SkoMy 658 Napisano Mart 16, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo temu. Potreban mi je majstor u Nišu ili okolini (po mogucstvu proveren naravno). Pominju se 2-3 čoveka, ali su postovi stari 4-5godina. Siguran sam da u gradu mora da postoji još koji dobar. Nisam iz Niša, te ne poznajem lokalne majstore. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Jun 2, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je vec 2.5 meseca proslo, ali ce mozda nekome drugom da pomogne. S obzirom da si iz Aleksinca, postoji moto servis kada se krene starim putem (preko sela) pored Glogovice za Nis, sa desne strane nakon nekadasnje kafane Djana, pre samog brdasceta (prevoja). Momak koji drzi servis se zove Mica, inace ima jos dva ili tri radnika u garazi. Inace cesto radi i gradjevinu tako da obavezno prvo kontakt i najava, cisto da bi bio u garazi. Servis se zove D&M moto, 060 654 35 61 i 061 136 34 76. Sto se tice samog Nisa, pored svih koji su navedeni, iznad Pantelejske crkve, nakon semafora sa Somborskim bulevarom druga ulica desno pa sa desne strane je Darko majstor (radi zajedno sa bratom, ali trazite Darka) inace i sam je bajker. Momak radi pre svega automobile, uglavnom je pretrpan poslom, ali radi i motore, s tim sto naravno prvo najava. 064 119 75 88 i 061 131 43 44. Obojica su korektni majstori i ne biju po usima sa cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Darko iznad crkve je jednom ok lik, realan, ako nekom treba broj, neka se javi. I nije skup, a dobar je majstor. Nikad nisam imao zamerke na njegov rad, popravljao mi je skutere, princa i drugarima motore, svi zadovoljni. Moje preporuke.Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Jun 2, 2018 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vin_Vranje 0 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, jel može neki kontakt Vlade Držajića i jos nekih majstora koji su bolji u Nišu, Leskovcu i okolini? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Jun 14, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo Vladin broj: 0643932175 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arhmilosciric@gmail.com 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav doktore, pokušao sam da dobijem ovaj broj ali kaže da je nepostojeći. Da li možda imaš neki drugi? Ili nekog još majstora. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, arhmilosciric@gmail.com said: Pozdrav doktore, pokušao sam da dobijem ovaj broj ali kaže da je nepostojeći. Da li možda imaš neki drugi? Ili nekog još majstora. Hvala Nemam drugi broj. Tamo sam isao na servis dok sam bio u garanciji. Mozda da pitas u Barelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je majstor Milos iz novog sela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arhmilosciric@gmail.com 0 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam Vespu PK 50 XLS, 88. godište, radi sve na njoj, osim paljenja kada je hladna. Dakle, neće na kurblu kada je hladna, mora na gurku, nakon toga, nakon minut-dva rada hoće i na kurblu. 2 majstora mi već kažu da je to samo jer dugo nije vožena i da će se razraditi, ali je ovako već 2 meseca. Već mi je malo muka da je guram svakog dana. Neka ideja šta bi moglo biti? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jun 9, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sauh?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za dobrog majstora za vespe, lokacija Nis?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Jul 25, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan On 5/21/2019 at 10:38 PM, Virago 535 said: Kakav je majstor Milos iz novog sela... Ja samo da ga pohvalim. Bio je sasvim korektan i strucan. Sredio je neke stvari na mojoj Hondi koje u jednom drugom servisu nisu uspeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Avgust 9, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima da preporuci nekog majstora iz Nisa sto opravlja vespe, neka pise. Samo sam jednog naso koji je zauzet do Nove godine. Drugi niko nece da pipne.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...