milos-v 2450 Napisano Maj 2, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bocca_bastard said: @Astral spominjao neku 'ranu na izlasku iz Cacka. Ja bih bas voleo da probam Ja vec jeo tamo. Potvrdjujem da je teletina vr'. Ja castim nikvuksu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, ThePainkiller said: Bolji od Odžačkog sladoleda...? hmmm... teško... Al daćemo ti šansu da se dokažeš (tj. sladoled), sledeći put kad budemo u Šabcu.. Nisam probao taj al u poredjenju sa svim ostalima koje sam probao sem onog u Trstu, mogu reci da je najbolji (sladoled prave na "smederevcu" i kuvaju pravo voce). Eto, javno cela ekipa od jutros je pozvana prvom prilikom na sladoled u Sabac a ja cu se drage volje pojaviti u Odzacima da probam taj sladoled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 2, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Momci bilo je extra,zahvaljujemo se svima na druzenju a @Throttle Addict i @štampar na gostoprimstvu,pravom domacinskom. Ako negde pogresih izvinjUvam se a sto se teranja tice mama rekla da se vratimo pre mraka,nebi ja al' moro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 2, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ne stvarno, ljudi opustite se. Vi samo dođite do Ča, napravićemo manju vožnju po Ovčar Banji i do Kablara i vama nazad će biti dovoljno, a meni čast stvarno da se upoznamo. Dok sam vozio maksi skuter, pratio sam TDM temu, i uvek komentarišem da je to jedna od retkih totalno "nezatrovanih" tema. Nikad prepirke, svi se slažu i sve mi se to dopada. Tako da, Bože zdravlja, do druge polovine juna sam zauzet, ali posle toga, pa ćemo se organizovati. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, štampar said: А ја све некад помислим,''боже,да нисам мало сморан овој омладини '' Mislim da si ih kupio sad sa tim "omladina" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bdada said: Momci bilo je extra,zahvaljujemo se svima na druzenju a @Throttle Addict i @štampar na gostoprimstvu,pravom domacinskom. Ako negde pogresih izvinjUvam se a sto se teranja tice mama rekla da se vratimo pre mraka,nebi ja al' moro. Nema na cemu i drugi put, meni je krivo sto nisam mogao od posla da se iskombinujem da idem sa vama i da odemo na neki pravi dorucak-rucak! Al sezona tek pocela tako da.... Mama mora da se slusa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Štampar ima prica i iskustava,cini mi se mogao bih danima slusati bez prestanka ali vreme leti i morali smo na put kucama.. Bice jos dana za besedu. Nek smo zdravi samo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 2, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, nikvuksa je napisao: Nikad prepirke, svi se slažu i sve mi se to dopada. Vis ti,kao zene kada se vrate sa pijace pa prozbore jos koju na kapiji,tako i mi,ceo dan zajedno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Throttle Addict said: Mislim da si ih kupio sad sa tim "omladina" Uhuhu Bocca sta ti je rekao ?!! Opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 2, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Salim se,sta ste se ucutali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Astral said: Uhuhu Bocca sta ti je rekao ?!! Opet! Jaknu kad sam mu prodavao, dao sam mu popust na penzioni cek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 2, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel se neko cuo sa @Siquera i njegovim drugom? Jel sve bilo ok u povratku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 2, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nego ja se kuci setih da nisam nijednu sliku napravio,ima samo slika iz Jazbine,ali bez nas,jesmo mi bili danas negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bdada said: Nego ja se kuci setih da nisam nijednu sliku napravio,ima samo slika iz Jazbine,ali bez nas,jesmo mi bili danas negde Ja imam jednu sliku , samo onu iz Ru postavio sam je malopre.. nisam se setio da fotografisem posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3075 Napisano Maj 2, 2018 8-bit, 1896 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ste se super proveli. Žao mi što nisam mogao doći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13236 Napisano Maj 2, 2018 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste odlozili prazne ambalaze od ulja? Zao mi je sto nisam mogao da se prikljucim, obaveze :<( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 2, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, milos-v je napisao: jel se neko cuo sa @Siquera i njegovim drugom? Jel sve bilo ok u povratku? Sve je bilo ok! Vratili smo se preko Tekeriša. Stoji znak da je put zatvoren ali rekoše nam u kafani pored da je samo ostao znak, putari otišli, put prohodan. Asfalt nije savršen, ima loših deonica, ali pejzaž fenomenalan! I nigde nikog. Mare izvadio dušu MZ-u Hvala momci i devojke, bilo je odlično! Samo da smo stigli malo ranije u Valjevo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 2, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mare junak dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 2, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Moram pohvaliti "redara" @bocca_bastard u onakvoj frekvenciji saobracaja bio je na visini zadatka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 2, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Стварно ми је жао што нисам успео на ову вожњу са вама да испегламо ту сјајну деоницу, али видимо се на следећој. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bdada je napisao: Moram pohvaliti "redara" @bocca_bastard u onakvoj frekvenciji saobracaja bio je na visini zadatka. Bogami jeste...! A neko bio rekao da na onoj deonici od Loznice do Šapca neće biti gužve...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A niko ne spominje ko je koliko ulja potrošio na onom jurcanju...? Moja Honda ni kap... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zabava je bitna, ulje se dolije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 3, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, ThePainkiller je napisao: A niko ne spominje ko je koliko ulja potrošio na onom jurcanju...? Moja Honda ni kap... Pumpas krenuo svima da sipa dvotaktol kad je Mare tankao MZ,reko neeee,msm da al' na drugom mestu se sipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...