Jump to content

Moto Zajednica

Voznja endura za nize vozace.

Recommended Posts

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Ovo je bas zanimljiva tema i bas me interesuje vase misljenj. Vec duze vreme razmišljam o enduru, ali me brine visina. Visok sam nekih 178cm ( 90kg).

Da li po vašem mišljenju mogu (bezbedno) da vozim TA ili ST ? Gledao sam na motorcycle egronomics, i to mi ne uliva neku nadu. PO tome mogao bih samo prstima da doditnem asfalt.

1. Teži si od mene za 15 kila, ogibljenje je više sabijeno, imaš više mase i možeš lakše

kontrolisati motor.

2. Višlji si od mene za 8 cenata, al to znači da je moj veći od tvog.

Vozim motor od 200 i kusur kila visina sedišta je bila 850 mm, spušten je na 830 mm.

Ne beri brigu nego kupuj i TERAJ !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Ovo je bas zanimljiva tema i bas me interesuje vase misljenj. Vec duze vreme razmišljam o enduru, ali me brine visina. Visok sam nekih 178cm ( 90kg).

Da li po vašem mišljenju mogu (bezbedno) da vozim TA ili ST ? Gledao sam na motorcycle egronomics, i to mi ne uliva neku nadu. PO tome mogao bih samo prstima da doditnem asfalt.

opušteno možeš da teraš i jedno i drugo... naravno da moj glas uvek ide za malko veće (AT ili ST) jel lakše podnose otvoren put natovareni sa stvarima i suvozačicom i bolji su za offroad od Transalpa ali i sa Transalpom ljudi obidjoše svet tako da pogledaj teme o svakom od motora, sedi probaj (biće okupljanja tako da nije problem) pa vidi koji ti najbolje leži i to je to ;)

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Pa u pravu si.. prvo se uči vožnja na poni bicikli :moto3:

Vlado, kolko si beše visok.. i težak? :zvizduk:

180 cm...120 kg ..sto pitas, smrso si , pa imas neku haljinicu da mi das da nosim :lol:

Može ovaj modelel ili ćeš duže? :P

tumblr_mk9k0xOWP21s643avo1_500.gif

Može ..baš je sexi..a i otvara me u struku,,khm ko da sam iz ludare pobegao 1lol.gif

• TT Monter, 118 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube

Ja sam visok 173 cm(85kg) vozim pegaso 650 bez problema .

• Zainteresovan, 778 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Sama visina vozača nije toliko bitna koliko (unutrašnja) dužina nogu. Skoro sam bio u prilici da posudim od drugara, koji je moje visine, pantalone. Bile su mi dugačke. Ljudi iste visine mogu da imaju različite dužinu nogu.

Zbog tih razloga sam prodao KLE i tražim nešto što ima podešavanje visine vozačevog sjedišta (CBF 600s, BMW R1100R...).

• Podržavam 1

• Drug član, 1942 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Kod TA je sediste dosta nize nego kod ST. Iste smo visine i na ST stojim na prstima dok kod TA stanem celim stopalima. Nikad mi motor nije pao zbog toga sto ne dohvatam celim stopalima zemlju. Uostalom ST je toliko tezak motor da ako pocne da pada dzaba stojis celim stopalima kad nema sanse da ga zadrzis zbog tezine. TA je sasvim druga prica. Posle ST svi motori su laki. Vstrom je po tezini malo dete (zbog nizeg tezista) u odnosu na ST.

Na varadera sam samo sedeo u mestu i imao sam utisak da je dosta laksi od ST iako znam da nije. Cudna je sprava ST :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja