Utjerivac 6625 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Novi Hondin motocikl na bazi NC 700 modela. http://www.motorcycle-usa.com/624/15484/Motorcycle-Article/Honda-Reveals-CTX700-Models-for-2014.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci korak im je da naprave kros coper. Nije mi jasna ova "modernizacija" tj ukrstanje razlicitih tipova motora, po mom misljenju gubi i sustinu i upotrebljivost. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 26, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gadan ko lopov! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan nakaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda malo cudno ali stvarno ne vidim svrhu ukrstanja motora, bas je ono "meh". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas kul samo da ima veci vizir napred tj. visi da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 26, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi morao ovo da provozam da bi dao neki sud. Za sad mi se ne sviđa... ( " dok ne probam lava, svinja je kralj životinja " ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Mart 26, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su inače Kinezi pravili još dok je Honda pišala u gaće 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nisi morao da kazes da su Kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Gadan na prvi pogled a bogami i na drugi samo kad bi provozao mozda i omili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 26, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi Hondin motocikl na bazi NC 700 modela. http://www.motorcycl...s-for-2014.aspx Ovaj crni Naked na slici i moze proci,ali mislim da ce taj motocikl mnogo bolje ( ljepse ) izgledati uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan da se ja pitam,ja bi to tero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan I ja malo-malo bacim oko na temu i skontah nesto, nije taj motor ruzan, ne njegove linije, nego to ogromno cudo od auspuha koje su nabili na njega. To ne da mu narusava izgled nego ubi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije, sem auspuha mi se ne sviDŽaju eventualno maska i rezervoar. I rep definitivno bljak. Prednji branik mu je diskutabilan, a felne su onako. Nisu loše... Sad stvarno - Auspuh katastrofa, rep (zadnji ) kao da mu je neko maznuo amortizer... Ne bih zastao naulici da bacim pogled. Prošao bih pored njega kao pored baisa. (moje subjektivno mišljenje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 30, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj crni Naked na slici i moze proci,ali mislim da ce taj motocikl mnogo bolje ( ljepse ) izgledati uzivo. Који нејкед? Погле' где су му фузастери - ово је нешто за Америку. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6670 Napisano Mart 30, 2013 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Diavel se lepo prodaje...cudo se Honda nije prva setila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 30, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj crni Naked na slici i moze proci,ali mislim da ce taj motocikl mnogo bolje ( ljepse ) izgledati uzivo. Који нејкед? Погле' где су му фузастери - ово је нешто за Америку. Dobro de...Cruiser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je glupot, jedino iz tog razloga sto je to jedini hromirani deo na motoru. Ljudi nemaju para, pa svi proizvodjaci pokusavaju da naprave neki kompromis jeftinih motora. I ti motori ce kostati kao i NC700 oko 5.500e Poluoklopljeni model dosta podseca na skuter DN01, a sa tom cenom bio bi BestBuy Cruser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 29, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas tako ruzan, dobro ajd ako vam se bas toliko nesvidja slobodno ga poklonite meni da gledate kako mi ruzno stoji Salu na stranu, meni deluje super. Cak sta vise da je viska love mozda bih ga uzeo za svoju dragu sa sve autskim menjacem (sto bi joj se sigurno veoooma svidelo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jun 11, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da pokrenemo temu... Ctx mi je duže vreme interesantan ali zbog nemogućnosti da ga vidim uživo i probam voleo bih da čujem mišljenje i iskustva kolega koji ga poseduju... Promenio Jun 11, 2021 član grof3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Jun 11, 2021 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga kolega @matori351 vec nekoliko godina pa ti moze reci kako stoje stvari iz prve ruke. Ono sta znam....oem vizir je bulja, treba staviti veci. Agregat provereno dovar, ultra mala potrosnja, prosek 3.5L, grad 4L. Nisko teziste doprinosi boljoj stavilnosti i nisko se sedi, kao čoperica, tu su i bocni koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 289 Napisano Jun 14, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prezadovoljan ... stavio sam veći vizir i kofer pozadi i ne bih ništa drugo menjao Promenio Jun 14, 2021 član matori351 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1592 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj motor prelep. Voleo bih da mogu sebi da ga priustim. Bukvalno da me je neko pitao kako zamišljam motor, ovo bi bio odgovor. Sve pohvale za Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...