kubik 24 Napisano Februar 15, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: HR/SB Motocikl: Dark side KTM LC4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa MZ je to brate...Gde je eMZa tu je i ulje OBAVEZNO! Pa znam u tome i je fora......ja nisam vidio niti jednogda mu ne curi ulje, bilo iz mašine, bilo sa/iz auspuha...... Što moj stari veli kad dođe kući: Jel to bio Svakak ? Reko da, kako znaš? Pa vidi se na stazi.... ;D A ko maže taj i vozi, pa shodno tome MZ jci sami sebe podmazuju, zato su i nepoderivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan es i ti tu preko brda kod gradiške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OROZ 1 Napisano Februar 15, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Slavonski Brod Prijavi odgovor kao problematičan e nije kod gradiške! on i ja smo preko brda kod broda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ok onda se mozda vidimo negdje u okolici broda na nekom moto susretu da popijemo pivo i tak malo popričamo. e a u kojem mjestu točno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubik 24 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: HR/SB Motocikl: Dark side KTM LC4 Prijavi odgovor kao problematičan ok onda se mozda vidimo negdje u okolici broda na nekom moto susretu da popijemo pivo i tak malo popričamo. e a u kojem mjestu točno Naravno.... ;D Jel se mi mozda znamo i sa tomos foruma ? Tamo sam bio Grunf? Sad kada malo otopli (ne sutra jer ce kiša) nego možda idući tjedan pa na dalje ću ja povremeno dolaziti u Emovce, da parim oči...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan moze biti i ja sam na tomos forumu miha pz prije sam vozio apn 6 a cek sa radis na emovcima el imas tamo koga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubik 24 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: HR/SB Motocikl: Dark side KTM LC4 Prijavi odgovor kao problematičan moze biti i ja sam na tomos forumu miha pz prije sam vozio apn 6 a cek sa radis na emovcima el imas tamo koga I mislio sam da si sa Tomos foruma.....ja otkako sam odvalio koljeno na atx-u nisam bio tamo..... Znaš šta ima u Emovcima i zašto idem pariti oči..... Samo čekam još koji mjesec pa kupujem neku pilu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan a ček el tvoj onaj naranđasti atx ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubik 24 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: HR/SB Motocikl: Dark side KTM LC4 Prijavi odgovor kao problematičan a ček el tvoj onaj naranđasti atx ??? Yeees, bio nekada E90....bio jednom na Glavici na PH supermoto s njim jedini puta u Pž.... A kolega Oroz je vozio (mislim da još ima) recimo CTX-a, ali to je sastavljeno iz više tomosa ABCETX80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan onda imam tvoju sliku negdje na kompu sam mi se sjebo monitor pa ne razlikuje boje sve mi je nest sjebano sam vidim pisati znas gogabyta ja i on sno ti dobri prijatelji zivi od mene 100m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slika mog ETZ-a 250 nakon promjene rezervara i bočnih limova. Sad ipak malo ljepše izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo samo smo te navikli na plavom MZ-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 23, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slika mog ETZ-a 250 nakon promjene rezervara i bočnih limova. Sad ipak malo ljepše izgleda vidim da ti na rezervoaru postoje neka ostecenja!! kao i kod mene, polomljen granicnik, zato nabaci plasticne čepove na one vijke sto drze zmigavce da ne bi icepao rezervoar!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda sasvim drugi motor!! Kod MZ-a plasticni stitnici na srafovima dobro izgledaju a uz to i zavrsavaju posaostite rezervoar(LICNO VIDEO) !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan vidim da ti na rezervoaru postoje neka ostecenja!! kao i kod mene, polomljen granicnik, zato nabaci plasticne čepove na one vijke sto drze zmigavce da ne bi icepao rezervoar!! To sam skinuo rezervar s MZ-a kojieg sam kupio nedavno a na njemu su puknuti ti graničnici. Sad se bacam na sređivanje onog plavog rezervara, mislim da lijepo prefarbati i vratiti nazad. Moram zadržati plavu boju da ne bih morao mjenjati prometnu knjižicu. A morao sam ostaviti i Airbox, jer su mi na njemu naljepnice od tehničkog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan uh pa da vi imate one bezveze nalepnice,i ogromne tablice... farbas u metalik plavu?ili u ispu?a kako ces onda airboh farbati?dali mozes uzeti drugu nalepnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan uh pa da vi imate one bezveze nalepnice,i ogromne tablice... farbas u metalik plavu?ili u ispu?a kako ces onda airboh farbati?dali mozes uzeti drugu nalepnicu? Jebote, tablice su nam kao padobrani Imam i rezerve airbox pa ću njega farbati. Pa onda kad dođe registracija samo novu naljepnicu naljepim na taj ofarbani i ugradim ga na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je baš lep. Koliiko su te naleprnice obavezne neznam ali mi medostaju njegove, makar na rezervoaru. A baš je lep, sa tim savinim gumama izgleda ubedljivo dok su ove Trayal kao sa trotineta skinute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, baš mi fale originalne naljepnice na rezervaru. Vidio sam da ih ima u Mađarskoj za kupiti, vjerujem da ima i kod onog Sagmajstera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, baš mi fale originalne naljepnice na rezervaru. Vidio sam da ih ima u Mađarskoj za kupiti, vjerujem da ima i kod onog Sagmajstera. Da li ti fali još nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OROZ 1 Napisano Mart 14, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Slavonski Brod Prijavi odgovor kao problematičan 2 svakak ne moraš mijenjat prometnu dozvolu nakon promijene boje. samo ti nadopišu pod; Napomena: 5. "druga boja" pod 5 je inače boja vozila. jedino ako si već dva puta nešto mijenjao onda ti ne mogu više napomena napisat pa ide nova prometna. platiš ja mislim 30 ak kuna. meni danas stiže MZ sa airbrush farbanja. baš me zanima šta će napisat kad odvezem na tehnički... jesi rješio punjenje akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...meni danas stiže MZ sa airbrush farbanja. baš me zanima šta će napisat kad odvezem na tehnički... Stavi slike da vidimo kako je uradjen airbrush!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OROZ 1 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Slavonski Brod Prijavi odgovor kao problematičan majstor me zajebava. kaže bit će ta 3, 4 dana. prošla su dva tjedna, još nije završio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 16, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je izuzetan. Jeste da je u dobrom društvu ali je najlepši. Stavi i neku krupniju sliku gde se bolje vidi da ga malo analiziramo. Kako ta žuta prolazi na tehničkom, da li prave probleme? Uzgred, da li si zadovoljan kako koči prednja doboš kočnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...