Miljan 28 Napisano April 4, 2013 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih motor sa jednim kljucem,inace motor je za americko trziste,nema kodiran kljuc,da li neko zna sta mi je ciniti? Da li postoji mogucnost da se na osnovu brave napravi kljuc ? i da li to neko radi(gde? ja sam iz panceva) i koliko kosta ? Neko mi je rekao da su svi kljucevi isti tj da svaki otkljucava sve brave ali da je razlika u kodu samo,e sad ukoliko nekome nije problem da uslika kljuc pa da uporedimo sa mojim,mada ja mislim da je to totalna glupost,ali opet vredi pokusati. Posto ja sam planirao danas sutra sve da narezem kljuc kad sam imao jedan,a sad eto nemam ni jedan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano April 4, 2013 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike. Hvala unapred na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano April 5, 2013 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas ni jedan kljuc dobar bravar moze da napravi kljuc na osnovu brave (ako kljuc nije kodiran). A to da je svaki kljuc isti je glupost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan U Katanicevoj ulici u Beogradu, prekoputa Vojno tehnickog instituta imas bravarsko kljucarsku radnju. Oni mogu sve, samo nemam predstavu koliko kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 5, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako već moraš da dolaziš iz PA za BGD najbliži ti je (a proveren majstor) bravar PETKO u Bulevaru Despota Stefana (bivša ulica 29.novembra ) http://www.bravarpetko.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Другар је био изгубио кључ, па су му урадили на основу браве, само што је то био за скутерчић од 50 кубика... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti na bravi pise K.I.S.S.? i Imao si crveni i dva crna kljuca, ako nije tako onda nemas kodiranu bravu i to je dobro (u tvom slucaju), u suprotnom nov ecu, cdi, brava itd itd itd A kad izgubis crveni master key isto si sjeban jer ne moze da se doda nijedan user key bez master key koji je crven. Ovakav kljuc ti treba za start ja mislim... http://www.amazon.co...A/dp/B008U5H3DY Mislim da je najlakse ocitati bravu na cepu rezervoara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano April 5, 2013 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,sad sam zvao Petka posto sam za njega i cuo a i dosta njih ga hvali,samo kazu da je malo skup,kaze da nije problem ocitati kljuci i napraviti novi,cena je od 1300 do 1600 dinara,sto se tice moje brave nije K.I.S.S.(kawasaki ignition security sistem) toga kod mene nema. brava je obicna pise samo sta u kom polozaju dobijas okretanjem kljuca,hvala u svakom slucaju,meni je bitno samo bilo da ne moram da menjam sve brave,ovo mi uopste nije skupo,a odlicno mi je reseenje,nadam se da cu sledeci put ici motorom u bg da narezem jos jedan kljuc,a ne kolima Hvala vam puno! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja! Obavezno napravi 2-3 komada cisto da se nadje kad ih vec gubis tako lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano April 5, 2013 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne gubim ih ja,prvi put da sam izgubio kljuc u zivotu,nego sam se taj dan vozao(pre dve nedelje kad je bilo 20c+) i kum me zvao da mu sredimo nesto auto ide na put,i tu guzva tamo vamo delovi vozi ovo ono idi tamo vamo,i zagubih kljuc. ali cu svakako napraviti 2 kopije da imam Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano April 5, 2013 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos samo ovo da dodam,probao sam sa kljucem od drugara koji ima identican motor isog godista,kao sto je bilo za ocekivati ne moze da otvori moju bravu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...