Jump to content

Moto Zajednica

9-ti MOTO SKUP M.K. "ČIVIJA" Šabac

Recommended Posts

• Bayerische Motoren Werke, 624 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT

A kada ću ja na red za domaćice?:zbunjen: Dolazim sigurno javite mi samo u koje vreme na skup stizu moje domacice.Stizem :moto3:

One će tebe da čekaju, pa opušteno dođi kada može.

Ali savet ko prvi dođe bira a ostali šta im ostane! :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Smeštaj u Šapcu tokom moto-skupa možete rezervisati u sledećim objektima:

-Mićo Bradina(8km od skupa na putu ka Loznici).Cena je 1.200 din po osobi sa doručkom.S'tim što i ako ste sami a uzmete dvokrevetnu sobu morate platiti oba kreveta.Vlasnik je i sam motorista i zato je ta cena.Poseduje čuvani parking,kuhinja radi 24h dnevno i znam da nema striktno vreme do kada morate izaći iz sobe pa možete u nedelju opušteno spavati posle provoda na skupu.Telefon za informacije i rezervacije:+381-15-72-79-007 i internet adresa gde možete videti sobe:www.micobradina.com

-Hotel Dvor(4km od skupa u samom gradu).Cena je 1.800din po osobi sa doručkom.Poseduje parking i ko želi luksuz tu može iznajmiti apatmane i lux-apartmane.Ovom prilikom se zahvaljujem gospođici Andriani na značajnom popustu koji nam je obezbedila.Telefoni:+381-15-347-390;+381-15-347-391.

-Pansion Zeleni venac(2km od skupa u strogom centru grada).Cena je 1.250 din po osobi za sobe bez klime i TV-a a 2.000 po osobi za sobe koje poseduju navedene "gadžete".U njihovom dvorištu ima mesta samo za 5-6 motora ali uz sam pansion je i parking koji se naknadno plaća(30 din/1 sat) radi 24h dnevno ima čuvare ali na ulazu piše da ne odgovaraju za sigurnost vozila.Telefon:+381-15-354-640.

-Pansion Mikromotor(uz sam moto skup).Cena je 1.500din za jednokrevetne(ima ih 9),2.600 za dvokrevetne(ima ih 6) i 3.500 za trokrevetne(ima dve).Telefoni:+381-15-340-250;+381-64-289-59-69.

-Vila Galeb(1,5km od skupa u samom gradu).Ovo je luksuzna vila sa isto takvim cenama ali i to je opcija pa odlučite.Cena je 5.400din za jednokrevetnu(ima ih 5)za petak a za subotu 4.320,6.840 za dvokrevetne, za petak a za subotu 5.520 koje imaju i jedan pomoćni krevet(ima ih 6).U cenu je uračunat doručak i na ove cene ćete dobiti 20% popusta.S'tim što na ove cene morate dodati 60 din, po danu za boravišnu taksu.Razlika u ceni je zato što subota spada u vikend, a vikendom su dosta niže cene jer u ovoj vili borave poslovni ljudi koji su tu radnim danima pa tada ne mogu da nam naprave dodatne popuste. Telefon:+381-15-346-700.

-Pansion Cakin(4km od skupa u samom gradu).Pansion je klasično mesto za bajkere,uredno čisto,ima parking u dvorištu koji doduše nije posebno obezbeđen.Smeštaj po osobi je 800din i možete doći u bilo koje doba dana i noći.Adresa:Vojvode Mišića 50.Telefoni: +38115/347-450;+38160 /4-7777-44.

-Pansion Dragan(4km od skupa u samom gradu).Pansion ima zatvoren parking i cena je 1.000din po osobi.Tel:+381-64-010-40-32.

-Restoran i prenoćište "Zlatna Greda"(4,5km od skupa ka Bogatiću).Restoran ima sopstveni, obezbeđen parking.U svom sastavu poseduje 7 dvokrevetnih i 3 sobe sa francuskim ležajem.Cena prenoćišta je 1200 din a sa doručkom 1500 din.Za doručak je jelo sa roštilja po izboru.Restoran kao i kuhinja rade od 09 do 03 časa.Telefon za rezervacije:+38115/376-659.

Kod svih se pozovite na Čiviju,jer ove cene su prilagodjene za bajkere.Vi im unapred naznačite da znate cene,pa ako bude nekih neslaganja vi me pozovite da reagujemo.Moj telefon:064/11-88-103.Nadam se da ćete naći nešto što vam odgovara.Pozdrav i vidimo se.

• Podržavam 1

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: KLR650 Tengai

Domaćice čekaju, već svakog od vas dvojice vidim u sredini između dve prave! :Sloper:

Drago je i meni da ćemo se videti ponovo brate, al domaćice su domaćice ehehhehe :ooo:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: BMW F650 gs '08

Ko sve ide iz Novog Sada da se nadjemo da idemo zajedno !? Ili neko iz Rume pa da vas pokupimo...

Ja bih isao u subotu....

• Podržavam 2

Hvala ali spavaću za šankom! :cirka1:

I ja uvek spavam u šatoru, samo sam u Vrnjačkoj delio sobu sa Spontanim i tobom.Mada se i tada moglo reći da smo zanoćili za šankom! :takoje:

• Podržavam 2

Ručak je u subotu u 15h, a defile u 18h.Igre u kampu biće između ručka i defilea, a tačno vreme početka koncerata javiću večeras.Pozdrav!

Druže iskreno i hoćemo do nedelje, najverovatnije čak i za nijansu duže!

A i ti ćeš sa nama! :nanana:

• Podržavam 1

• Drug član, 1241 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Sta je ovo ? Niko od novosadjana nece ici ??

Ajde ljudi pa necu valjda sam?

Pa sta ti smeta, sam si se i rodio. Stavis neku novosadjanku pozadi i nisi sam.:zdravo:

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: BMW F650 gs '08

Sta je ovo ? Niko od novosadjana nece ici ??

Ajde ljudi pa necu valjda sam?

Pa sta ti smeta, sam si se i rodio. Stavis neku novosadjanku pozadi i nisi sam.:zdravo:

Ma da! I to sto kazes... sta me briga 0takoje.gif

• Podržavam 2

Hvala Hard rock, nadam se da ćeš nas, ako ne ovaj vikend onda, uskoro posetiti! :zdravo:

Bože zdravlja, dolazim i ja...

Još samo da KLE svari današnje ulje i prihvati novi filter, i dan-dva odmora za mene i krećemo :D

Dobro si došao komšija.

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Dobro si došao komšija.

Што би стари рекли- хвала, имао гдје, па и дошао. ;)

Чућемо се још, ако не прије, а оно сигурно послије скупа...

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Hayabusa

Pocelo je :takoje:

1005435.jpg

Saler

1005432.jpg

A i prvi gosti stigli u kamp

1005433.jpg

1005434.jpg

I dok cekaju gulas...pita i jogurt su dobro dosli

1005436.jpg

1005437.jpg

Prvi gost je Stolar iz MC Srem,dobro nam dosao.To nam Sremci uzvracaju zbog Fandje :takoje:

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja