sale_cbr 23 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa svojim motorom,upalim ga,vozim i kad ga ugasim i odma probam da upalim on nece,a na guranje upali na pola m,da mu nije otisla pumpa za gorivo? koji su simptomi ako ona ode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce da nikome nije crkla pumpa na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan akumulator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano April 7, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imao isti problem,kupio novi amburator i sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan To se meni desavalo na gpz900r.Vozim ga normalno ide ko mutav,posle da ga upalim k...c!Palio sam ga par puta na kablove na akumulator od kola i onda upali i radi bez problema!Moguce je da je akumulator,probaj od nekog pa ako je to kupi drugi(ili mazni od tog sto si probao ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Napuni rezervoar gorivom, tad pumpa nema efekta, gorivo ide prirodnim padom. Drugi nacin provere je da skines dovodno crevo goriva sa karburatora, das kontakt i gorivo mora da ide u mlazu, tacnije ako neko ima manometar, mora da pokaze 0,2 bara. Mozes i lakse: odvijes srafce na dnu karburatora,kad izadje gorivo zavijes ga, das kontakt i par sekundi mora da se cuje caktanje [to je elektromagnetna pumpa]kad postigne pritisak ne cuje se nista. Po simptomima bih rekao da je u pitanju brzina verglanja, Mozda karbovi, a Boga mi i kompresija !? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppauk 7 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao problem sa pumpom zx6r 99g karburatori vek pumpe je 45 hiljad posle toga zeza pumpa je membranska i druka kao pumpa od keca ili juga samo sto nju pokrece elektro magnet odnosno namotaj zato ima platine na samoj pumpi one stradaju i pocinju problemi kad motor upali ima vibracije koje potresaju pumpu i tada platine pocnu da rade i pumpa baca gorivo to je bilo kod mene kupio sam pumpu od audija 80 spoljna elektro pummpa pritiska 0,1 bara malo je manja o kawine lakse je jos namestiti kosta 3000 din i kod mene radi bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...