se prica. Postali smo toliko ljubomorni i zavidni da to vise nije normalno. Srecno Harlijevcima i zelim da ovaj fest zazivi jer Srbija zasluzuje to. Ja nazalost necu moci doci ( studentske obaveze) ali vjerujem da ce biti dosta posjetilaca sto motorista sto "civila". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A sto nema sta tu da se prica? Bas hocu da pricam , kao sto neko ima pravo da nesto pohvali imam i ja pravo da iznesem moje misljenje da mi je nesto sranje. Eto ova prica je meni sranje, jednostavno mi se ne svidja. U ostalom mislim da sa sa mitrovackim skupom zavrsio svoju karijeru posecivanja skupova. Daleko od toga da su mitrovcani lose nesto organizovali, bilo je sve na vrhunskom nivou ali jednostavno sam shvatio da ta prica za mene vise nije. Nemam na koga da budem ljubomoran, niti vidim na koji si ti nacin shvatio da je bilo ko na koga ljubomoran 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dosadna tema, vec je to iscvrtkutano nekoliko puta. program je dat na znanje pa kome ne paše nek ne ide a kome paše ili nema ništa pametnije neka pici. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I ja im to stalno poručujem, Draki brate! Nije sad ja nesto da pametujem ovde ali brate dosadili su sa "hejtovanjem"( ne volim strane rijeci ali nema druge rijeci kojom bi se opisalo ovo). Kome se svidja ide kome se ne svidja ne ide i nema tu dalje sta da se prica. Postali smo toliko ljubomorni i zavidni da to vise nije normalno. Srecno Harlijevcima i zelim da ovaj fest zazivi jer Srbija zasluzuje to. Ja nazalost necu moci doci ( studentske obaveze) ali vjerujem da ce biti dosta posjetilaca sto motorista sto "civila". Brate moj, nije stvar u ljubomori i zavisti, vec o pranju para. Veruj mi da velika vecina ljudi koji prave skupove zna kako to treba da izgleda, ali pravi ono sto nije moto skup da bi zaradilo njih dvojica-trojica. Cista komercijala. A pretpostavljam da si mladi "bajker" pa sigurno ne znas o cemu pricam. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 26, 2013 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A sto nema sta tu da se prica? Bas hocu da pricam , kao sto neko ima pravo da nesto pohvali imam i ja pravo da iznesem moje misljenje da mi je nesto sranje. Ok, onda kazes da ti je sranje i kraj price. Nisi jedini koji ne podrzava a nisam ni ja jedini koji podrzava. Fest ce pokazati kojih je bilo vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A sto nema sta tu da se prica? Bas hocu da pricam , kao sto neko ima pravo da nesto pohvali imam i ja pravo da iznesem moje misljenje da mi je nesto sranje. Ok, onda kazes da ti je sranje i kraj price. Nisi jedini koji ne podrzava a nisam ni ja jedini koji podrzava. Fest ce pokazati kojih je bilo vise. cekao sam te kod Vlade i cekao u subotu, ali vama je iz zrenjanina trebalo 10 godina a mene je ona kajsija vec pocela da lomi pa sam pobegao Ako ste uopste stigli u subotu kod tate i mame onda si video za kakav sam ja vid druzenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Maj 27, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A nisam ja mlad motorista, ja sam na drumu legalno od 2006. godine 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno ne idem na susrete koji su komercijala. I ne pricam o njima. A nisam ja mlad motorista, ja sam na drumu legalno od 2006. godine ( ima tu malo i ilegalnog staza jer nisam mogao da polazem sa 14 godina, takav zakon bio tada kod nas u RS). Godisnje obidjem u prosjeku oko 17-18 susreta sirom RS, Srbije i ponekad Hrvatske i FBiH. Koji su ti komercijalni, a koji ne komercijalni ? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 29, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman. Sutra za Beograd kreće prva ekipa iz "Čivije"(u koju spadam i ja!!!!!) a u subotu dolaze i ostali koji su planirali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 29, 2013 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman. Sutra za Beograd kreće prva ekipa iz "Čivije"(u koju spadam i ja!!!!!) a u subotu dolaze i ostali koji su planirali. Lijep provod 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se vidimo u subotu da popijemo koje pivce. Posle toga odoh put Skandinavije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...Galija,Piloti,Toni? Moto skup? Brate,dajte i onu fukaru Cecu pa da bude veselo..?A mozda i Dary Bubashvabu? E svashta... Sent from iphone 5 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 30, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se vidimo u subotu da popijemo koje pivce. Posle toga odoh put Skandinavije. Javi se obavezno, da te ispratim kako dolikuje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ali stvarno ne znam zbog cega ovo dogadjanje ima naziv "bajk rok fest" a ne isto kao neki livada koncert? U dilemi sam da li je zbog parkinga za motor po 600 dinara ili? Hvala unapred na prosvetljenju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujete zabavu na svetskom nivou u zemlji gde zvanicni HD predstavnik potrosni deo kao sto su lamele za sportstera nabavlja za mesec dana ako prvo narucite, valjda ce otici u bankrot ako im se lager delova uveca za jos 50 dolara. Videla zaba da se konji potkivaju... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Saler je vec postavio svoj sator u kampu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Maj 30, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan posle ove kiše bolje da je postavio čamac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Spreman je on na sve.Ako vidite neki camac i kampersku stolicu na njemu,sigurno je Saler. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman je on na sve.Ako vidite neki camac i kampersku stolicu na njemu,sigurno je Saler. И ако притом мирно сједи- значи да је попио сав алкохол који је имао. Ако је у паници, добаците му коју лименку 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...