Sheik 23 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam greskom ovaj za F3, a posto nisu isti, ne mogu da ga namontiram. Ako neko ima da proda ili da menjamo, moze i tako, meni je ovaj viska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan posto ti je taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano April 2, 2013 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga platio 35e+postarina, al dacu ga za 30, jer mi ne treba. P.S. Sad tek videh kome treba...@Havarisan, za tebe kolko god hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan treba jednom drugarau pa ti javim ako mu odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan I dalje potrebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...