Astral 6236 Napisano April 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezajte, sutra ce biti idealan dan,ne hladno,ne vruce. Ja cu se voziti sigurno. Ako hocete cekacu vas na pumpi,ako odustajete i to je u redu. Iako razlog za odustajanje koji mogu da priznam je samo da nemate pare za corbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 8, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdimo sastajanje kod Rode u NS-u oko 9h. I kod Zmaja u BG-u oko 10h...Društvo dolazim i ja najverovatnije.Sastajanje kod Rode gde?Ja ću doći starim putem iz Su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 8, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdimo sastajanje kod Rode u NS-u oko 9h. I kod Zmaja u BG-u oko 10h...Društvo dolazim i ja najverovatnije.Sastajanje kod Rode gde?Ja ću doći starim putem iz Su. Видимо се овде, тј. испред на паркингу https://www.google.rs/maps/place/%D0%9C%D0%B5%D0%B3%D0%B0+%D0%A0%D0%BE%D0%B4%D0%B0/@45.3024127,19.8341104,16.34z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x475b10613de93455:0xb6f7d683724fe28!2z0J3QvtCy0Lgg0KHQsNC0!3b1!8m2!3d45.2671352!4d19.8335496!3m4!1s0x0:0xedba0b375656cad8!8m2!3d45.3047367!4d19.8336147?hl=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 8, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdimo sastajanje kod Rode u NS-u oko 9h. I kod Zmaja u BG-u oko 10h...Društvo dolazim i ja najverovatnije.Sastajanje kod Rode gde?Ja ću doći starim putem iz Su. mozes i u Kuli u 8 sati na NIS pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdimo sastajanje kod Rode u NS-u oko 9h. I kod Zmaja u BG-u oko 10h...Društvo dolazim i ja najverovatnije.Sastajanje kod Rode gde?Ja ću doći starim putem iz Su. mozes i u Kuli u 8 sati na NIS pumpi Mi cemo iz Kule preko Vrbasa pa na autoput da stignemo do 9h kod Rode... Iz Kule je polazak sa Nis-ove pumpe u 8:10h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 8, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdimo sastajanje kod Rode u NS-u oko 9h. I kod Zmaja u BG-u oko 10h...Društvo dolazim i ja najverovatnije.Sastajanje kod Rode gde?Ja ću doći starim putem iz Su. mozes i u Kuli u 8 sati na NIS pumpiMi cemo iz Kule preko Vrbasa pa na autoput da stignemo do 9h kod Rode... Iz Kule je polazak sa Nis-ove pumpe u 8:10h.Ok vidimo se onda kod Rode,pošto ne mogu krenuti pre 7 i 45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdimo sastajanje kod Rode u NS-u oko 9h. I kod Zmaja u BG-u oko 10h...Društvo dolazim i ja najverovatnije.Sastajanje kod Rode gde?Ja ću doći starim putem iz Su.mozes i u Kuli u 8 sati na NIS pumpiMi cemo iz Kule preko Vrbasa pa na autoput da stignemo do 9h kod Rode... Iz Kule je polazak sa Nis-ove pumpe u 8:10h.Ok vidimo se onda kod Rode,pošto ne mogu krenuti pre 7 i 45 Bogme, ti baš planiraš ozbiljan tempo kad krećeš u 07:45h i planiraš da budeš kod Rode u Ns-u u 9h.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdimo sastajanje kod Rode u NS-u oko 9h. I kod Zmaja u BG-u oko 10h...Društvo dolazim i ja najverovatnije.Sastajanje kod Rode gde?Ja ću doći starim putem iz Su.mozes i u Kuli u 8 sati na NIS pumpiMi cemo iz Kule preko Vrbasa pa na autoput da stignemo do 9h kod Rode... Iz Kule je polazak sa Nis-ove pumpe u 8:10h.Ok vidimo se onda kod Rode,pošto ne mogu krenuti pre 7 i 45 Bogme, ti baš planiraš ozbiljan tempo kad krećeš u 07:45h i planiraš da budeš kod Rode u Ns-u u 9h....eeeeee... Al on vozi 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 8, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdimo sastajanje kod Rode u NS-u oko 9h. I kod Zmaja u BG-u oko 10h...Društvo dolazim i ja najverovatnije.Sastajanje kod Rode gde?Ja ću doći starim putem iz Su.mozes i u Kuli u 8 sati na NIS pumpiMi cemo iz Kule preko Vrbasa pa na autoput da stignemo do 9h kod Rode... Iz Kule je polazak sa Nis-ove pumpe u 8:10h.Ok vidimo se onda kod Rode,pošto ne mogu krenuti pre 7 i 45 Bogme, ti baš planiraš ozbiljan tempo kad krećeš u 07:45h i planiraš da budeš kod Rode u Ns-u u 9h....eeeeee... Al on vozi 900 Treba mi otprilike sat vremena bez forsiranja do ulaza u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 8, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Иде и другар самном из Темерина, бивши ТДМ-аш Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, doterao sam sinoć TDM-a Vidimo se sutra oko 10 na Zmaj pumpi, ali teško da ću moći da idem sa vama... Neplanirano radim noćnu i sva oprema mi je zaključana u garaži kod ortaka koji je van grada, pa bar da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, doterao sam sinoć TDM-a Vidimo se sutra oko 10 na Zmaj pumpi, ali teško da ću moći da idem sa vama... Neplanirano radim noćnu i sva oprema mi je zaključana u garaži kod ortaka koji je van grada, pa bar da se vidimo. ako hoces,mogu ti pozajmiti jaknu i kacigu moja rezervna oprema,imam i rukavice neke . Ako ce ti znaciti da bi vozio sa nama ,mogu ti poneti pa mi vrati posle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano April 8, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Auuu izgore mi glava čitajući sve ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 8, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, doterao sam sinoć TDM-a Vidimo se sutra oko 10 na Zmaj pumpi, ali teško da ću moći da idem sa vama... Neplanirano radim noćnu i sva oprema mi je zaključana u garaži kod ortaka koji je van grada, pa bar da se vidimo. ako hoces,mogu ti pozajmiti jaknu i kacigu moja rezervna oprema,imam i rukavice neke . Ako ce ti znaciti da bi vozio sa nama ,mogu ti poneti pa mi vrati posle.. Па ово је екстра, Астрал опет на висина задатка Auuu izgore mi glava čitajući sve ovo Ljudi, ako planirate da idete na kosmaj preko avalskog puta, koji je inače fantastičan za motor, onda računajte na mene. Pošto ja živim blizu isključenja sa autoputa u Bubanj Potoku pa bih mogao da se prošunjam dotle sam. Da napomenem, fali mi tablica Само се прикључи групи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu izgore mi glava čitajući sve ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano April 8, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, doterao sam sinoć TDM-a Vidimo se sutra oko 10 na Zmaj pumpi, ali teško da ću moći da idem sa vama... Neplanirano radim noćnu i sva oprema mi je zaključana u garaži kod ortaka koji je van grada, pa bar da se vidimo. ako hoces,mogu ti pozajmiti jaknu i kacigu moja rezervna oprema,imam i rukavice neke . Ako ce ti znaciti da bi vozio sa nama ,mogu ti poneti pa mi vrati posle.. Па ово је екстра, Астрал опет на висина задатка Auuu izgore mi glava čitajući sve ovo Ljudi, ako planirate da idete na kosmaj preko avalskog puta, koji je inače fantastičan za motor, onda računajte na mene. Pošto ja živim blizu isključenja sa autoputa u Bubanj Potoku pa bih mogao da se prošunjam dotle sam. Da napomenem, fali mi tablica Само се прикључи групи To sam i mislio. Al ne bih sad da svi menjate rutu zbog mene jednog. Ali ako idete tuda onda bih vas rado čekao oko 10:20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Auuu izgore mi glava čitajući sve ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano April 8, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Rizično mi je da dodjem do Zmaja, to mi je ipak na drugom kraju grada. No nema veze, biće vožnji u Maju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, doterao sam sinoć TDM-a Vidimo se sutra oko 10 na Zmaj pumpi, ali teško da ću moći da idem sa vama... Neplanirano radim noćnu i sva oprema mi je zaključana u garaži kod ortaka koji je van grada, pa bar da se vidimo. ako hoces,mogu ti pozajmiti jaknu i kacigu moja rezervna oprema,imam i rukavice neke . Ako ce ti znaciti da bi vozio sa nama ,mogu ti poneti pa mi vrati posle.. Hvala Astral, imaš piće za ovo Imam rezervnu opremu, samo mi jakna nešto tesna, biće da sam nabacio stomak Dolazim ujutru na pumpu da se vidimo pa u zavisnosti u kakvom stanju budem bio jer ću tada biti budan nekih 27+ sati, videću da li ću moći sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, doterao sam sinoć TDM-a Vidimo se sutra oko 10 na Zmaj pumpi, ali teško da ću moći da idem sa vama... Neplanirano radim noćnu i sva oprema mi je zaključana u garaži kod ortaka koji je van grada, pa bar da se vidimo. ako hoces,mogu ti pozajmiti jaknu i kacigu moja rezervna oprema,imam i rukavice neke . Ako ce ti znaciti da bi vozio sa nama ,mogu ti poneti pa mi vrati posle.. Hvala Astral, imaš piće za ovo Imam rezervnu opremu, samo mi jakna nešto tesna, biće da sam nabacio stomak Dolazim ujutru na pumpu da se vidimo pa u zavisnosti u kakvom stanju budem bio jer ću tada biti budan nekih 27+ sati, videću da li ću moći sa vama Pa cek,da nosim opremu ili ne? Nemoj da bude posle?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 8, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Немој после буде "јебига" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ne, hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Kao da jesi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 8, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan +1 tedemas ako me primate u jato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan +1 tedemas ako me primate u jatonaravno da si dobrodosao! Kao i svi koji vole mopede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...