Zoltan 583 Napisano Avgust 1, 2014 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan do 4.2015. Zao mi da stoji, nemam vremena da ga vozim nisam presao ni 500km ove godine. dajte neku ponudu pa de se dogovaramo. Moze na rate i sl... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je i dalje na prodaju i zimska cena je 1400e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 30, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan E,od kad ja gledam ovaj oglas,bas mi se svidja motorce,al nemoz kuja zeca da stigne nikako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Honda je registrovana do maja 2016g cena i dalje ista 1400e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 23, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, trebao bi ti to malo srediti. Recimo taj rep i oko stop svetala da lepo uredis. Te metalne nosace vizira da ofarbas lepo. Mislim, to su sitnice ulaganja, ali ce motor izgledati dosta primamljivije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sada u Centi, tu sam jos par dana pa ako je neko zainteresovan neka se javi. Cena je 1100e. registracija istekla u maju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...