Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 24, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan AXO jakna nošena samo u zimskim periodima zbog odlične zaštite od vetra, kiše i hladnoće. Iz tri sloja od kojih se termo postava (sa džepom) skida, ostaje unutrašnja vodonepropusna postava. Spolja se nalaze dva džepa sa zaštićenim zipom zatim jedan na desnoj strani grudi (nezaštićen zip) i džep za mobilni ili naočare sa leve strane grudi. Jedan unutrašnji džep u ispod čičak trake i unutrašnji na obe postave. Čičak kaiševi na struku, rukavima kao i na vratu obnovljeni (rašiveni stari čičkovi i stavljeni potpuno novi). Po dva steznika na rukavima. CE protektori na ramenima i laktovima. Reflektujuce trake na ramenima i laktovima. Od tragova nošenja, dva manja i "zaštepana" oštećenja (<1cm) na levom rukavu i poneka crvena vlakna sa prošle dedamrazijade ... Cena 60€ Meni je bila odlicna kad sam je uzeo, a sad vec za pola broja vec jer samo toliko i smrsao od kad sam je kupio.. Ja sam 192cm visok i sada 96kg, a nosio sam je kad sam imao oko 105kg. Ako nekom bude trebalo izmericu sve sto je potrebno. Tel: 061 1530999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 25, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 29, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 2, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novi oglas, uz jaknu prodajem i pantalone Probiker xxl sa protektorima bukvalno dva puta nosene zajedno 100€ odvojeno pantalone 50€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 5, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...