drumskalisica 8741 Napisano Septembar 28, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo bez ikakve fore. Covek je vozio bez prednjeg tocka. Upali motor, malo ga zagreje, i iz mesta digne na zadnjaka i izvodi razne vratolomije. Ovo sam slikao prosle il pretprosle godine ovde u N. Sadu na sajmu motocikala. Koga zanima moze da ode na sajt ovog madjara, pa nek vidi sta tamo ima. Adresa je : www.angyazoltan.hu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan znam da razmisljao sam o tome sam neznam kolko bi me kostao kocioni cilindar ma dalo bi se nabavit za par sto kuna od nekog japanera hehe da imam jos jedan zadnji i prednji tocak pa cu probat to napravit da al cu morat odnest nekom majstoru da mi napravi drzac za skare nebi to znao sam napravit mislim pak ravno zavarit mislim da bi to bilo naj kompliciranije za napravit disk bi ja ucvrstio aj bas cu to sljedeci tjedan probat malo bolje snimit kak bi se to dalo napravit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nekada sam ja od bt a 50 stavljao disk na mz a,,posto je njegov prednji/mislim na mz ov/ prejak za zadnji na mzu,,tako da mu je savrseno cucao od bt a,,ali je i to jako,tako da je dovoljan i dobos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan znam da razmisljao sam o tome sam neznam kolko bi me kostao kocioni cilindar ma dalo bi se nabavit za par sto kuna od nekog japanera hehe da imam jos jedan zadnji i prednji tocak pa cu probat to napravit da al cu morat odnest nekom majstoru da mi napravi drzac za skare nebi to znao sam napravit mislim pak ravno zavarit mislim da bi to bilo naj kompliciranije za napravit disk bi ja ucvrstio aj bas cu to sljedeci tjedan probat malo bolje snimit kak bi se to dalo napravit Kolko se secam, nosac klesta ( skara ) nije ni bio zavaren na zadnju viljusku, vec je bio montiran na neku - nazovimo je " platformu koja je bila izbusena, i kroz nju je prolazila osovina zadnjeg tocka ( da bi se klesta pomerala zajedno sa tockom pri zatezanju lanca - pomeranju tocka unazad ) . Na tom nosacu klesta je na prednjem delu bio napravljen jedan urez - verovatno glodalicom, a na zadnjoj viljusci je bio zavareno jedno parce metala ( delovalo je kao neka tanja osovina ili sraf na koji se taj nosac kacio, i on je sprecavao da se nosac zaokrene pri kocenju. Mislim da je na slican nacin reseno i kod Tomosa APN-a i automatika . Sad mi je zao sto tad to nisam malo detaljnije islikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde i ja da stavim moj motor ovde, tema je trebala da bude galerija naših fotografija pa odeeeee... Makicu devojčicu i moju ćelavu malenkost (''malenkost'' a strukiran ko' cisterna ;D) uslikao je građevinski radnik sa zgrade pored moje koja se nadograđuje. Nije čovek vičan aparatu, slikao nas jako dugo a kada sam nakačio aparat na komp. vidim da ima samo tri fotografije ali jedna valja. No, dobro je i to mada smo mogli i nekog veštijeg da nahvatamo. Jel' smo lepi? Dobro 'ajde, i jel' Crnac lep? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jesam li zakasnio ili si skoro sklopio prikolicu ali ovo je savrseno. Svaka cast na izboru boje, mat crna je nesto najlepse sto postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jesam li zakasnio ili si skoro sklopio prikolicu ali ovo je savrseno. Svaka cast na izboru boje, mat crna je nesto najlepse sto postoji. Nedostaje samo instalacija u prikolici i poneki detalji koji su nakon vožnji pokazali da su za doradu. Da, nedostaje i krov a vidim da je tebi na Dijani jako lepo ispao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Da, nedostaje i krov a vidim da je tebi na Dijani jako lepo ispao. Eto, a ti si hteo da brises postove... :-\ Vidis da je korisno, video si ideju za krov prikolice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da je korisno, video si ideju za krov prikolice Ma jok, video sam majstora. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da je korisno, video si ideju za krov prikolice Ma jok, video sam majstora. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ljudi nemojte bas tako, uobrazicu se :D . Salu na stranu, krov na dijani i nije ispao bas kao sto sam zamislio a razlgog tome je velika glupost. Pri merenju sam koristio neki metar sa prenatrpanim podeocima (inch,ft i cm) pa sam pod dejstvom sunca, koje me je peklo celog dana, krov suzio za 10 cm. Kada sam ga vec isekao proverim ponovo pre nego sto pocnem da lepim kad ono ima sta da vidim, izmerio dobro ali isekao 10cm manje :o :o :o. I tako morao sam da ga sastavljam na nezgodnom mestu ;D ;D ;D. A uzrok svemu je nedostatak hladnog piva, pa mi se pregrejala glava i lezajevi u mozgu su prolupali. ;D ;D ;D Sve u svemu uspeo sam nekako da ga sredim. Inace koristio sam ono platno za cirade, tende i letnje baste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan I kada pravimo krovce,ja cu da oladim pivo tako da ce mere biti u mm Sto bi reko moj kum mehanicar kada mu ne ide popravka necega"Ne znam sta je ovo danas,tri puta secem i opet kratko" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to proverio u praksi ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A uzrok svemu je nedostatak hladnog piva... Uh, pusti krov, dobro si živ ostao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 30, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Prva faza je gotova! Jos da se dodaju original retrovizori, nalepnice, mozda zmigavci, i da se ofarbaju dobosi na tockovima i to je TO!! A tu su i dodatni elementi alu lajsne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lep. Ja bih stavio i gume na viljušku, jeste ovako lepše ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E bas je lepo ispo, i ove alu lajsne su se super uklopile. Gde si ih nabavioi, jel ima da se kupi, cena i . t . d ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga je sredio...svaka mu cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Jes lep... Al je boja kao... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Veljooooooooooooo.... Veljoooooooooooooo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FlyerKV 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Eve gi moja makina, ja za sad samo mogu da sanjam da je ko ovakav crveni, recite mi kolko bi trebao da ulozim? sediste je samo skinuto a u odlicnom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja vidim ne treba ti puno . Motor mozes i sam da operse, il u auto perionici za par stotina dinara. Retrovizori su ti oko 5 evra komad, centralne nogare su do 30 evra nove, polovne verovatno dosta jeftinije, bocna nogara ( copica je oko 10 evra. Ako ces da ga farbas - to ce te verovatno kostati nekih 50 - 100evra, a mozda i besplatno ako imas prijatelja farbara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak operi motorcikl jer to je najbolji nacin da sagledas i sacinis spisak radova koje trebas preduzeti da vozilo dovedes u stanje kakvo zelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Alo KV nemo da zajebavas,pa ovo je odlican motor. Kupi retrovizore,nogare,i nalepnice.Prvo utvrdi sto ti je mrsan zadnji tocak,da li je procureo amortizer ili podmazujes lanac sa previse ulja pa curi iz bakelita-bolje stavi tovatnu mast.Pa onda dobro operi motor,skini rezervoar i kasete pa ih rucno ispoliraj,imas da kupis polir pastu na meru u radnjama gde se prodaju auto-boje.Skini i predni blatobran pa ga malo na ruke ispravi,ili pozovi nekoga pa u paru ga dovedite u bolje stanje.Mozes i sam da ga ofarbas,imas dobrih boja u spreju a nisu ni skupi.Vidim da masina ne pusta ulje nigde,kazes sediste dobro,malo ispravis i zadnju signalizaciju i to bi bilo to.Nesto najosnovnije sto bi trebao da uradis,ne kosta mnogo ni para ni vremena a vraca visestruko. Pozdrav za KV,ziveo sam tamo 4 godine-ucio srednju skolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor, može da se sredi za male pare. Šta bi ti želeo od njega, fabričko stanje ili nešto specifično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FlyerKV 0 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj motor sad vozim po selu jer nema papire, a tamo ljudi nisu culi za ogranicenje brzine. nista neznam zasto je mrsan zadnji tocak, motor je bukvalno stajao 7 godina, nije diran niti pomeran uopste, a meni tamo jedan prijatelj rece ga da bas ne kvasim mnogo crevom, nego krpom polako sve da prebrisem, ofarbacu prednji blatobran, stop svetlo je napuklo, neko ga lupio verovatno, ali radi, samo ona crvena plastika se razdrndala malo. zadnji zmigavci ne rade, a prednji isto posto nisu radili, radile su cvikcangle . prednji amortizer odlicno radi, zadnji se malo teze nabija, nozicu nema pa ga naslanjam na zid, i eto snalazim se. E, a pre ga je nesto zezalo paljenje, platina nesto zezala, a karburator je zapekao od sedmogodisnjeg goriva koje je tu stajalo, to je sve sredjeno, ja sam sam nekako sredio karb, prijatelj paljenje jer to jos nisam proucio, i IDEEE. Stvarno se nisam osecao lepo kad sam mu dao gas do kraja u drugoj, nemam bas iskustva sa motorima, al inace ne volim da divljam motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...