Disko Nindža 10460 Napisano Jul 15, 2013 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako! I još kad ga čuješ, prepoznaš ga po zvuku među 500 drugih motora najvise zbog suvog kvacila kad bi kupio svog (dugo zeljenog) Ducati Monstera, na to bi mi bilo najteze da se naviknem, jbg, razmazio sam se sa japancima Mada nije mi jasno zasto se ljudi cimaju za delove Ducatija, pa Italija je odma tu iza coska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 15, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jedno pitanje gde nabavlajte lacanike za ducati ?? ima mi dugar 916 ducati i trazim taj lancanik al nemogu da ga nadjem jer je neobican unutrasnjost mu je u obiliku zvezde .. stizao mi je neki ali neodgovara .. Uvek proverena varijanta je zastupništvo u NS, a za neke druge varijante eventualno neko iz inostranstva (sad sam ti otkrio toplu vodu zar ne ? ). Uzmi u obzir da ako tražiš originalni deo u inostranstvu će ti biti minimalno jeftiniji od NS što ti se zbog prevoza i transporta neće isplatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 15, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako! I još kad ga čuješ, prepoznaš ga po zvuku među 500 drugih motora najvise zbog suvog kvacila kad bi kupio svog (dugo zeljenog) Ducati Monstera, na to bi mi bilo najteze da se naviknem, jbg, razmazio sam se sa japancima Mada nije mi jasno zasto se ljudi cimaju za delove Ducatija, pa Italija je odma tu iza coska Zavisi kog Monstera nišaniš. Obični Monsteri imaju klasično kvačilo, znam da S4 verzije imaju suvo (imaju mašinu sa superbike modela) dok za S2 nisa siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 15, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Devetstotka takođe ima suvo kvačilo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Jul 16, 2013 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato S2 (koji je 800ccm) i S4 imaju klasicno kvacilo koje se kupa u ulju. Znaci "obicne" verzije ovog Monstera...kada izadju iz fabrike. Verzije R bi trebalo da imaju suvo, a postoji i kit (koji mnogi ugrade odmah po kupovini) da se sa mokrog predje na suvo. To mahom svi rade, sto zbog pederaja, sto zbog performansi (oni koji nesto znaju). Tako da te fotke sto se nadju po internetu nisu bas merodavne. Nadjite negde sliku originalnog, ovaj ovde gore ima dosta dodate opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 16, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko nesto da mi napise o Monsteru 600 ? Sledece godine cu mozda da ga kupim pa me zanima sve o njemu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 16, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato S2 (koji je 800ccm) i S4 imaju klasicno kvacilo koje se kupa u ulju. Znaci "obicne" verzije ovog Monstera...kada izadju iz fabrike. Verzije R bi trebalo da imaju suvo, a postoji i kit (koji mnogi ugrade odmah po kupovini) da se sa mokrog predje na suvo. To mahom svi rade, sto zbog pederaja, sto zbog performansi (oni koji nesto znaju). Tako da te fotke sto se nadju po internetu nisu bas merodavne. Nadjite negde sliku originalnog, ovaj ovde gore ima dosta dodate opreme. S4 sigurno imaju suva kvacila jer imaju masine sa 996 i 998 superbike modela, a oni provereno imaju ili samo mom nesto cudno zveci (kad radi ). Mislim da samo vazdusno hladjeni Monsteri nemaju suva kvacila - 600, 620 i 695 imaju mokra to znam. Za ovog 900 nisam siguran, ovaj na slici nie merodavan jer ima dodatne opreme na sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Jul 16, 2013 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam malo da pregledam neke izvore, jer ipak nemam sve u glavi. Ja sam to otprilike ovako shvatio. Svi S4 kako kazes imaju suvo kvacilo, s' tim da su svi motori razliciti. S4 je 916, S4R je 996, a S4RS je 998. Svi ostali, pa cak i S2 (800) i S2R (1000) imaju kvacilo u ulju. Misli se na MOnstere. Ispravite me ako gresim, da znam sta u buduce da pricam Ducati inace planira da kompletno povuce iz proizvodnje "stari" vazduhom hladjeni Desmo, pominje se cak da su u planu neki "motorici" koji nece imate tako prepoznatljiv, poznat i priznat Ducatijev patent, a to je Desmo razvod ventila. Pominju se i redni motori . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan monster 900 ima suvo kvacilo fabricki,jedino dekli moz biti zatvoren ili otvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 16, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan E bas da vidim kako ce im proci kod Ducatista kad ideja da naprave masinu bez desma... Ili toliko planiraju da se Amerima uvuku u ______ da im nije bitno. Koliko znam, pojavili su se spijunski snimci novog Monstera sa masinom iz 1198. Inace, negde na netu sam nasao da Monsteri 800+ ccm imaju suvo kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan E bas da vidim kako ce im proci kod Ducatista kad ideja da naprave masinu bez desma... Ili toliko planiraju da se Amerima uvuku u ______ da im nije bitno. Koliko znam, pojavili su se spijunski snimci novog Monstera sa masinom iz 1198. Inace, negde na netu sam nasao da Monsteri 800+ ccm imaju suvo kvacilo. da na 800 moze ali kupujes drugi deeo bloka i sve ostalo oko 1200 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 16, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan To onda nije to. Znači i 800 otpada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Jul 16, 2013 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako! I još kad ga čuješ, prepoznaš ga po zvuku među 500 drugih motora najvise zbog suvog kvacila kad bi kupio svog (dugo zeljenog) Ducati Monstera, na to bi mi bilo najteze da se naviknem, jbg, razmazio sam se sa japancima Mada nije mi jasno zasto se ljudi cimaju za delove Ducatija, pa Italija je odma tu iza coska Zavisi kog Monstera nišaniš. Obični Monsteri imaju klasično kvačilo, znam da S4 verzije imaju suvo (imaju mašinu sa superbike modela) dok za S2 nisa siguran. M900, M1000, S2R 1000,S4,S4R i s4rs imaju suho kvačilo tj. svi koji imaju blok sa SS900 ili 916(996,998) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 17, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, znaci modifikujemo moju izjavu - Monsteri od 900+ ccm imaju suvo kvacilo Fala M900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Jul 17, 2013 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan E bas da vidim kako ce im proci kod Ducatista kad ideja da naprave masinu bez desma... Ili toliko planiraju da se Amerima uvuku u ______ da im nije bitno. Koliko znam, pojavili su se spijunski snimci novog Monstera sa masinom iz 1198. Inace, negde na netu sam nasao da Monsteri 800+ ccm imaju suvo kvacilo. Po mojem sudu uuvlačenjee je počelo s Multistradom, a nastavljeno preko Hypermotarda i Diavela. No tko sam ja da sudim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 17, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni su poceli sa M696. Multistrada mi je ok, nije mi toliko Amerikanizovana. Diavel jeste ali ok, nisu imali predstavnika u toj klasi pa su se ugledali na Harley dok je novi Hyper na zalost nastavio tu tradiciju sa dozom Japanizama na njemu i moram da priznam da mi se ne svidja. Sad nam ostaje da vidimo sta ce doneti novi Monster (ako ga osim masine u opste budu menjali) i kako ce upropastiti SF-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel se Ducati Monster 620 proizvodio sa smanjenom snagom za vozace sa A2 dozvolom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Jel se Ducati Monster 620 proizvodio sa smanjenom snagom za vozace sa A2 dozvolom ? zavisi iz koje zemlje je uvezen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 13, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel se Ducati Monster 620 proizvodio sa smanjenom snagom za vozace sa A2 dozvolom ? zavisi iz koje zemlje je uvezen Ima jedan 600 SS kod nas koji se vodi na 25 kW , i ako se ne proda njega uzimam , a ako se proda videcemo. Mnogo kosta uvoz sa sve carinom , a u Svici su cene kako i kod nas + prevoz i carina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Tema zamrla , a dosta novosti iz Ducati-ja. http://www.899panigale.ducati.com/en/#home 148 konja i 169 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Mart 15, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i ja u sektu...juce sam uzeo 944,iskreno sinoc me malo nervirao,uopste nisam bio zadovoljan,jutros vec polako ulazi pod kozu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Mart 16, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i ja u sektu...juce sam uzeo 944,iskreno sinoc me malo nervirao,uopste nisam bio zadovoljan,jutros vec polako ulazi pod kozu... za 5 dana videces kako se duca uvvlaci pod kozu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Mart 16, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Mart 27, 2014 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to moze izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Mart 27, 2014 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prelepa masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...