aca-pn 6442 Napisano Mart 30, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo Vas na Veliki internacionalni skup ATV-SSV vozila svih marki, druženje, vožnju, zabavu i testiranje najnovih 2013 BRP CAN-AM vozila u sklopu turneje CAN-AM ADVENTURE. Očekujemo Vas na prelepoj lokaciji, samo 17 km od Paraćina. Kada se sa Auto-puta Beograd – Niš odvojite na magistralni put Paraćin-Zaječar, nakon sedamnaestog kilometra od Paraćina nailazite na skretanje ka izletištu Grza. Ne-dugo, zatim, prateći dolinu rečice Grze nailazite na Konak Koliba. PIČE DOBRODOŠLICE, DOMAĆE PECIVO, TESTIRANJE I PREZENTACIJA CAN-AM VOZILA, CO-RIDE SA MARKOM JAGROM U CAN-AM MAVERICKU 2013, PANORAMSKA VOŽNJA (2-3 sata), IZBOR NAJBOLJE PRERAĐENOG ATV VOZILA – NAGRADE, AFTER PARTY SA ŽIVOM MUZIKOM, I VIŠE. Omogučujeno parkiranje vozila + prikolica, spavanje po naruđbi i za one koji če ostati dodatan dan: ZAJEDNIČKA VOŽNJA i u nedelju ! OBILAN TRADICIONALNI RUČAK – svega po malo: Predjelo, razne salate, rostilj, piletina, prasetina i na kraju dezert ! Bezplatno piče dobrodošlice, pecivo, ručak, poklončić za svakoga, koji če doći svojim ATV-SSV vozilom KONTAKTNI BROJEVI – DODATNE INFORMACIJE: SRĐAN DJURIĆ - gsm: +381 (0) 63 550 525 PRIMOŽ SKI&SEA – gsm: +386 51 620 222 BOBAN LILKO - gsm: +381 69 49 87 987 DATUM: 06.04.2013 u 10.00 sati, LOKACIJA: KOLIBA GRZA, Zaječarski put BB, 35255 DONJA MUTNICA (kod Paraćina) http://www.koliba-grza.co.rs KOORDINATE: Lat/Long: 43.865955, 21.625965 Ovo organizuju moji drugari, organizacija je na jako visokom nivou, tako da ce druzenje sigurno biti odlicno. Dobro dosli su i laksi enduro i kros motori. Link za prijavu: www.ski-sea.com/prijava-can-am-srbija.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Pu, kud ne kupih prikolicu do sada. Mnogo mi je to da vozim do tamo sa enduro gumama, a ne vozi mi se po blatu sa nečim drugim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Mart 30, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naci cu ti prikolicu za taj dan ali ti obezbedi auto sa kukom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Bacam se u potragu! Koliko mesta ima na prikolici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ruta voznje planirana za subotu 06.04... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano April 11, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je bilo, tu smo i mi motoristi, ali nas nisu ubacili na snimak Imam i ja nesto materijala, treba da izmontiram. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3UJLs2aB7AE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano April 12, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti kaljavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano April 12, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da zamislis na sta lici mokar planinski put kad ga raskopaju 30 kvadova, a mi sa motorima na zacelju. U pojedinim trenucima je bilo povuci, a boga mi i malo ga potegni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U bem ti sunce , al me preseče ovaj na 2:40.....al druženje i vožnjica je super ..svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano April 12, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je prosao, nagnjecio je saku i nagutao se malo vode, posto ga je kvad poklopio u dubokoj bari. Sve se odigralo pred mojim ocima, vidim se u pozadini na motoru na 2:38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstorima . Verujem da ce da bude sjajno druzenje Nemoj Aco da nas stedis sa klipovima posle voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano April 12, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drazo, voznja bila proslog vikenda. Moji klipovi ce tesko da budu brzo, nisam stigao, a sutra putujem u inostranstvo, tako da... gledaj ovo sto ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga ne radi mi datum na kompjuteru . A sad vido koji je datum bio u pitanju . Mislio sam da je ovaj vikend . Strasno . Ostaje da cekamo povratak iz inostranstava . Srecan put !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...