spredrag 1130 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan A tu su i dodatni elementi alu lajsne! E bas je lepo ispo, i ove alu lajsne su se super uklopile. Gde si ih nabavioi, jel ima da se kupi, cena i . t . d ... ? Dakle MZ gde si kupio te lajsne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 2, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evoi malo i mojih " Ljubimaca " Ova tri su mi ovde, i vozim ih sve, a onu Stelu ( crvena je moja ) sam odneo na vikendicu - Kad idem kolima da imam sta i tamo da vozim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Fina ergela !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To je za primer: sve ispravno, doterano, čisto, registrovano. Tako se to radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lijo, nesmes vise da ih drzis skupa, pa oni se razmnozavaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 2, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmnozavaju se, posebno muski ( MZ, Suzuki i Tomos ) su ovde, a zenska ( Stela ) je 200 km daleko u vikendici kod Cacka . ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmnozavaju se, posebno muski ( MZ, Suzuki i Tomos ) su ovde, a zenska ( Stela ) je 200 km daleko u vikendici kod Cacka . ;D ;D ;D ;D ;D ;D pa zato si ti "zenku" odvezao dalje od ovih "muzjaka",a? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A tu su i dodatni elementi alu lajsne! E bas je lepo ispo, i ove alu lajsne su se super uklopile. Gde si ih nabavioi, jel ima da se kupi, cena i . t . d ... ? Dakle MZ gde si kupio te lajsne? Alu lajsne se imaju kupiti u prodavnici auto delova, 150din metar. A sto se tice pitanja oko farbanja i cena stvar je ovakva, sa sve farbe ucvrscivaci, gitovi kitovi smirgle suma je izasla na 2.700 din, kolicina farbe za ono farbanje je 300grama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan "...a onu Stelu ( crvena je moja ) sam odneo na vikendicu - Kad idem kolima da imam sta i tamo da vozim !" Znas li gde mogu naci lancanik za Stelu. Ima je moj rodjak ali je polomio lancanik na masini, a ne uklapa sa od tomosa i sl. I jos nesto jeli ona ima 2 ili 3 brzine, posto njegova ima 2 a rekose mu da bi trebalo da ima 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 3, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moja Stela ( sa masinom od Jawe babete ) ima dve brzine. Ona bela sa ruskom masinom ima valjda tri ili cetiri al ima i manuelni menjac. Prednji lancanik bi trebalo da ima moj drug Zoki ( sponzor onih nagradica u Milivskoj klisuri ) - pitacu ga pa cu javiti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Lijo ja ne bih znala sta bih pre vozila!!! Kako postizes sve ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2502 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pošteno odrađeno fotografisanje, - iz svih uglova! Mene je farbanje u melalik sivu koštalo 80 ojra! Kad mi je komšija farbar rekao cenu okrenulo mi se,ja sam mislio da će biti upola manje. Izleda da sam se malo pogubio sa cenama,posle me drugi farbari uveravali da sam još i dobro prošao. Sad šta je tu je, moram da ga čuvam da ga ne ogrebem Sad je na njemu sve cakum - pakum osim, eh uvek ima nešto, počela je da me zeza lampica lera,nekad trepne.nekad radi,nekad ne! Razmišljao sam gde da pitam za savet šta bi moglo biti? U Elektrici ili Mehanici,ili možda u kafiću? A može i ovde? Znači to me sad više nervira nego što mi treba ali volim da mi je motor tip-top. A,da od kako ga imam ne radi mi ni štop-šalter za prednju koćnicu,ali za to se ne sikiram, menjao sam ih,pa mi dosadilo jer brzo riknjava, Navikao sam da kočim sa obe u isto vreme (zbog stop svetla), a naravno više sa prednjom, zadnja samo vormira što bi rekli moji seljani! Aj,pa tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FlyerKV 0 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ni ne radi ta lampica, a i nije me briga. kad stanes pustis kvacilo polako pa ako ne krene, u leru je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lijo ja ne bih znala sta bih pre vozila!!! Kako postizes sve ? Sve po malo, mada zadnje vreme uglavnom vozim Tomosa, jer uglavnom je neko kisno vreme, pa mi zao da prljam ove vece masine, a i ovde kod mene manje - vise svud po gradu ima biciklistickih staza pa se brze stize sa automatikom nego sa velikim motorom ( non stop guzva po ulicama, cim je zahladnelo svi posedali u kola ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne masine iz 1977 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan nesto me nece slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se zbog dupliranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Au kakav rezervoar. :o Slikaj ga molim te da se bolje vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan evo najbolje sto imam pa slikacu neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan znam da mozda nije za ovde ali moram da ispostujem i svog starog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan necu vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku ovog 250 kakav je bio pre al slikacu ovog 125 sad je 150 al nista nije radjeno okolo mislim onog trophy sto imam a njega cu zimus da malo sredjujem na tenane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 21, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan znam da mozda nije za ovde ali moram da ispostujem i svog starog ljubimca Jeste, za ovde je, ne treba ni stare ljubimce zanemarivati. A sto se tice rezervoara - ocekujemo jos slika iz razlicitih uglova, a i nesto teksta o tome kako je to tako ispalo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 22, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan kada sam kupio motor rezvoar je bio tapaciran kao i sediste ali posto je bio tapacir u losem stanju ja sam tapacirao sediste i rezervoar kod drugara kostalo me 3000 din sa materijalom.INACE pre 6 god sam video isti MZ kao moj koji je imao isto takve tapacire i mislim da je to fabricka verzija ali nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...